Autorius Tema: 2013.10.23 Trečiadienis  (Skaityta 9678 kartus)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
2013.10.23 Trečiadienis
« Įrašytas: Spalis 22, 2013, 12:27 »
Ką planuojam brainstormint?
Pats atsineščiau Ad Astra, bus norinčių? :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
Re: 2013.10.23 Trečiadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Spalis 22, 2013, 13:34 »
Greiciausiai ateisiu, tai as in. Kaip tik galvojau siulyti RFTG, bet manau ir Ad Astros kosmosu uztektu siai dienai  :smile:

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #2 Įrašytas: Spalis 22, 2013, 21:04 »
adastra tai as tirkai in  , geriausias visu laiku trecidienio game  :Yahoo!:

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #3 Įrašytas: Spalis 24, 2013, 13:44 »
Vakar buvo toks įdomus klubadienis. Sumetėm net porą Ad Astrą partijų, iš kurių pirma buvo baisiai dužus. Esmė tokia, kad pirmam turne Witkis nusprendė skaičiuot taškus, bet pamatęs, kad pats nieko gero negaus, paskaičiavo už lėktuvus, kurių aš turėjau daugiau už kitus, taip man duodamas 7 taškus, kai kiti tik po 2. Toks jo įžūlus veiksmas tiesiog įsiutino Povkę ir jis dėjęs skersą ir matomai įsižeidęs praktiškai nebežaidė, tik man taškus rinko, ko pasekoj partija truko gal tris turnus ir 20 min. Kadangi visi likę nusprendėm, kad taip pasibaigti negali, ėmėm antrą. Tada jau Povkė atsigavo ir kaip koks (visi žinom kas) smarkiai atsiplėšė nuo pat pradžių į priekį, pasistatė visus lėktuvus ir rinko po belekiek taškų. Žaidimo gale turėjo virš 80, man rodos čia naujas rekordas :) Aš stengiaus visaip vytis, bet visvien likau antras. Visumoj antra partija buvo fun. Vakare dar grįžę diskutavom, kad reiktų įvest minimaliai home rules šiam žaidimui, kad paįvairinti ir tapti labiau nenuspėjamu. Manau artimiausiu metu padarysim playtestą :)

Beje, Justas atsivedė dvi naujokes merginas su kuriom linksmai žaidė Tsuro, ieškojo lobio pas mumijas ir gaudė vaiduoklius. Neaišku ar jos dar ateis, gal jis pats papasakos :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #4 Įrašytas: Spalis 24, 2013, 14:20 »
Na Pofke tai ne i tema ten isizeide, ar kas jam ten pasidare. Juolab kad nieko ispudingai blogo as ten neizvelgiau tame Witkio veiksme. O Simo isstumimas pagal taskus i prieki ir gali buti savotiska taktika, pvz padaryt ji taikiniu ir visiems stengtis nebeduoti jam tasku ir pan. Tikiuosi ateityje tokiu gliuku nepasikartos :smile:
Na o man antra Ad Astros partija irgi buvo kazkokia broken. Esme tokia, kad likau kaip koks atsiskyrelis nuo visu kitu zaideju, t.y. as gavau vandenuka resursa, o visi kiti vienodus "briketus" berods :D Zaidziau pats su savimi ir visa likusi zaidima buvo labai mazai bendros atliekamu veiksmu naudos tarpusavyje su kitais zaidejais. Jei kas imdavo koki resursa, tai visi ir gaudavo, o as "rukydavau"  :o
Home rulsai tai visai sudomino mane, nors is pradziu diskutavom kad ai nera ka cia tobulinti siame zaidime, bet kai geriau pagalvoji tai visad galima atrasti kazka tokio. Playtestinimui pasirasysiu jei kada rimtai susiorganizuosim :good:

Hurris

• Master
« Atsakymas #5 Įrašytas: Spalis 24, 2013, 20:44 »
Nu nzn kodel jus tame vitkio ejime nieko blogo neizvelget :D Buvo taip jsi galejo skaiciuot arba uz pastatatus arba uz lektuvus:
1)jei skaiciuoja uz pastatus gaunasi taip simas 2taskai , Witkis , marisu ir as 3 taskai
2) jei uz lektuvus Witkis marius ir as 2 taskai simas 7 taskai
As suprantu jei simas butu taskus skaiciaves , bet kai zaidime losi kiekvienas uz save ir pradedi save sodint ir kita kelt Ir su zodziais ai noriu kad simas laimetu imu uz lektuvus  :fool:  :dash:  kas as daugiau galiu pasakyt  :Bravo:  :Bravo:
Ad astra ne toks game kad galetum kitam taskus atiminet ar dar ka , jei sedi prie stalo tik tam kad kitam padet laimet , kai yra zaidimas kiekvienas uz save, tai kam losht isvis.
Visu antra kodel dvigubi standartai vitkiui galima simui taskus rinkt ir viskas gerai , kai as ta pati pradejau daryt, tipo jau blogai cia nebelosimas  :o  povke isizeideir tt.  :D  nu norejot kad simas laimetu prasom tai ir padariau  :-P

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #6 Įrašytas: Spalis 25, 2013, 01:58 »
Nu tai, Justai - kas ten per merginos tokios buvo, a, zalty tu :) ?
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #7 Įrašytas: Spalis 25, 2013, 08:32 »
Citata iš: "Hurris"
Visu antra kodel dvigubi standartai vitkiui galima simui taskus rinkt ir viskas gerai , kai as ta pati pradejau daryt, tipo jau blogai cia nebelosimas
Todėl, kad jei vieną kartą tą padarai tai gali pro akis pramest, bet kai tu nuolat tą patį darai, tai jau biškį keista, ar ne? Beje, jei vietoj Witkio būčiau buvęs aš ir taškus gautum tu, abejoju ar būtum labai nusiminęs :)

Hurris

• Master
« Atsakymas #8 Įrašytas: Spalis 26, 2013, 00:19 »
nu jei butum tu man taip padares ir pirmam turne tirkai buciau uzklauses WTF darai, ir kokiu tikslu :)