Aciu uz kritika, apgalwosiu jusu pastabas. Nors tikrai nezadu daryti wiska kaip sakot

jei noreciau tiesiog stipraus deko,
nebuciau gimdes sawo, buciau tiesiog koky nukopijawes ir tiek. noris sawaip kazka padaryt, su sawa mintim
(dabartiniai pasiulimai wisiskai pakeistu decko orentacija kaip zaisti, nes dabar jis ir nera puolinimis)
Nors ir suprantu, kad is to nieko gero nebus

bet swarbu ne laimes, o dalywaut, sakoma.
Vines of Vastwood man reikalinga ne del +x/+x, o del hexproof (ar apsaugos panasios jy tai). pradzioje naudojau ranger's guile, bet sita geresne.
Naturalize gal ir reiktu pakeist y nature's claim, wisai gera korta, reiks isbandyt

del sidedeck - retas deck neturi jokiu artifact ar enchantment, todel bent 1 main decke manau turetu but.
goblin Caves man butent ir reikalingi del gynybos, kad mano gobliniukai galetu gintis nuo ataku iki tol, kol ateina reikemi monstrai.
zaidziant su quest for the goblin lord, dar nebuwo taip, kad nesusideciau 5 counteriu... gal su per silpnais deckais zaidziu, nezinau... bet kai ateina mob boss, tuos counterius susidet nekyla jokiu problemu.
del flyeriu, tai zinau, mano deckas pries juos silpnas. aciu uz pasiulitas kortas, butinai rieks ismeginti kaip jos weikia, tokiu geru, tam reikalui, nebuwau rades

nors del tu paciu spiritu, tai jie gana sekmingai mirsta nuo Electrickery kortos

Del mob boss, nededu ju 4riu, nes jis tik wienas gali but ant stalo. o jei taip iseitu, kad rankoje tureciau 3, tai butu problematiska situacija. dar wienas dalykas del sios kortos - jai nereikia tiek daug laiko. decke yra labai puiki korta - Goblin Chieftain, kuri duoda wisiems haste. todel jei yra mob boss, si korta ir siaip kokia random, tai pirmu randui kai tik ateina+3 goblinai, kitu turbut +6, nuo Goblin Chieftain gauna +1/+1, dar kokie goblin lord ir pan, su wisais puolu iskarto ir GG. tai tik 2 turn nuo atejimo mob boss. aisku, cia optimistinis senarijus, bet tam kad jis ywyktu ir turiu Vines of Vastwood kortas, su kuriom sy combo galeciau ginti.
Nededu daugiau remowal, nes noriu turet gynybos sitam minetam combo. bet sidedecke to remuwal yra, tai jei reiktu - ysideciau
del burn at stake. pacioje pradzioje wisa deck deliojau butent pagal sita korta. dabartineme decke ji gerokai praranda sawo jega(nes labai daug jegos ygauna paprasti gobliniukai del ywairiu +x/+x), bet kol kas kartais ji man wistiek prawercia, kai negaliu tiesiogiai pulti (ja as naudoju pagrinde tik pries paty player). manau kad reiks ja y side deck det.
Pora klausimu:
kodel siulai orentuotis y modern decka? siaip ydomu

turiu parsisiuntes ant forge ta pack'a ywairiu decku, bet nelabai randu stipriu.
gal galit pasiulit deck'u stipresniu? ar siaip deck'u, pries kuriuos pasimatytu mano decko siplnos wietos (pralaimeciau)?