Autorius Tema: 2011.10.30 Sekmadienis  (Skaityta 10717 kartus)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
2011.10.30 Sekmadienis
« Įrašytas: Spalis 28, 2011, 08:56 »
Laukia ilgasis savaitgalis  :pumpkin: Kas žada rinktis ir ką geimint?
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
Re: 2011.10.30 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Spalis 28, 2011, 10:17 »
Nu as tai tikrai kad ateisiu sekmadienis yra sekmadienis :) jei Taranas bus tai turbut kad pratesim GURPS (kiek jau ten beliko kol Arturas neisvykes :) ) Kitu atveju jei Tarano nebus as esu visiskai laisvas agentas ir atviras pasiulymams :)

Hornis

• Master
  • Įrašai: 777
« Atsakymas #2 Įrašytas: Spalis 28, 2011, 13:56 »
Kaip ir tikėjausi taip ir gavosi:kalbų daug, o veiksmų mažai. Aš apie papildomus GURPS susitikimus.

Anyway, aš ateisiu ir būsiu, kad ir ką tektų žaisti su jumis  8)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #3 Įrašytas: Spalis 28, 2011, 20:11 »
As turbut negalesiu pasirodyt  :cry:  Visai ne pagal scenariju cia man, bet teks ir vel praleisti sekmadieni... Anyway, linksmai pasizaiskit kas busit! :friends:

Hornis

• Master
« Atsakymas #4 Įrašytas: Spalis 28, 2011, 21:19 »
O aš dar naiviai tikėjausi, kad pavyks Pasaulio Stebuklus sulošti :)
Nors, Skwazi, rodos, irgi juos turi, ne?

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #5 Įrašytas: Spalis 28, 2011, 21:42 »
:friends:  kaip kiti gyvi?

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #6 Įrašytas: Spalis 30, 2011, 12:38 »
Skwazi turi pasaulio stebuklus, bet ar jis pasirodys, va cia klausimas, bo jo zmona su mazesniuoju leliuku nesenei turejo paleist is ligonines, tai tarp musu kalbant - seima, kaip tie marskiniai - yra arciau kuno.

Labai kazkaip sviecias, kad si sekmadieni susirinks labai mazai zmoniu. Ar cia priessventes kaltos, ar blogas oras, bet kol kas aktyvumas nedidelis. As mielai noreciau , bet darbas, o ka sako kiti ?
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

ExLegendz

• Master
« Atsakymas #7 Įrašytas: Spalis 30, 2011, 12:54 »
atsinešiu pasipriešinimą :)

Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Hornis

• Master
« Atsakymas #8 Įrašytas: Spalis 30, 2011, 19:10 »
Normaliai mūsų buvo ;) Iš pradžių pažaidžiau magiją, o tada mes nuėjom žaisti GURPS, kuris belekaip ištaškė - bliamba, kuo toliau, tuo įdomiau darosi :)

Kiti žaidė Ad Astra, kažkokį žaidimą, kuriame trys yra geriau nei 2.5, kaip nusprendėm su taranu ir galbūt dar ką, ko nepastebėjau.

Beje, Simas atsinešė japoniškus šachmatus, kuriuos noriai išbandė Mindaugas. Pažiūrėjau, pakrapščiau galvą ir nusprendžiau, kad jie įdomesni, nei paprasti, bet nesiryžau bandyti.

Mūsų kažkur apie 10 buvo, jei kam įdomu :)

ExLegendz

• Master
« Atsakymas #9 Įrašytas: Spalis 30, 2011, 19:48 »
Palošiau magic, buvo counterių ir tokenų susirėmimas :} rezultatas 2-2. Vinis su [c:gdmk0cp2]Primordial Hydra[/c:gdmk0cp2] padariau 140 dmg :D
Po to pirmą kartą pavyko laimėt Ad Astra lošiau be energijos :D buvau žolytės asas. Paskui dar sulošėm Notre Dame, bandžiau nauja taktika, kortos nekrito tai kažkur 2-3 vietą paimiau su 48 taškais.

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #10 Įrašytas: Spalis 30, 2011, 20:48 »
Šiandien klube kukliai pristačiau japoniškus šachmatus Shogi. Lošėm su Mindaugu, kuris jau ne kartą juos žaidęs, o man buvo pirmas išbandymas. Turiu pripažinti, kad pelnytai gavau nuo jo į kaulus :D Nepaisant to, pats žaidimas labai geras, daug sudėtingesnis už įprastus šachmatus, tuo pačiu ir savotiškai smagesnis. Beje, japoniški hieroglifai tapo suprantami jau po 10 minučių žaidimo, todėl visai negąsdino (visgi patiko mūsų partiją stebinčiųjų veido išraiška, daugmaž "what the..?" :D).
Toliau lošėm Ad Astra, kurį tiesiog neįtikėtinu būdu laimėjo Marius visą žaidimą ramiai sėdėjęs ir niekur neskraidęs, panašiai kaip kažkada Tomas nušluostė visiems nosis.
Galiausiai susėdom prie Notre Dame. Lošiau jau trečią kartą, bet lig šiol man šio žaidimo strategija lieka mistika.. niekaip neperprantu. Likau koks 3 ar 4, o Mindaugas kaip ne keista šį kartą nelaimėjo :D
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.