Ol' good Thomas tikrai prisidejo - pirmas musu kraujas buvo, kai susikibom tarpdury - mano dvimetrinis monstras Frenkis, o Tomo truputi mazesnis. Keista, bet nors pats puoliau su kumsiais, gavau pylos daugiau nei uzvoziau jam. Taip prasidejo kino scenarijaus vertas nuotykis raketu bazeje. Mudu su Edziu buvom visai zali naujokai ir letokai kirtomes i zaidima. Buvom blogieciai, kuriais tiesa sakant as nelikau patenkintas. Nes is musu ketveriukes, tik viena Edzio mergaite mokejo ir galejo saudyti. O visu taip "megstamas" daktaras vilkosi vos per 3 langelius. Jis pirmas ir krito berods, nespejes net iki morgo nueiti (aisku paskui ji ten nuveze), kad prikelti zombiu, kurie uzliptu ant minu. O minos, pasakysiu - pasitarnavo mums patiems, nes kvailiukai gerieciai uzminavo 2 is 3 iejimus i raketu paleidimo control'a, tai ir patys negalejo ten patekti, hehe. Po to mano Frenki Steina apsupo snaiperike merga ir Tomo pagrindinis gezas, bet tai buvo gerai, nes jis ant saves patrauke du striprius charus, o scenarijaus mesa - laikas. Kol jie ten terliojosi, Karoliukas padare testini elektros generatoriaus isjungima, kas mum labai nepatiko. Edziu truko kantrybe ir jis nutare pamokyti issikokeli. O as patraukiau prie kontroles. Juk reikejo ivykdyti kazkaip to, ko mes cia susirinkom. Musu nuostoliai buvo didesni ir mes pradadom su saviskius. Likom 2se pries 4. Musu morale buvo pakritusi gerokai. As pribegau prie control room'o su savo elektronine letena ismusiau duris. Vaizdelis buvo nepavydetinas, as stoviu prie mygtuko, svarstydamas ar spaust, ar vis tik eit visus iszudyt, man i nugara sautuvo vamzdi iremus Vasquez, o kairej - priselines Tomo silpnesnis geziukas (gaila neatsimenu vardu). Galvojom ilgai, ir tuo labai nervinom kita komanda. Bet vis tik nusprendziau, paspaudziau raudona mygtuka ir man pavyko ijungt paleidimo sequence. Primetem, kad priesai vis tiek tupi, mechaniniai skilai ju mazi, nesugebes isjungti, dar liko vienas actionas man, tai netiketai smogiau kairej stovinciam priesui ir ji uzmusiau, Edis sugebeso susdudyt 6 zalos ir nukept su shotgunu Tomo paskutini veikeja. Tomas ejo parukyt , o Vasquez, supatusi, kad nesugebes isjungti paleidimo, puole prie generatoriaus patalpos, bet ten jos lauke Edis su savo mergaite, kuri turejo nagla peili, nepersaunama liemene ir vaistinele. Kadangi jau dabar mums reikejo tempti laika, as ciupau ant zemes gulincia security kortele ir puoliau pro duris. Atbegau i generatorine paciu laiku, apsupom Vasquez ir pradejom ja vanoti. Edis stovejo ant isjungimo spot'o ir kaip Maryte Melninkaite nesitrauke nei per zingsni. O as su letena trankiau is nugaros. Paskutinis smugis buvo kritinis, nes ant order tokeno padejau net 4 rutuliukus - meciau berods ar ne visus 6 kauliukus. Zalos suejo daugiau nei reikia...prieje prie lango su Edziu stebejom kaip graksciai i dangu kyla mirti nesanti raketa ir su liudesiu prisiminem kritusius draugus.
Taigi, isbandziau ir as pagaliau ER. Ir zinot - visai patiko. Nera toks jau sunkus tas geimas, nors pradzioj , pirmi turnai - galva tuscia. Paskui persilauzi, ant galo net strateguoti pradejom. Kita karta bus daug viskas greiciau, o kad kitas kartas bus, tai taip. Zaidimo stipri puse - nepakartojamas flavoras ir labai didelis lankstumas. Jame gali lauzyt bet ka ir problemos sprest yra daugiau nei vienas budas. Minusas - labai daug tokenu ir mirgu margu ikonkiu su ivairiom reiksmem. Bet prie to priprantama. Sis zaidimas nepatenka i mano megstamo zaidimo stiliu sarasa, bet visumoj jis yra tikrai geras ir rimtas, ypac tai pasitvirtintu pamacius kitus scenarijus. Zodziu, uzskaitau si sekmadieni ir dekui Simui, kad pasiule naujiems zmonems pameginti.
Kiti lose Pillars of the Earth (kuri ir as labai norejau lost, nes dar nesu ismegines expansiono), bet deja, musu sesija uztruko ir nespejau. Kiek girdejau Povke laimejo solidziu skirtumu. O kas laimejo SW tai nepamenu, bet zinau, kad ne Robke, jam snd geimuose labai nesiseke.