Pirmas reportas, po mano ilgi nebuvimo klube.
Buvo man nematytas naujas zmogus klube, bet itariu tik man. Ismeginom RDI 3, visai smagiai sulindo geimas, senieji charai nei trupucio nenusileido kietiems naujiems charams ( pirmaja mega gerimo partija, 8 zmoniu stalas, laimejo vaidilute Deirdre), paskui jau losem atskirai po 4 per du stalus, tai as gavau Deirdre, tai likau antras, o pirmas buvo Taranas su nauja feja Kaylin, kuri visa zaidima turejo nu ziauriai mazai pinigu ir mes visi nesugebejom jos nuklet. Gerkis, kurio nesimate per kalnus aukso, buvo siaubingai greitai ir arkliskom dozem prigirdytas alkoholiu ir nuejo partpti miegucio i antra smukles auksta. Prie kito stalo kas daresi nemaciau, bet stebejau, kaip Ieva likusi kapojosi su paladine-orke Serena ir kaip paskiau pasake Xemas - ja iveike.
RDI 3 uzkaitomas.
P.S. Simas lose uz alchemika troli Frenka ir kaip nekeista, jam pasibaige pinigai, nors visada maniau, kad trolis, stumdydamas ka tik isvirtus gerimus gali susinesti kalna babkiu, pasirodo nea...is esmes, beda buvo jauciu tame, kad jam reikejo ilgai savo turno laukt, o sulaukes jis susivele ir nepavyko isvirt jam nieko (yra tokia korta) ir vel teko laukt kol like 7 savo turnus prasuks.
Dar losem Cash'n'Guns - iskart su special skills ir objektais. Musu komanda (as, Xemas ir Gintaras) pasirodem prasciausiai, neziurint i tai, kad Xemas turejo nepersaunama liemene, o Ginte - prosenelio dvivamzdi sautuva. Ji, su tuo sautuvu ir uzleke pirma, paskiu mane, Xemas atstovavo East Side gangsterius. Jakudzos pjaustesi kardais, metesi shurikenais ir zadejo kita karta nusipjauti pirstus, jei reiks atsitraukti, bet uzsilenke tik zaidimo pabaigoje. Uztat West Saidas tai blizgejo...jie sugebejo surinkti NET ketvirti milijono ! Kita karta zinosim ka reiks pacius pirmus mochinti. Bet kad ir chaotiskai vyko geimas, visiems jis patiko - gera tikrai yra kartais prisiminti klasika...