Nu vo galima ir raporta parasyt ....

Atejom, kol laukem zmoniu i Dominiona sumetem greita partija "Sobieskio"...buvau labiausiai korumpuotas (as geras valdininkas buciau

) ir likau gale
Susirinkom visi i Dominiona ir pradejom...du stalai, prie vieno - Matas, Arturas, Marius ir Zivile, o prie kito As, Simas, Aurelija ir Marius (Maroom)... pirma partija likau antras, antra partija likau antras...tas man padejo iseiti i finala kuriame susitikau su Simu, Arturu ir Matu (sauni kompanija Dominionui ne?

) pakliuvo super mega ultra galaxy play station evil scenarijus su visais "saldainiais" - witch, tortura ir t.t. Kazkur 4 turne supratau kad nera valciu laimet, su Matu abu kraipem galvoj rinkom kursus, pirkoj copperius (uz dyka

) laimejo...tam tadam...SIMAS!!!! Antras liko Arturas, Matas trecias, as kursais uzmetytas ir priristas prie medzio pakelej dulkese paskutinis. Reziume - turnyras vykes, aciu Simui uz organizavima ir igyvendinima. Man patiko - noriu dar
Paskiau isejo keletas zmoniu, pora da pliekesi zaibais ir kardais MTG, o mes nuejom 7 wonders lost. Losem - Mindaugas, Arturas, Simas, Marius, Marius (gerai skamb

) ir as. Trumpai drutai - laimejau ir stipriai. Man tas zaidimas patinka

as jauciu kad tai antras mano zaidimas kartu su Ad astra

Taigi dar karta pasikartosiu, kai losiamas bus 7 wonders mane prasom kviest

good game good game
Tai va tokios naujienos is tiesiogines siandienos transliacijos

laukiam kitu raportu..see you next time

P.S. mane isvadino buoze, db svarstau tai gerai ar blogai