Autorius Tema: 2016.04.17 Sekmadienis  (Skaityta 13694 kartus)

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
2016.04.17 Sekmadienis
« Įrašytas: Balandis 13, 2016, 09:32 »
Nu dar vis bandom rinktis ir must rekordus :D kas planuojat ateit ir ka losiam?
As siaip ir noriu ir siulau tokius variantus - SmallWorld Underground (jau nebezinau kiek laiko praejo ir kiek laiko planuojam) ir Doomtown Reloaded (ir tiem kas lose ir tiek kas nelose)

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
Ats: 2016.04.17 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Balandis 13, 2016, 09:47 »
Aš noriu ateit ir daryt rekordą :D Man tinka abu Tomo pasiūlyti dalykai ir žinoma galiu atsinešt ką nors iš savo pusės... Pvz Temple of Elemental evil dėžė stovi klube nuo 2dienio tai jei būtų norinčių būtų galima pratęst šitą kažkada pradėtą dalyką.

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #2 Įrašytas: Balandis 13, 2016, 10:06 »
Man tinka tiek Tomo, tiek Povilo variantai :) Kad tik būtų lošiančių.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Versetty

• Knight
« Atsakymas #3 Įrašytas: Balandis 13, 2016, 10:08 »
tai zodziu kol kas turim:

1. SW:U
2. DT:R
3. DnD (evil stuff in temple) - cia reiktu tada dar vieno zmogaus nu ir taip sakant VISIEMS uztektu ir zmoniu ir laiko :)

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
« Atsakymas #4 Įrašytas: Balandis 13, 2016, 10:43 »
Evil stuff in za temple galima 5iese lošt. Tačiau galima ir 3 ir 4... tai bėdos čia nėra

Snickito

• Servant
  • Įrašai: 243
« Atsakymas #5 Įrašytas: Balandis 13, 2016, 14:19 »
As busiu, prefer dnd, doomtown

zydrune

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 80
« Atsakymas #6 Įrašytas: Balandis 13, 2016, 18:34 »
Būsiu ir aš. Tinka visi game'ai :)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #7 Įrašytas: Balandis 14, 2016, 22:20 »
Nebūsiu, nes bandysiu "žaisti" metinę deklaraciją :dash: Bet jau su kitais sekančiais kartais turėtų būti geriau su manim :)

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #8 Įrašytas: Balandis 15, 2016, 11:28 »
Skip ir as sy karta   :'(

Versetty

• Knight
« Atsakymas #9 Įrašytas: Balandis 18, 2016, 10:29 »
nu va praeja sekmadienis, kaip ir neluzo per sonus kabinetas nuo zmoniu skaiciaus ale uzteko visko per akis...
zodziu pradejom nuo DnD - pratesem scenairiju (6 gal koks buvo), tikslas buvo pagauti temple kazkoki Fire Elemental ir ji nukalt. Taigi mes ta ir darem - ganetinai greitai atvertem ka reikejo, o kadangi monstrus daug maz one-hit'inom tai labai dideliu problemu nebuvo, nu gal tiek kad pradzioj ten pora eventu issitrauke kur truputi zalos gavom bet daugiau taip gan lengvai prabegom. Siaip tas geimas yra geras, toks smagus co-op vs system bet man va kazkaip vis toks klausimas kyla - ar ten veliau tampa sunkiau ar mes labai geri esam? Per kiek kartu esu loses (manau visus isskyrus 1) pralosem viena karta. Dar klausimas - ar kai losiama dviese tiek pat monstru? nes tada dviese losiant gaunas challenge o 5iese tokiu atveju piece of cake. Turiu omeni ar galima kazkaip padidinti sunkuma? Nu aisku gal ten veliau tampa baisiau, nes kaip ir db maciau buvo vienas isimaises elementalas tarp paprastu monstru, tai buvo idomu. Siaip viskas fain, mielai dar karta palosciau :)
Tada Zydre isejo namo ir mes likom 4iese, tai nusprendem paimt DoomtTowna - po kokiu 30-45 min rules aiskinimo, sedom megint - gavau Cirka, Simas - Sherifas, Povilas - Banditu gauja, o Karolis - Rancininkai. Pirma partija baiges daug maz kaip visos pirmos baiges - po pirmo raundo, nes visi issisaude aplinkui ir man beliko susirinkt kontrole lipant per miestelio centre gulincius lavonus :) sakom reik megint again - si karta uztrukom jau ilgiau, vien kad losem 4iese ir jau losem protingiau :) as padariau partijos pradzioj didele kliurka, pameginau pakankint karoli ir gavos taip kd abu issisadem ir po to didziaja dali sedejau uzraukes sedimaja kad nieks manes neliestu nes buvau totaliai paskutinis visom prasmem :) o partijoj karaliavo Povilas - kuris turejo zveriskai didele gauja ir daug daug pinigu kas jam leido dar daugiau samdytis ir statytis, zodziu turejom greitai susiorentuoti ir visi 3 pradeti mocint Povila... mes ta ir darem keleta ratu bet jo kazkaip sunkiai mazejo... siaip netaip atlaike spaudima truputi patys atsistatem ir tada Simas su Karoliu biski pradejo pliektis nepamirsdami Povilo, o as is vieno savo klouno padariau nebloga burtininka ir laukiau momento nu ir ka galvojat - sulaukiau :) momentas toks kad Simas su Karoliu issitaske laukia kitos dienos, o pas Povila 1 koks banditukas - nu ka gi - gunz blaizin!! ir kai krito Povilo banditas - Tomas vel apejo miesteli ir susirinko kontrole :D taigi pasiseke laimet bet cia buvo ziauriai close one visiems, nes jei Simas butu numocines Karoli jis butu laimejes, jei as praloses Povilui - pastarasis laimejes, o jei kaip ir ivyko as paemiau Povila - pergale tapo mano ;)
tai va tikiuos dar karta pamatyt tuos zmones prie DoomTowno :)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #10 Įrašytas: Balandis 18, 2016, 11:27 »
Hehe, prisiminiau, kad kadaise Tomo avataras buvo žiauriai geras, toks Evil Cloun. Gaila, dabar man nerodo prie jo nieko. Manau per Doom Town vakarykščią sesiją tas piktasis klountas būtų tikęs idealiai :)
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #11 Įrašytas: Balandis 18, 2016, 12:03 »
Gaila, dabar man nerodo prie jo nieko.
Rodo. Kažkas negerai tavo gale.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #12 Įrašytas: Balandis 18, 2016, 17:01 »
Gaila, dabar man nerodo prie jo nieko.
Rodo. Kažkas negerai tavo gale.
Nudžiuvo Ramui galas:D
Man tai rodo visus avatarus

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #13 Įrašytas: Balandis 18, 2016, 22:50 »
Tai kad tas galas dar funkcionuoja, neseniai bandžiau :) O avatarų kažkodėl nerodo ne vien Tomo. Povkės, Maroomo nerodo irgi... bet kitus rodo - Simo, Žydrės ir mano paties...
Nesuprantu.. Bet vis tiek Tomo klounas yr geras !
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...