Wow'as patiko man, labai grazus geimas, ir kai isigilini, tai ir visai nesunkus, bet kad gerai valdyt, reikia zinot ka sugeba tavo charas. Kaip kad ir as, pasiemiau maga ir pradziai ziurejau i jo skilus, ten ju daug maziau ar daugiau geru, o ant galo jau daug maz aisku, kas jis sugeba, patiko vis visai man, ypach ta vieta, kai gali sumazinti monstru gresme "treat" per 2, tai galutiam monstrui man uzteko ismest kauliukus 5+

Idomiai gavos, pabaigoj Orda puole pagrindini monstra, padare vos 1 zalos, ir visi beveik uzsilankste per pirma turna, paskui mes puolem ( Alliance ), tai mes vos ne pirmu turnu nuputem, Tomui ( jis buvo paladinas ) ikando vos 2 laifo

Nu aisku, pas Orda du veikejai nebuvo pasieke 5 lvl, o pas mus tik Mariukui visai nedaug truko, bet faktas kad Orda pirma puole, nes mate kaip mum einas, cia buvo desperatiskas bandymas, jei jie pirmi nepaim, mes tikrai paimam, plius gal dar tai, kad pacioj pradzioj Tomas ir Nerijus berods mire iskart, tai irgi pristabde ju vystimasi, o mes labai dailiai puolem kiekvienas atskirus monstrus ir iskart issilevelinom. Kol kas Alliance vs Horde yra 4:0 , jei taip ir toliau , kazi ka reiks daryti...greiciausiai laukti expansijos

P.s. o kai losia 4-se, ar nebuna kazkaip pasilpnintas zaidimas ? Nes primeskit, jus trise padaret vos 1 zalos Kel'Thuzadui, o tai cia dar vienu charu maziau ! Doome, tai balansas tas, kad maziau mobu dedas ant lentos, daugiau soviniu lieka ir skilu kortu daugiau, o kaip cia, yra koks balansas ?