Autorius Tema: 2014.01.19 Sekmadienis  (Skaityta 9564 kartus)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
2014.01.19 Sekmadienis
« Įrašytas: Sausis 16, 2014, 17:33 »
Kas planuoja ateiti ir ką žaisti? Būtų įdomu pamatyti Mindaugą su jo kokiais žaidimais :smile: Kitas variantas, kuris sukasi mano galvoje būtų Terra Mystica. Bet įdomu būtų išgirsti ir kitų pasiūlymus :yes:

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
Re: 2014.01.19 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Sausis 16, 2014, 18:28 »
Man sekmadieni naktine, tai pass... o kitą 7dienį būsiu išvykęs į Crysler meet'ą. Praktiškai visą sausį nebūsiu buvęs klube - nekokia metų pradžia.
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

smikis

• Master
  • Įrašai: 513
« Atsakymas #2 Įrašytas: Sausis 18, 2014, 16:57 »
Nežinau kada grįšiu į Šiaulius ir kada pasirodysiu klube, bet norėčiau terra mystica išbandyt. Jei kartais suvėluočiau tai gal carcasone kasnors norės padeliot? Man trečiadienį tokia nostalgiją sukėlė  :smile:

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #3 Įrašytas: Sausis 18, 2014, 19:05 »
Aš tikiuos neužšalt ir pasirodyt. terra mystica žaiščiau ar dar ką nors.

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #4 Įrašytas: Sausis 19, 2014, 19:47 »
Susirinkom negausiai. Šešiese sėdom prie gauntlet, porą partijų pabuožinau kažkaip. Pirmą buvau nindze kuris gerai mokėjo dodge'int. Pradžioje turėjau mažai auksinių, bet kadangi gyvenau ilgai, tai prisirinkau iš lėto eigoje. Nes kritau paskutinis.
Antrą partiją gavau Prospector, tai kasiau auksą be poilsio. nors miriau antras, prikaupęs buvau jau 36 Auksinius :D kas vos ne dvigubai apnešiau visus.
Tada šiaip ne taip pasidalinom po tris. Aš likau lošt Quarriors, pirmą partiją laimėjau, antrą jau buvo lygesnė kova, ir likau paskutinis, nors trūko tik 3 taškų iki pergalės.

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Maroom

• Knight
« Atsakymas #5 Įrašytas: Sausis 19, 2014, 20:44 »
Šiandien turbūt daug kas pabūgo šalčių ir neatvyko, mūsų buvo visai negausiai. Pradžioj sužaidėm porą partijų gauntleto, tai abi man susiklostė labai nevykusiai. Mirdavau vienas iš pirmųjų surinkdamas vos kelias aukso monetas. O antroje partijoje tai tik pats save galėjau kaltinti, kad neperėmiau iš Mariaus prieš tai buvusį mano prospektorių. Nerealus ten herojus būtų buvęs, kad ir su keletu "pagražinimų" :smile:
Po to skirstėmes ką žaisim. Susigalvojom aš, Mantas ir Andrius eiti Vokietijos edicijos kataną. Visai patiko partija, nes viskas labai greitai sukosi. Mantui vis sekdavosi su resursų gavimu ir iškart šoko į priekį. Bandžiau vytis pagal taškus ir beveik viskas buvo gerai, bet deja pritrūko vieno ėjimo. Mantas greičiau surinko reikiamus 12 taškų.
Na ir pabaigėm dieną su Zombie dice. Žiūriu šis žaidimas sėkmingai išmušo yahtzee iš greitukinių žaidimų sąrašo :D

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #6 Įrašytas: Sausis 20, 2014, 21:40 »
Išbandžiau pagaliau ir aš Gauntlet of Fools. Po dviejų partijų vistik nelabai turiu nuomonės kas čia per geimas. Lyg ir adventure, lyg ir fun turėtų būt, bet man biškį logikos trūko. Kodėl jei kažkas užmuša monstrą, jis dar kerta visiems likusiems? Matyt kažką praleidau... Anyway, antroj partijoj Mariaus herojus buvo totaliai broken, rinko babkes už tai kad išgyvendavo  :no: O aš kaip koks lašara net nepastebėjau, kad alaus bokalas veikia tik iki pirmo monstro įveikimo, taip ir vilkaus su -4 armor :D
Quarriors abi partijos man buvo nesėkmingos, labai blogai krito kaulai. Užtat buvau geras seeras ir Marčiaus metimus nuspėjau gal 5 kart iš eilės! Už tai jis manęs baisiai nekentė... :D
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Maroom

• Knight
« Atsakymas #7 Įrašytas: Sausis 20, 2014, 22:07 »
Citata iš: "Simuck"
Kodėl jei kažkas užmuša monstrą, jis dar kerta visiems likusiems? Matyt kažką praleidau... Anyway, antroj partijoj Mariaus herojus buvo totaliai broken, rinko babkes už tai kad išgyvendavo  :no:

Realiai GoF neturi kažkokios istorijos ir pan., tiesiog renkames herojų ir einam muštis dėl aukso, o visiems lygios sąlygos, t.y. visi turi mušti tą patį monstrą, visi gauna tą patį trap'ą, visi gauna tą patį auksą. Dėl to ir yra labai svarbus pirmasis etapas - optimaliausiai geriausio herojaus gavimas. Nes va kaip Marių praleidom su broken herojumi tai laimėtojas jau buvo praktiškai aiškus  :smile: Kas man pačiam nepatinka šiame žaidime, tai tas statiškas gynimasis, kur realiai pasikelti gynybą galima nebent per kažkokias abilkas. Mano galva gynybą reikėjo apspręsti ir kauliukų metimais :yes: