Autorius Tema: 2012.04.04 Trečiadienis  (Skaityta 14591 kartus)

HarisPoteris

• Peasant
  • *
  • Įrašai: 9
2012.04.04 Trečiadienis
« Įrašytas: Balandis 03, 2012, 19:26 »
Na, ko tylim?  :D
Ką ryt veikiam? 8)  Aš siūlau Power Grid! Doncė (arba Povilas) turbūt Dominioną? 8)
"Mes perkame daiktus, kurie mums nereikalingi, už pinigus, kurių neturime, kad padarytume įspūdį žmonėms, kurių nekenčiame."

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
Re: 2012.04.04 Trečiadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Balandis 03, 2012, 19:28 »
Dominion geris, bet gal sikart reiktu ka nezaisto isbandyti. Tad visai man tiktu Power Grid  :yes:

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #2 Įrašytas: Balandis 03, 2012, 22:34 »
nu power grid as loses  bet galim dar sulost, o dominion tai  senai jy belosiau tai tikraj noreciau   :D galiu kaubojus atnest   o tomas sake labai noretu Factory fun   :-P

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #3 Įrašytas: Balandis 04, 2012, 08:32 »
Nepamirsk Ghostus Stories Povkiau :)

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #4 Įrašytas: Balandis 04, 2012, 09:02 »
manes tai nebus

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #5 Įrašytas: Balandis 04, 2012, 13:03 »
Kadangi šiandien mane nudžiugino pranešimas iš pašto, tai atsitempsiu naują nuotykinį žaidimą 2-6 žmonėms. Jis sąlyginai neilgas, apie 45 min., press your luck tipo (su kauliukais  8)) , todėl brain damage nebus, gal nebent tik džiaugsmo arba liūdesio :D
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Versetty

• Knight
« Atsakymas #6 Įrašytas: Balandis 04, 2012, 13:05 »
me iz in  :argh:

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #7 Įrašytas: Balandis 04, 2012, 13:44 »
me too  8)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #8 Įrašytas: Balandis 04, 2012, 22:38 »
Adventurers: The Pyramyd of Horus ! Sita zaisiu. Tas geimas yra mano wishliste ! Kaip supergerai yra, kad Simas ji nusipirko - bus proga istestuot ir nusprest, ar jis vertas mano lukesciu :)
Yra dar pirma dalis Adventurers, ten kazkokio chano kapas, bet si man pasirode geresne.
Pameginot, niu i kaip ? Labai grazus komponentai ten, ir mechanika nieko, mazdaug - kuris godesnis ir daugiau priplesh. Ziauriai daug cia veikia kauliukai. As jau taisykles perskaites supratau, kad siam zaidimui reiks house ruliu keletos, a zinot kur ? Ogi ziekit - kuris idiotas varys i pati gala, plesti pacios pagrindinines brangenybes - Horus Idol, kai reikia gerai isberti 5 kauliukus, vaiksto mumijos, gauni gero load'o i savo krepsi ir uz visa ta varga gauni tik suknisyus 10 tasku ???! Tai jau geriau knistis po rubble, tikintis, kad neigels kobra, arba maudytis baseine, isvenginejant krokodilu ir traukti melociu, rubbluose, bent daiktu patrauksi. Ir isejimas arciau...
Taigi, cia mano mintys tokios, nes kad eit plest tu paciu pirmu triju kieciausiu brangenybiu, ju verte turi isaugt maziausiai dvigubai, bo rizika turi atsipirkti, ar ne ? Aisku, gal perdedu, bet jus pamastykit racionaliai. As kai prisesiu prie to geimo, eisiu paimti to idolo ir pamatysit, kaip neverta :)

Bet visumoj, tai flavoras, mechanikos ir zaidimo atmosfera turetu but skani, ziesim ka parasys snd reportuose zmones, kurie tai jau ciupinejo...
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #9 Įrašytas: Balandis 04, 2012, 22:39 »
Reportukas.
Susirinkom šiandien netgi 9-iese (trečiadieniai pradeda rūlint!). Atsitempiau geimą The Adventurers: The Pyramid of Horus. Vieni sėdo prie Power Grid, o aš, Tomas, Povilas, Markas ir jo draugas (užmušk vardo nepamenu) sėdom ieškot lobių piramidėj. Manau visi žaidusieji sutiks, kad geimas gana paprastas suvokti, daug strategijos gal nėra. Svarbiausias kiekvieno žaidėjo priešas - gobšumas :D Kiekvieną ėjimą krenta akmeniniai blokai ir grąsina užtverti kelią išėjimui, bet visvien tikiesi, kad dar spėsi prisirinkt lobių ir sėkmingai išbėgt. Dėja, akmenukai šį kart prakišo (nesukrito norima tvarka), todėl visi penki sėkmingai pabėgom prisigrobę, nors ant galo jau buvo įtampa ar spėsim :) Kaip ir daržnai man būna su naujais geimais, likau paskutinis, surinkęs kuklų menkutį lobį, o kiti spėjo belekiek prisilobt. Na, kadangi sėkmės faktorius čia didelis, tai nieko daug pakaltint negali :) Kiti gal daugiau papasakos, o aš tikiuos, kad tas geimas dar bus daugiau nei vieną kartą lošiamas :)

Paskui vieni išsiskirstė, likę dar pasidaužėm MtG ir ridenomės namolio.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #10 Įrašytas: Balandis 04, 2012, 22:44 »
Citata iš: "Nostromo"
Adventurers: The Pyramyd of Horus ! Sita zaisiu. Tas geimas yra mano wishliste ! Kaip supergerai yra, kad Simas ji nusipirko - bus proga istestuot ir nusprest, ar jis vertas mano lukesciu :)
Yra dar pirma dalis Adventurers, ten kazkokio chano kapas, bet si man pasirode geresne.
Tikrai ilgokai svarsčiau dėl to geimo, nes BGG reitingas nėra aukštas ir kai kurie komentarai nekokie. Bet galiu pasakyt, kad po playtesto geimas tikrai vertas būti mano kolekcijoj :D Apskritai, dėl trumpo žaidimo laiko gali būt neblogas filleris prieš rimtesnius pažaidimus.
Yra ir pirma dalis - Temple of Chac. Dėja, jį labai sunku gauti ir kaina didelė. Be to, jis man pasirodo per daug linijinis, kai visi žaidėjai žino kas įvyks, tik nežino kaip greit. Aišku, reiktų patestuot, bet kol kas apie pirmą dalį negalvoju, nors jo reitingas vos ne perpus aukštesnis.
As jau taisykles perskaites supratau, kad siam zaidimui reiks house ruliu keletos, a zinot kur ? Ogi ziekit - kuris idiotas varys i pati gala, plesti pacios pagrindinines brangenybes - Horus Idol, kai reikia gerai isberti 5 kauliukus, vaiksto mumijos, gauni gero load'o i savo krepsi ir uz visa ta varga gauni tik suknisyus 10 tasku ???! Tai jau geriau knistis po rubble, tikintis, kad neigels kobra, arba maudytis baseine, isvenginejant krokodilu ir traukti melociu, rubbluose, bent daiktu patrauksi. Ir isejimas arciau...
Visiškai ne. Eiti į patį galą labai verta, nes sarkofaguose (šiandien labai sunkiai tariau tą žodį) yra geri 4 ir 5 vertės lobiai, o jei paimsi 10 vertės tai pergalė beveik garantuota. Matai, reikalas tame, kad jei tu knisies po rubble, tu rinksi 1-2 vertės daiktus bei visokį equipmentą, vaistinėles ir pan. Tokiu atveju tavo galimas svoris labai greit pasieks 12 ir tu sunkiai begalėsi atlikt kokį nors veiksmą. Bus tikimybė, kad ilgą laiką stovėsi vietoj ir nieko neveiksi :) Na, patestinsi - pamatysi pats.

Versetty

• Knight
« Atsakymas #11 Įrašytas: Balandis 05, 2012, 08:49 »
Nu negaliu ir as neparasyti pasisakymo :)
Tai jo, pameginom tas piramides aka Indiana Jones aka Lara Croft :D
Gavau heroju prisirpusi nuo spirito ruski Rasputina kuris gali matyt ateiti (balti arkliukai :D )
pats zaidimas padarytas graziai, truputi figureles kaip Simas issireiske - gumines, nu jo bet tas labai nekliudo is tikro :)
Kaip minejo cia didziausias priesas - godumas, kiek prisirinkt ir tept slides kol yra pro kur pabegt :D
visiskai nesutinku su Ramu del didziausio lobio sunkumo, tai yra LABAI realu ji paimt :) turek 1-2 lauztuvus ir nesinesiok 12 daiktu su tavim kad turetum laisvos vietos ir daugiau veiksmu ir tikrai liuosiai gali atidaryt ta uzrakta ir nukosejus brangiausia daikta pabegt ir be stresa toliau rinktis kokia smulkme ir pabegt :) tai TIKRAI nereikalauja house rulez, as sutinku kad nera lengva paimt, bet tai juk ir yra GERIAUSIAS DAIKTAS, ane? :P  tai va, kas dar...ai jo blokai :D labai smagus momentas tas bloku kritimas, Povke man rods vienintelis kentejo nuo bloku daugiau kazkaip mum pasisekdavo :D
reziume - geimas nesunkus, smagus, greitai ikandamas ir kaip jau minejau, man asmeniskai patinka geimai su kauliukais tai cia as galiu duot gera ivertinima :D luck daug, bet nu o kodel blogai? kai kada reikia pailseti nuo visu brainstormu kur po partijos kraujuoja akys ir smegenys :P todel as tikrai galiu pasakyt, kad Rasputinas ne pirma karta paliko turtingiausia ir sekmingai pabegusiu lobiu ieskotoju  :twisted:  
buva cool  :drinks:
veliau partijele mtg ir namo :) va tep va buva . True story.

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #12 Įrašytas: Balandis 05, 2012, 10:34 »
Supratau. Nu jei Simas pasake, kad jei paimi 10 tasku vertes relikvija, pergale praktiskai garantuota, tai eisiu as jos paimt. As kaip ir sakiau, cia buvo tik mano pirma nuomone vien perskaicius rules, as gi dar nepleitestinau. Tik nzn, kaip reiks isbandyt, nes 3dieniais nevaikstau, o kiti bent du 7dieniai jau suplanuoti. Nebent, kada kai pats nesiuos kelis lengvus geimus ir darysiu lengva sekmadieni, paprasysiu SImo, kad atsinestu...
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #13 Įrašytas: Balandis 05, 2012, 11:08 »
Siek tiek informacijos is savo varpines :smile: Isbandziau dar nebandyta Power Grid, topini zaidimuka kaip sakant. Kad topinis tai tikrai jauciasi, nes labai gerai susuktas, langvai suprantamos taisykles, daug planavimo ir pan. Ekonominiu zaidimu megejams must play zaidimas :yes: Man sikart kaip pirmas blynas tai prisviles isejo, likau paskutinis. Pradzioj zaidimo paemiau vejo jegainiu taktika, kuri tuo metu buvo naudinga, bet ilgaainiui jos tapo man nebenaudingos,o nauju elektriniu nesiseke nusipirkti. Taip kone vos ne visa zaidima ir gaudziau veja laukuose :D Zaidima noresiu ir ateityje isbandyti, tik gal toks zaidimas labiau tiktu sekmadieniais pagal trukme. Tai tiek :smile:

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #14 Įrašytas: Balandis 05, 2012, 14:35 »
Supratau. Nu jei Simas pasake, kad jei paimi 10 tasku vertes relikvija, pergale praktiskai garantuota, tai eisiu as jos paimt.
Nu ok, ne 100% garantuota pergalė, bet ganėtinai neblogai išsiverši į priekį. Kaip ir sakiau, nuėjęs į galą tu rasi krūvą gerų lobių sarkofaguose ir be to nereiks raustis po smėlynus ir skorpionus rinkt. Bet net ir tai tau pergalės neatneš, jei nespėsi ištrūkt iš piramidės ;)