Autorius Tema: 2014.02.23 Sekmadienis  (Skaityta 15440 kartus)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
Re: 2014.02.23 Sekmadienis
« Atsakymas #15 Įrašytas: Vasaris 24, 2014, 09:34 »
Baisiai neišsiplėsiu, nes sėdžiu darbe, o vakarais nėra kada raštyt reportų, nes su SaBeerNik'u biečinam BF3.
Taigi, išbandėm 5 scenarijų, kur sužeistas ir mirštantis žmogus paprašė nudėti siaubingą slibiną Togą, kuris nusiaubė jo kaimą. Kaip oficialiai rašo apie tą scenarijų - "it's rather straightwort scenario, but with a surprisingly deadly finale.." Kažkaip šaika juokavo, juokavo ir nusprendė, kad evil master būsiu aš. Čia buvo jų pirma klaida :) Daug kas manęs klausia - ar tau įdomu lošt už evil master ? Atsakau - TAIP. Įdomumas slypi kame ? Labai jėga yra lošti spąstų kortas, kai sumaišai planus herojams, arba prikolinti, kaip antai Mariuko orkas dėjo sau kirvį į veidą (labai gailiuosi, kad nepataupiau tos kortos, nes jei būtų šalia stovėjęs kas kitas, ko gero būtų perkirtęs per pusę). Taip pat yra labai smagu žiūrėti, kaip herojai šienauja monstrus, su blastu sprogdina juos po kelis ir jaučiasi labai galingi, kol labai gerai padėtas žvėriažmogių spawn'as neištaško pusės jų parčio. Arba kai pradarę duris, pamato tiek raudonos šmaros, kad nebežino nuo ko pradėt mušt juos :) O taip, evil is good :) Jau senei tuo užsiimu, turiu praktikos tame reikale.
Konkrečiai apie šią sesija. Žinodami žaidimo trukmę, pradėjom 12 valanda... well, teoriškai :) Visų pirmą, aš vėlavau kelias minutes į Justo mašina. Kai atvarėm paimti Bralio, paaiškėjo, kad Bralis niekaip nepriskambina Mariukui į abu telefonu, tad išvažiavom be jo. Tada sublizgėjo Justas, kuris nutarė mus pavežioti po miestą ir aprodyti Šiaulius (užuot varęs per Cvirkos gatvė, nutrė sutrumpinti kelią ir kažkaip užvažiavo ant viaduko - Į PIETINIO PUSĘ..) :) O tuo tarpu vargšas Povkė mūsų vis laukė ir laukė. Tai kol susirinkom ir keistai greitai setupinom geimą, buvo praėjus beveik valanda. Bet baigėm saikingai - pusę septynių ir dar spėjom sulošt King of Tokyo, kurio taip norėjo Justas.
Ok, Descent. Kai išdalinom charus šaika paklaiko - trys rangeriai ir vienas figheris ir NEI VIENO mago :) Tryniau rankas. Justas vis tiek nutarė lošt už magą, nes su kardu mojuot jam nepatiko. Iš pat pradžių buvo aišku, kad Mariukui aš nieko nepadarysiu, nes tas užsimetė šarvų, o pramuš 5 armoro yra ką veikt. Pirmom žaidimo minutėm atsitiko tokia situacija, kad liko tik 2 conquest tokenai, o Justas paliko su 1 gyvybės tašku. Sakėm, galėsim pradėt tuoj iš naujo. Bet deja, jis išgyveno, atsigydė, o paskui jie prisirinko ir tokenų. Po to visai atkuto, nes Mariukas per visa žaidimą neišmetė nei vieno miss'o, o pas ji jau pa defaultu buvo mimimum 4 damage. Ant galo paskaičiavo, kad 18 žalos padaryt jam buvo kaip du pirštus apm***žt. Herojai, gan ilgokai kapstėsi iki pusės, antrą pusę ėjo greičiau. Aš turėjau kelis undying padarus, bet NEI VIENAM neišridenau, kad jie regeneruotų. Bet ir misinau nedaug, ypač pabaigoj buvo geras, sužaidžiau vienintelę "Aim" kortą ant žvėriažmogio, kuris kaip tyčia miss'ino, tai "Aim" labai padėjo, Miss Nepataikymas buvo Povkė. Jis prasralino kelis gerus šūvius, už ką aš jį gerbiu. Jis buvo mano geriausias draugas tuo atžvilgiu. Silpniausias grandis komandoje buvo Bralis. Jis turėjo mažiausiai šarvų, o už jo nudėjimą gaudavau 3 CT, ko nepasakysi apie Justą - tik 2 CT, o užmušt vienas vargas. Tai pagrindė dulkes uostė Povkės sakalininkas ir Bralio driežas. Į žaidimo pabaigą buvau pasidėjęs net 5 power kortas, o tai ko gero yra mano asmeninis rekordas :) Tarp jų aišku buvo ir garsioji DOOM, gaila, kad ji atėjo paskutinė, bet naudos tikrai davė. Finalinėje dvikovoje buvo va bank. Viskas rėmėsi į Bralio paskutinę ataką. Jis nesumisino, bet nepadarė pakankamai žalos, nors turėjo užsikabinęs Skarabą. Slibinas išgyveno su 4 gyvybės taškais. Po to aš sužaidžiau Dark Balm, nuo ko jis išgijo pilnai, o tada dvi nagos su Command abilka padarė savo, pirmas krito Bralis. Pagal scenarijų atėjus pas slibiną, tas aktyvuoja magišką ratą, dingsta laiptai ir portalai ir kas miršta - nebeturi galimybės patekti į požemius. Po to buvo Povkė eilė, nes Justas slėpėsi už kampo. Pirmą ataką Povkė bandė atremti su skydu, bet gavo pliūpsnį ugnies. Slibinas triumfavo, o mirštačio žmogaus valia buvo neįšpildyta.
Šiaip tai aš buvau tą dien labai geras. Džiugu, kad herojai darė daug daugiau klaidų nei aš. Tai per daug nesiparinau. Nors pabaigoj Povkė man bandė stumt, kad skubianu jį ir jis pamiršo atskraidint savo sakalą prie drakono. Bet čia nieka, galiu pasakyt kur mane kolegos labai apgavo. Ridenau visą puodelį kauliukų ir netyčia išsprūdo baltas kauliukas, kuris atvirto ne puodelyje ir kaip tik "miss" reikšme. Visi puolė rėkti, kad vsio - jau nepataikiau ir ataką anuliuojam. Sakykit mielieji, jei tas baltas kauliukas būtų iškritęs kokia kita pusele - visi juk būtumėt pradėję rėkti, kad davai, Ramai - re rolink, ane ? O kai jau miss, tai jau basta ? Geda, kolegos. Bet kaip sakiau - aš tą dieną buvau geras :) Partija buvo smagi visai ir kadangi jau visi matė, kas jų laukią, kitą partiją mesim kaulą dėl evil masterio rolės ir ko gero praeisim scenarijų. Bet kada bus Descent vėl - nieks nežino, nors mano ir daugumos desantininkų nuomonę, reiktų judėti sparčiau, nes priešaky laukia dar aibės scenarijų , o su expansionais tie scenarijai darysis tik įdomesni, nes prisidės aibės mechanikų, herojų, daiktų, monstrų ir šiaip visokios chuinios-muinios :)

Kitą kartą laukia Spartakas, kur Justas ir Povkė užsirašė iš anksto, tad lieka dar 3 vietos.
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #16 Įrašytas: Vasaris 24, 2014, 17:57 »
Citata iš: "Nostromo"
Žinodami žaidimo trukmę, pradėjom 12 valanda... well, teoriškai :) Visų pirmą, aš vėlavau kelias minutes į Justo mašina.

Na, jei jau apie laiką užsiminei, tai tos "kelios minutės" yra tavo asmeninis rekordas - 15 min.  :D . Tuo tarpu mano sufeilinimas mums kainavo nepilnas dvi. Kitąkart reikės kokias baudas įvest atsispaudimais, tada bus tau mane bloguoju minėt reportuose  :D .
Šiaip partija buvo tikrai smagi. Iš pradžių galvojau,kad iš mano herojaus nieko gero nebus, nes buvau silpnas fighteris. Fighterių daiktų žaidime nėra tiek daug kiek, tarkim, magų, o ir tie gautieji, kaip vėliau žaidimas parodė ėjo Mariaus superstipriam orkui  :smile: . Tačiau, jau atidarius pirmą skrynią ištraukiau mago runą ir persimečiau ant magijos, kas labai pasiteisino, nes vėliau gavau runą, kuri daro BLAST!!!(taško po kelis priešus), o tai, man yra vienas smagiausių dalykų žaidime. Deja, Drakonui mano blast'ai buvo nė motais ir jis ramiai suėdė mano kolegas. Na ką, bandysim dar kartą :smile: .

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #17 Įrašytas: Vasaris 24, 2014, 20:02 »
Pagaliau teko išbandyti Archipelago. Nors žaidimo taisyklės šiek tiek ir užtruko kol mums Gintaras išaiškino, bet iš esmės viskas ten aišku, didelių klausimų neiškilo. Realiai žaidime yra nemažai veiklos, bet kita realybė yra tokia, kad nerealiai trūksta resursų visiems norams išpildyti. Atrodo ir vieno dalyko norisi ir reikia, rodos ir kito, pradedi planuotis kažką į priekį, bet tik šnaaai krizė ateina ir daug ką prarandame. Vėl tada reikia pergalvoti ir pan. Archipelago man pasirodė labai didelis visokiausių žaidimo elementų kratinys, lyg ir nieko naujo, bet daug visokiausių elementų iš kitų žaidimų: žmogeliukų dauginimasis, resursų rinkimas, statymas, tyrinėjimas naujų žemių, interakcija su kitais žaidėjais dėl dėrėjimosi palankesnių rezultatų sau, slapti tikslai ir t.t. Visko daug, gal net ir per daug  :smile: Rodos visą žaidimą taip nieko ypatingo ir nenuveikiau, bet pasirodo laimėjau žaidimą minimalia persvara :Yahoo!: Kaip pirmoji žaidimo partija pasirodė tokia sunkoka, bet kitą kartą bus jau aiškiau ir lengviau manau. Kitą kartą reiktų išmėginti su mažesniu skaičiumi žaidėjų, nes penkiese žaisti gal kiek ir per sudėtinga. Ateityje būtinai dar pabrainstorminsim Archipelago :yes: