Nu joa, snd buvo idomi diena, nors susirinko ir sakykim nedaug, bet linksmai buvo - kadangi Edis velavo, tai uzkurem Dixit. Kortos nesveikai ten dideles ir jos aplamai nesveikos, nes nu tokiu dark fantaziju man kilo i jas ziurint. Ypatingai buvo gera , kur du mazi vaikai, matyt broliukas ir sesute eina, uz rankyciu susikabine, o uz ju seselis tokio kraupaus vilkolakio metamas

Bet pabrainstorminom smagiai, as su Mariuku buvau antras, buvom lygus, Edis kaip dejo i prieki, o va Simui buvo sunkiau, nu jis maziausias shizikas is musu visu buvo

Anyways - zaidima as uzskaitau, man tikrai patiko ! Zaisiu.
Kai pasikurem Dooma, prasidejo bajeriai. Mat implementinom dar kelias house rules ( po skillu padalinimo keiciam viena kazkuria , nereikalingiausia korta i medika ir healinam defaulta , t.y. +1 , maggot invaderis nebeturi deadly ir plasma rifle vietoj range turi aimed ), ko pasekoje, as biski persikau, bo rebiatos labai smagiai taske i sienas mano invaderius, bet skilai tai ka as zinau buvo, kaip is aukso skrynios. Pvz Edis, maza to, kad jis nebijojo mano demonu watchfull savybes, jis kartkartem ir pats galedavo toks pavirsti, kai maniskiai netycia prieidavo prie jo, tiesa, kol pastebejau, kad ta savyne nera permanent, praejo puse zaidimo. Sorius, as aplamai snd zaidziau kaip uzmiges, ir zaidimui ipusejus turejau tik pora fragu ! O Mariukas vaashe buvo nemirtingas tikraja to zodzio prasme, nes iskart , zaidimo pradzioj pasieme papildomus sarvus, o kol as istraukiau korta "Crushing blow", kuri trupina sarvus, paaiskejo, kad ant jo as negaliu zaisti jokiu event kortu deka jo "Carefull" skillo ( kad ji kur kur baziliskai ). Na, bet i vakara, kai prasidejo mano didzioji artilerija, situacija drastiskai pasikeite ir marinai buvo negailestingai isskresti. Progresas koks ? Ogi tai, kad buvo atvertas vienas papildomas kambarys, ir tai, kad zmones pagaliau supato, kur nereikia eit ir gaist laiko, kad gautu PAPILDOMA BFG ginkla

Beje, rebiatos, ar zinojot, kad kortas "Soul Fire" , kurios leidzia Hell Knightams saudyti as gavau su startine ranka, isivaizduojat kiek ilgai as jas saugojau jums ir kaip man jos degino handa ? Bet tas Hell Knightas atidirbo viska su kaupu ! Taigis, blogis laimejo, bet...iki kito karto. Dziugu, kad naujokas marinas Domantas labai gerai isiliejo i marinu komanda ir greit pagavo zaidimo mechanika. Is jo iseis tikrai neblogas desantininkas, o kiti - mokykites GM'inti, nes juk ne visada as, arba Dovydas juo bus...
P.S. Asmeniskai noriu padekoti Tomui uz du dalykus : a) Uz nezmoniska kantrybe laukiant kol mes pabaigsim taskytis ir susipakuosim , b) uz tai, kad jam priejus man pradejo sektis ismesti kauliukus. Lieku skolingas , Tomi ir tikiuos tave kada nors pamatyt Doom gretose