As tai galvoju, kad Tomui snd buvo juoda diena. Carcasonne jis liko paskutinis (jei tave tai paguos, Tomai, as buvau PRIESPASKUTINIS), jam net geri snd nesiseke, zmogui, nelaimejo nei karto, nors pirma rounda as gavau Fiona, nebloga tikrai ji, bet alkoholi mauke kibirais ir niekas jos nei pirstu neliete, taip ir nugriuvo girta po stalu, be ibrezimo. Bet uztat antra rounda, nu cia tipa - kita diena bare (kaip nekeista, vel gavau Fiona), jinai supyko, tai kaip sake Tomas, primuse Gerki, per prievarta termobranduolinio brago i gerkle pripyle ir dar kesinosi i jo babkes. Vaizdu dejo Arunas su vaidilute, atsistojo, uz paskutinius grasius uzsake mums alaus ir isdidziai nuejo miegot su kiaulem. As laimejau likes su butininku Gintaru, kuris man lipo ant kulnu. Bet ir jis neatsilaike, pakele bokala , sako - "negersiu.." , "gerai.." sakau, ir pastumiau jam dar viena, kuri jis graudziai paeme, atsiduso ir isgere iki dugno ir paskutinis vaizdas kuri jis mate, buvo raudono ir permatomo taskiuku susikirtimas ir tada viskas pajuodo.
Karkazones expansionu buvo tikrai daug, man kokie 3-4 isvis pirma karta matomi, bet gavos normaliai, tikrai neprailgo ir suklojom visai pusetina mepa. Simas uzsuko megaprojekta su pilim ir ji sekmingai baige (sakiau, Brali, kad reikejo tada kirsti ir uzbaigti jam ta pili, o tai jis vos ne 2x ja isplete), tuo tarpu Gintaras ir Bralis uzsiiminejo agrarine reforma ir steige fermas. Viena turejau ir as, bet cia kaip verslininko-mazmenininko, daug pelno nenese.
Beje, Tomo dazytos figureles - man trukst zodziu, nors i paroda nesk ir renk aukcionus, kur zmones mokes ne desimtim , o simtais euru uz viena. Mikroskopines detales, niekur nereikalingo ar nuslydusio teptuko uztepimo, Tomai - tu robotas ! Ech, galiu pasakyt - krito man morele pamacius toki grozi ir nezinau kaip ja reiks pakelt, kad isdrist man paciam prisiliest prie teptuko...ech (dar karta)
Gaila, kad Quarriors nepameginau, bet tas geimas vartysis klube, tikrai pameginsiu.
P.S. Dar Bralis buvo isteiges pagrindini priza, tiems kas laimes Carcasonne - akumuliatoriu ! Bet kadangi laimejo pats, tai ji ir issinese ir mes sekmingai parvaziavom namo.
Sekmadienis buvo nieko visai.