Autorius Tema: 2013.11.20 Treciadienis  (Skaityta 10644 kartus)

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
2013.11.20 Treciadienis
« Įrašytas: Lapkritis 19, 2013, 16:36 »
ka ryt? gal koki Rtfg? arba dominion nauja nes maciau kad liktais gavo klubo zmones? ar discworld?

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
Re: 2013.11.20 Treciadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Lapkritis 19, 2013, 16:59 »
Blemba rftg kaip senai lostas, net primirses paskutinio papildymo taisykles jau esu  :D Siaip as pats pirmenybe teikciau Povilo mini zaidimui (kai kurie zino apie ka as cia) bei Simo naujam secret zaidimui :smile:

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #2 Įrašytas: Lapkritis 19, 2013, 17:01 »
Jo, ryt bus naujas game, kaip visad Mariaus dėka  8) Ir tikiuos Povke pagaliau atsineš mūsų labai geidžiamą mini game :D
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #3 Įrašytas: Lapkritis 20, 2013, 13:40 »
Ateisiu ir as su Justu :) Taip, jūs teisūs - Mariukas man atneš irgi secret geimą. O kadangi šis trečiadienis bus kažkoks secret geimų pre-relyzas, tai bus fun. Ko gero iš savęs nesinešiu nieko, nors jei yra pageidavimų, tai sakom - iki vakaro dar laiko yra.
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Maroom

• Knight
« Atsakymas #4 Įrašytas: Lapkritis 21, 2013, 11:30 »
Tai kaip ten tas puikusis "Love Letter"? Ziuriu liaudis gerokai buvi isitriuksmavusi zaisdami si zaidima :smile: Paciam prie kito stalo teko isbandyti Ramo Bang! desimtaji su Dodge City papildymu, kas buvo fun. Buvau renegade ir jau nedaug truko iseiti vienas ant vieno pries serifa, bet deja Justas mane pribaige, kai pastarasis buvo serifo pavaduotojas. Su papildymu bangas daug smagesnis, nes yra papildomu idomiu kortukiu bei ivykiu kortos kas ir paivairina zaidima :smile:  Pabaigoje dar sesiese suzaideme 7 Wonders. Jei gerai supratau tai Donatas ir Andrius zaide visiskai nemokedami taisykliu ir praktiskai niekas net ir neaiskino (del laiko trukumo). Bet pagarba jiems, nes tikrai greitai daug maz esme visa isikirto. Kadangi sedejau tarp zaidimo naujoku, tai jie negailejo man geru kortu, ko pasekoje labai gerai "prasisukau" su melynomis kortomis, keletas gildiju kortu, kurios buvo naudingos gaunant pergales taskus uz kaimynu kortas (ypac ta korta uz kaimynu karo zetonus - 12pt!). Is viso surinkau 81 taska, bet likau antras. Justas surinko virs 90 ir laimejo. Nors pikti liezuviai plake, kad Justas kazka blogai zaide visa zaidima, bet kadangi as toli nuo jo buvau, tai nieko nezinau, nieko negirdejau :D Geras zaidimu vakaras buvo ir net gerokai uzsiteses :good:

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #5 Įrašytas: Lapkritis 21, 2013, 13:43 »
Taip, vakar buvau klube, nes Mariukas man pardave Spartacus : Blood and Treachhery žaidimą. Nu kadangi jau ten atvykau ir buvo zakazas Bang'ui - sulošėm. Buvau banditas. Tiesa pasakius, kiek lošiu šitą geimą dar nesu gavęs geriečio rolės. Visada buvau niekšas, nu kartą esu gavęs renegato rolę. O kaip visi žinom, blogiečiams šiame žaidime laimėti yra sunkoka. Ne išimtis buvo ir šis žaidimas. Jau apsidžiaugiau, kad sėdžiu ne šalia šerifo, kursai buvo naujokas Mantas, bet iš kraštų sėdintys Mariukas ir Justas iš kart pradėjo mane buožinti - Justui šerifas netyčia dar pačioj žaidimo pradžioj atidavė mustangą, plius jis taip apsidėjo save įvairiom bačkom ir šarvais, bei kepurėmis, kad nesimatė žmogaus. O Maroom tai šaudė nesveikai, nes jo veikėjas buvo Colorado Bill, kuris kai šauna, jei atverčia piką, negali išvengt šūvio. Plius abu man buvo nepasiekiami, o mano ranka pilna bang'ų. Tik gaunu šauniką, tuoj atima. Labai smagu buvo, kai atsivertė eventų korta - indėnų prakeikimas, kai visos kortos yra pikai, kaip tik pas šerifą buvo dinamitas, jis vertė kortą, o ten buvo raudona dvejukė, kadangi - pikai, dinamitas sprogo, šerifas liko su 2 laifo, nu galvoju, dabar prasidės. Bet kaži kas sužaidė saloon, plius pas Mantas pilna ranka alaus buvo, jis neužilgo buvo sveikutėlis kaip ridikas. Labai greit buvo nušautas Andrius, jis irgi buvo banditas, tai žaidimo esmė tapo aiški. Supratau, kad Marikas ir Justas yra padėjėjas ir renegatas, tik beliko išsiaiškinti, kas yra kas. Justas buvo praktiškai neįveikiamas ir jis deja, buvo šerifo padėjėjas, nes kai nupylė Marių, tai viskas ir paaiškėjo. Ir kaip tik buvo atėjusi event kortą - Ghost town, ir mudu su Andrium, budami negyvi nekantriai trynėm rankom, laukėm savo keršto, deja - nesulaukėm :) Eilinį kartą miestelyje tvarka buvo išlaikyta.

Po to svarstėm, ar lošt antrą partiją, ar kažką kitą, tai pasiėmėm 7 Wonders. Galvojom greit prasisuksim, bet deja, namo grįžau apie 10. Nors nauji žmonės (nauji, turiu galvoj, nauji šiame žaidime) tikrai narsiai žaidė, pvz Docė, kuris pirmą kartą tą žaidimą čiupinėjo ir beveik prieš savo norą, surinko VOS vienu tašku mažiau už mane. Aš surinkau 68, kas visumoj yra neblogai visai, bet Mariukas dejo 81. Nepatikėjau ir perskaičiavau, pasirodo tikrai. O Justas dėjo man dar nematytą rekordą , ar ne 93 taškus (Justai, pataisyk, jei klystu). Bet su jo žaidimu buvo niunansų, nes pagavom sukčiaujant (tiesa, jam pačiam to nežinant). Taigi, Justai, tavo pergalė yra tokia negarbinga ir dabar tu iki gyvenimo galo vaikščiosi su šia dėme. Aiškinu niuansus.

Dėl vieno Justas buvo teisus - iš kaimynų gali pirkti ne tik po vieną tos pačios rušies resursą, cituoju pavyzdį iš rulebook'o -  "Example B: during game turn, both neighboring cities buy form her (cia minima mergina siame pavyzdyje, kuri buvo paminėta example A) 2 stones for a total of 8 coins (2 coins per resource)". Kaip matom, abu kaimynai nupirko iš jos po 2 vienetus granito - to pačio resurso.

Dabar kitas niuansas - dėl nuolaidų. Čia vis tik aš buvau teisus. imkim kad ir Marketplace kortą, kuri rodo resursus ir rodyklytes, nukreiptas į kaimynus. Cituoju, ką tei reiškia - "starting on the turn following the one in which this building was constructed, the player purchases raw materials from the neighboring city indicated by the arrow for 1 coin instead of 2", taigi, jei turi dvi tokias struktūras su va tokiu simbolių rinkiniu, tekstas sako tą patį - "1 coin instead of 2". Reikalą keičia tos juodos kortos , kur nupiešta kapeika su minus 1. Suderinus tokias kortas, tikrai galima iš kaimynų gauti resursų už dyką :) Gal iš šalies tai atrodytų truputi overpowered, bet kaip ir sakė Justas - o tu surink kad gudrus tokią kombinaciją, juk čia draftas, reikiamų kortų gali ir negauti :)

Bet kokiu atveju, buvo fun game ( kurio dar niekada nesu laimėjęs) ir kitą kartą manau atsižvelgsim į tuos resursų niuansus.

Beje, kaip Love Letteris ?
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #6 Įrašytas: Lapkritis 21, 2013, 13:51 »
Tai va, tas super secret game pasirodo buvo Love Letter :D Kai Witkiui pasakiau, iškart pagalvojo kad išdūrinėju :)
Pradžioj palavinę smegenis su Lietuva, sėdom aš, Witkis ir Tomas prie meilės laiškų. Na ten žaidimukas paprastas, taisyklės paaiškinamos per 5 min, viena partija trunka irgi panašiai tiek. Sulošėm tris sesijas, pirmojoj Witkis įpatingai stengės įtikt princesei, antroj Tomas apskarpė Witkiui sparnus ir pats narsiai veržėsi pas princesę, nu o trečioj prisijungė Gintaras ir taip ramiai be vargo užkariavo princesės širdį :D Šiaip žaidimas išties superinis, kai pagalvoji kad tiek gero laiko tik su 16 kortų. O kad garsiai žvengėm tai čia faktas, vien jau ką reiškė Priest korta :D

[attachment=0:3kwh8mqg]wat.jpg[/attachment:3kwh8mqg]
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #7 Įrašytas: Lapkritis 21, 2013, 14:02 »
dadesiu ir truputi apie treciadieni :) pradzioj truputuka apsilimui MTG padauzem, o po to sedom rasyt meiles laiskus :)
zaidimas paprastas kaip dvi kapeikos - 16 kortu, 8 veikejai ir keletas kubeliu, ale uztat geros nuotaikos doze tai 100% :D
per nepilnas pora valandu vos ne visoms kortoms buvo sugalvotos pravardes ir pradejom taip gara leisti kad turbut visi girdejo :D

reziume, geriausiai princese kadrint sekes Whitkiui, nu tiksliau jis arba pats budavo princesas arba laimedavo, kas po defaultu leido jam rinkt pergales kubelius :D Jis net plaukus pasileido kad butu panasesnis i princese :D nu ir aisku vakaro vinis but PRYST su topine fraze WHAT? :D

treciadienis praejo kaip niekad smagiai ir linksmai, lb geras geimas, dar karta buvo irodyta kad nesvarbu kaina ar zaidimo dydis :D

Maroom

• Knight
« Atsakymas #8 Įrašytas: Lapkritis 21, 2013, 15:20 »
Citata iš: "Versetty"
lb geras geimas, dar karta buvo irodyta kad nesvarbu kaina ar zaidimo dydis :D
Va cia tai auksiniai zodziai :good: Smagu, kad zaidimas geras, butinai reiks isbandyti, nors manau dabar jis daznai suksis klube :smile: