Autorius Tema: 2014.11.23 Sekmadienis  (Skaityta 31777 kartus)

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
Re: 2014.11.23 Sekmadienis
« Atsakymas #15 Įrašytas: Lapkritis 20, 2014, 13:31 »
Aš irgi šy kart euro game , simai mane y troyes :)
Mariukai gal įsimesk catan senai beloštas arba koki kita euro game arba RTFG .
Iš savo puses galiu pasiulyti carson cyti jei yra norinčiu.

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #16 Įrašytas: Lapkritis 20, 2014, 14:32 »
Ok, tada jamam Troyes:
1. Simas
2. Justas
3. Povkė
4. Mindaugas

RftG irgi suloščiau :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
« Atsakymas #17 Įrašytas: Lapkritis 20, 2014, 15:06 »
Kiek laiko Spartakas trunka? Ar tilptų 7dienį dar kokia Euro smulkmė prie šito? (lenkių į tą pusę, kad aš gėdingai dar nesu gyvenime bandęs katano ir visai norėčiau)

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #18 Įrašytas: Lapkritis 20, 2014, 16:29 »
Speju, kad katanos tikros klube nesam zaide, neskaitant to vokisko varianto. Kaip tik sia vasara netycia nusipirkau su tikslu pasidet i lentyna, nes pas tikra geimeri lentynoj turi buti klasikiniai katana, carcassonne ir traukinukai :D

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #19 Įrašytas: Lapkritis 20, 2014, 19:46 »
nu meginam....mane i Spartacus

Mindaugas

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 82
« Atsakymas #20 Įrašytas: Lapkritis 20, 2014, 23:35 »
Mane prie troyes

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #21 Įrašytas: Lapkritis 21, 2014, 20:36 »
Na gal ir galėčiau atsitemti kurį nors žaidimą, bet jau apsispreskit kurį, ar RFTG, ar Kataną? O šiaip originalųjį Kataną esam klube žaidę, berods Animagne turėjo :smile:

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #22 Įrašytas: Lapkritis 23, 2014, 20:43 »
In the next episode of Spartacus : Blood and Treachery, watch next sunday, on STARZ....
Esu nusivylęs biški sekmadieniu, nes mes tiesiog nebaigėm žaisti... :( Jo, čia yra biškiuką žiauru, bet tokia realybė. Nors žaidėm tik 4-se (Žydrūnės nebuvo), bet kažkaip ilgai sukosi reikalas ir nežinau kodėl. Be to, Povilas ir Tomas ryškiai nuobodžiavo, tai realiai mes su Gintaru kaišiojom vienas kitam pagalius į ratus. Trumpai apie tai kas ten vyko.

Paaiškinau taisykles, kaip galėjau grečiau ir pradėjom scheminti. Pirma klaida yra ta, kad pradėjom nuo 1 influence. Tai nereiktų daryti dėl to, kad pradžioje to neprarasi ir yra dzin daugelis pavojingų kortų. Pamaniau, 4-se greit sužaisim, o ir ant dėžės rašo tik 2 - 3 valandos. Bet va, kažkaip lėtai stūmėsi viskas. Moralas - reikia kitą kartą pradėt nuo 3 influence, nes bus win-win situacija: yra pradžioj ką prarast, iškart jau gali žaisti galingesnes kortas ir sutrumpėja žaidimo trukmė. Kitas dalykas - Povilui sunkiai ėjosi suprasti kovos sistemą, nzn kaip Tomui. Nu jinai yra paini, bet ne ant tiek kad būtų tamsus miškas. Povilas ir sako - "nu ir sunkus čia geimas..." , mums akyse klaustukai tik pop. Tai ir pradėjom rinkti tą influence pamažu , daug maž tolygiai. Buvo bajeris su pirma turgaus diena - pati pirma korte aukcione atsiverčia... nagi spėkit kas ? Ogi Ganikas ! Taip ir nusviro rankos... Povilas į saują paėmė visas savo monetas ir nupirko jį su visais batais (15 monetų). Ginte gal mikliai prisipirko ginkluotės, turėjo jis ir kardą ir ietį ir skydą ant galo. Me ? Nu man kaži ko sunkiai sekėsi su pinigais, kas buvo nelogiška, nes gi buvau Varinijus, Romos pretorius, o toks turėtų maudytis piniguose ir merginose. Galiausiai pavyko nusnaipinti Teokolį. Jis labai kontroversiškas čiuvas, bet be tinklo ir tridančio jo geriau į areną neleisti. Tam tiklui dar nupirkau ir Barka, kuris labai gražioje kovoje nukrovė malkų ilgab***iui Segovaksui, jį sužeisdamas. Vėliau nusipirkau ir tinklą, bet vis dar pasiūloje nebuvo tridančio. Pas Toma atsirado Sedulus, kuris buvo porą kartų, kaip Sabonis išbėgęs į aikštelę ir gan neblogai ten pasirodė. Vėliau jis nupirko THE Žudiką, bet neturėjo jam ką įduoti į rankas (anas gali atsinešti du weaponus, but no armor), bet žudikas pralošė kovą ir tuometinis host'as (aš) pasmerkė jį myriop. Vėliau Tomas tą patį padarė su Barka. Žudiko atminimui, jis pavėluotai nusipirko ginklų - tridantį ir kūjį, už kurį permokėjo ko gero trigubai. Povilas už grašius nusipirko Otto ir Periklį ir tuo metu pas jį luduse buvo kiečiausi gladiatoriai visoje Kapujoje. Ganikas nesunkiai tapo čempionu (a kaži kodėl ?). Jis taip užrietė nosį, kad vienoje kovoje nukirto mano Teokoliui galvą. Likau be nieko. Ludusas be gladiatorių - pavijinga diela, kad nupirkau iš Tomo Agroną už 5 aukso, kas yra labai gera kaina, nes parduotuvinė jo kaina yra 4, BET... su kitu turgum atvirto Kriksas ir aš jį nupirkau už 8 aukso. Tada pasijutau kaip per tą filmuką - Tomas ir Džeris, kai pelė apgauna katiną, tas kažką puola daryti ir paskui maždaug , like - wait a tick.. ir atsiranda tokia asilo galva su užrašu "Ass" :) Pagalvojau, a nafig pirkau Agroną ?? Nu bet vienišas gladas yra pažeidžiamas dalykas, ypač jei jis iš tų - elitinių. Tai puikiai įdodė Tomas, kuris sukėlė revoliuciją, ko pasekoje pabėgo vienintelis mano gladiatorius - Egiptietis, kurį už gan gerą kainą įsigijau praeitos dienos turguje. Va taip ir maklinom. Taigi, kai gavau Kriksą, jis vos spėjo laimėti vieną kovą, kai nutarėm, kad einam namo.

Kas laimėjo bbz, bet ko gero laimėjęs būtų Gintaras su Glaberiu. Ironiška ar ne ? Tuo labiau, kad naudojom house rule, kai abi Glaberio savybės reikalauja nebe 3, o 4 kortų. Gintaras buvo užtaupęs apie 10 guard'ų ir per turną rankoj turėdavo apie 7-8 kortas. Žiauriai OP. Primeskit, vien jas pardavus, gautusi apie 10 aukso, jau neskaitant, kad gali pakenkti belen kiek. Jaučiu kitą kartą reiks daryt, kad abi savybės reikalauja naudoti po 5 kortas. Ir jis jau buvo pritaupęs 7 influence, tai su guardais virualiai buvo apie 10. Pas Povilą buvo tuo metu ar ne 6, pas mane taip pat 6, o Tomas rinko butelius ir bomžiavo su vos 3 įtakos.
Realiai, biški pasigedau good old backstab'o. Aš pats kelis kartus apgavau Ginte, vieną kartą lengvai - Povilą. Tomas dar vieną kartą kažkam įstūmė ragą and thats it. Iš Tomo (kaip kadaise ir iš Povkės Gečo) tikėjaus daugiau, nes jie yra įžymus to reikalo meistrai. Nu bet vogti tai neisi, gi... ?

Taigi, sekmadienio neužskaitau, kažkoks kvailas jausmas - kaip galėjom nebaigt geimo , kai toks Talismanas iš esmės trunka žymiai ilgiau ?? :) Ir liūdna, kad Tomo ir Povilo prie Spartako lentos daugiau nebepamatysim, o jei visai savi ir smagūs vyrukai.
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #23 Įrašytas: Lapkritis 23, 2014, 21:48 »
Nu as trumpai paporinsiu apie ta Spartacus'a....

Realiai, kai nezinai to backgroundo zaidimas tampa paprastu manipulate-buy-fight makalyne...kol Ramas su Gintaru dalinos ispudziais kas kaip ir iskur atsirado/buvo/yra mes su Povilu tik karpem ausytem ir akytem nifiga neraukdami kame cia reples...

Del isikirtimo i pati geima, tai taisykles ten is esmes paprastos, kovos sistema kaip Ramas ir minejo pries pradedant losti tikrai gera ir negaliu nesutikti, aplamai siaip gryzes pagalvojau, pats zaidimas padarytas gerai, ta prasme visos fazes labai skirtingos ir duoda toki labai veiksmu asortimenta - gauk pinigu, derekis, pirk daiktus, kovok arenose - faina ane? jo faina, bet va man nepatiko ir nzn net labai kodel, toks jausmas kad kazko truko ir kazko buvo per daug....negaliu sakyti kad mano herojus buvo blogas, realiai jis turejo tokias pat nestebuklingas savybes kaip ir pas Povila ar Rama (pastorojo truputi padoresne) ir ne tokia nerealia kaip pas Gintara, bet ne tame esme vis tiek....

taip, backstabinti man patinka, tai yra faina, BET cia man buvo per daug to - va dabar tau bus ragas, ne as tau duosiu tris pinigus, ai nu ok, bet va jei tu duosi keturias as nudursiu va si biuciuka - deal, pokst paciam backstabas....nzn man per didelis chaosas :) Talismane backstabinti smagu, Red dragon inn backstabinti irgi smagu, o cia...cia kazkaip bardakas :)

reziume - geimas patiko del dideles ivairoves ir skirtumu fazese, tikrai jauciasi tokia plati veiksmu palete, herojai skirtingi, viskas kokybiska ir faina....nepatiko kaip ir sakau, gal but labaisuai tai kad visur vyksta toks bardakas ir jeigu zaidima zaidzia keli nauji zmones ir keli seni vilkai praktiskai didele tikimybe kad naujokai bus numocinti ir ismaudyti kaip sunys....elementarus pvz atsivercia stuffas markete - kaip pvz gladiatorius ar ginklas - man kaip pirma karta losianciam neina suprasti kokia yra jo normali verte o kiek permoketi neverta nes as nzn kiek praktiskai man is to bus naudos, same story su tarkim pinigais - ar jei turiu 20 monetu tai yra daug ar tai yra normaliai, ar galiu leisti istaskyti visas ar geriau pasitaupyt ateiciai, ar istraukus viena ar kita korta man ja pasilikti nes jin bus uber gera ateityje ar geriau parduoti....ir kol tai supranti praina keli ratai ko pasekoje tu jau velkiesi toli uzpakaly....

tai va zaidimas kaip zaidimas bet as turbut ji praleisciau kita karta :) savaitgali uzskaitau vis tiek, reikejo ji isbandyti, buvo keletas idomesniu momentu ir panasiai, bet jei lygint su praitu savaitgaliu kuomet losem Talismana tada parejau pasikrovies 120%, dabar deja to nebuvo :)

Povils

• Servant
  • Power to the People
« Atsakymas #24 Įrašytas: Lapkritis 23, 2014, 22:26 »
Aš dėl šiandienos irgi pritariu Tomui. Pats žaidimas kaip ir viskas OK, bet kažkas neklikino nors tu ką. Kol Ramas su Gintaru maudėsi flavore mes su Tomu dairėmės kas kaip ir laukėm kada ateis mūsų eilė :D Kaip naujokui lošt prieš veteranus - irgi nekažką. Pvz tik iš Ramo džiaugsmo pliūpsnių suprasdavau, kad man reikia nusipirkt kažką kol jis nenusipirko (konkretus gladiatorius ar vergas ar pan..) Mano krikštas kovos lauke prieš Tomą irgi buvo prisvilęs, su turbūt pačiu jėgiškiausiu gladiatorium pasikroviau malkų ir dar žiemai užteko, nes nežinojau kaip išnaudot judėjimo pranašumą. Su backstabais ir kenkimais irgi panašus reikalas: pagaliau išsiaiškini ką tavo korta daro, pyst metu ant tavęs, metamas kažkoks dalykas prieš ir... emmm.. ok. Nu judam toliau, nes nelaiku panaudojau ir t.t. Na trumpai tariant ilgas žaidimas išvargina tada, kai ėjimai juda lėtai ir pats neturi ką veikt (kitaip buvo talismane, kur viskas sukosi gan greitai). Dar kitas, labiau subjektyvus dalykas: man asmeniškai sunku lošt tokius žaidimus kur galima prašyt pinigų už paslaugą, ir paskui pirštą parodyt, nežinant nei kada tave išdurinėja ar kiek ta paslauga verta. Užtrukom ilgai ir dar net nebaigėm, po 5 val buvom įpusėję pusę žaidimo.. Tai čia tikrai didelis liūdesys :/. Nu bet ką padarysi, nevisos dienos būna Talismanai, ne visi žaidimai limpa prie širdies.
Kitą kartą dairysiuos ko nors paprastesnio pravėdint smegeninę :D

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #25 Įrašytas: Lapkritis 23, 2014, 22:48 »
Mano reportas bus gal kiek kuklesnis, bet visvien prisidėsiu :)
Pakūrėm senai čiupinėtą Troyes tryse. Biškį gaila, kad Justas neatėjo, nes keturiese kažkiek įdomiau lošt, nu bet ką padarysi. Eigos daug nepasakosiu, bet laimėjo Povkė (ta-da!). Nors, tiesą sakant, turiu pripažint, kad laimėjo visiškai pelnytai. Jis tiesiogiai sėkmingai darė pačius optimaliausius veiksmus, o mes su Mindaugu jam visiškai netrukdėm, nors galėjom. Dabar prisiminiau kelis senus sekmadieninius reportus, kai buvo pasisakymai "va Povkė vėl buožino", tai neabejoju, kad ten vyko panašiai - jis tiesiog geriau žaidė ir jam niekas nekliudė, nors galėjo.
Anyway, po Troyes biškį svarstėm ką čia dar sumest, nes Marius kaip nekeista nieko neatsinešė, nors lyg ir žadėjo :) Tai ėmėm samurajus. Ten biškį buvo pravalas: pasiūliau pasiimt startinius hexus kokius norim, bet Mindaugas paprieštaravo, kad geriau random. Nu va taip ir sugadino man partiją :D Povkė vėl laimėjo, aš likau antras, pasitaiko :D
Ant galo nebenorėjom nieko rimto kurt, tai sumetėm porą labai smagių Love Letter partijų. Vėl abi laimėjo Povkė :D

Paskaičiau reportus apie Spartaką. Kad Tomui geimas neitin patiko jau supratau po kokios valandos pažiūrėjus į stalą, kai Tomas žiūrėjo į vieną tašką ir lingavo kėdėj :D O kas dėl backstabinimo, tai kadangi esu lošęs galiu pasakyt: bėda čia ne pačiame peilio dūrime į nugarą ar kur kitur, o proceso ilgume. Aš pamenu, kai lošėm su Marium ir Robke, buvo belekaip ilgos derybos dėl nieko. Daugmaž, duok man tris pinigus ir tau nieko nebus, atrodo paprasta, bet dėl tokio niekalo derybos trukdavo vos ne 10 min, nes būtinai atsirasdavo trečias žaidėjas kuris sako "aš tau duosiu 4, už tai padaryk jam ką nors", tada atsibunda ketvirtas žaidėjas ir dar kažką siūlo. Toks ilgumas žavesio nepriduoda, čia nebent pastatyt smėlio laikrodį ir jei nespėji, praleidi ėjimą ar žaidi random kortą. Plius tikros vertės nežinojimas, čia manau Ramui po taisyklių aiškinimo reiktų paklot ant stalo krūvą kortų ir daugmaž nupasakot kurios geros, kurios neitin, kad naujokai gaudytųsi, nes kitaip žaidimo savininkas ir tie kas žaidę visada turės didelį pranašumą.
Dėl Glaberio - jei jis jau toks OP, tada kodėl jam nepradėjus su 1 influence, o kitiems su 3? Galų gale, juk galima su juo nelošt, ir taip yra iš ko rinktis, kame bėda?
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #26 Įrašytas: Lapkritis 23, 2014, 23:08 »
Kas Trua žaidė, kas Spartake peilius į nugaras kaišiojo, tuo tarpu aš su Donatu čiupom karinį žaidimą Heroes of Normandie. Pasirodo pataikėm labai tematiškai, nes kaip tik šiandien buvo armijos diena :smile:
Žaidėm berods 5 scenarijų. Misija - po 6 raundų valdyti vieną pastatą. Abiejų armijose praktiškai buvo vien pėstininkai, išskyrus amerikonus, pas juos dar buvo vienas tankiukas. Tiesa aš atstovavau vokietukus :smile: Pats žaidimo suvokimas nėra sudėtingas, simboliukai aiškūs ir gan greitai įsimenami. Pati žaidimo eiga ir nesudėtinga. Raundo pradžioje slapta paskirstome orderius, kas reiškia kad daugiau pagal iniciatyvą ir eiliškumą unit'ai atliks savo veiksmus. Karinis dalinys gali judėti arba šaudyti. Žinoma kiekvienas turi savo judėjimą, šaudymo atstumą, abilką ir pan. Įvairūs žemėlapio aplinkos elementai ir savo duoda: galima pasislėpti, prideda gynybos, suprastėja pataikymas ir t.t. Žodžiu žaidime tikrai yra taktinių manevrų, kas man patinka. Na o pačios kovos vyksta kauliukų ridenimais, kurių vertės yra pridedamos prie gynybos/atakos taškų. Yra ir kortukių su visokiais bonusais. Kortos man labai patiko, tiek jų pavadinimai, išvaizda ir pačios savybės. Pavyzdžiui šalmas, kuris išgelbsti gyvybę ir dar nemiršti, bet gauni -2 statsų. Toks maždaug suprask į šalmą tau pataikė :D Yra žinoma ir visokios grenatos su savo sprogstamąja galia, yra ir panzerfaustai pašaudyti į tankus ir kitą sunkiąją ar lengvąją artileriją. Karas yra karas ir čia tikrai jis jaučiasi.
Nors šis scenarijus man susiklostė visiškai nevykusiai ir praktiškai buvau triuškinamas. Bet po jo užtat labai gerai supratau padarytas savo klaidas. O kaip gi kitaip jei ne po laiko supranti :D Amerikonams teko atiduoti pergalę. Bet kitasyk bus kerštas :D
Manau Heroes of Normandie turi daug potencialo ir aibei naujų armijų. Dabar kai perpratau tam tikrus niuansus, kitąsyk būtų daug lengviau įsijungt į žaidimą ir nedaryt tam tikrų žioplų klaidų. WW tema man tiko ir patiko, norėtus daugiau išbandyti tokio žanro žaidimų. Nejau reiks įsigyti Twilight Struggle... :oops:

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #27 Įrašytas: Lapkritis 24, 2014, 02:10 »
Tomai, Povilai - taigi, gaila, kad ne'click'ino geimas, bet čia viskas ok, vyriokai - no problem dėl to. Beje, dėkui už objektyvias mintis. Matot tas backstab'as - kiek supratau, pvz  iš Povilo yra šiokia tokia fobija, kad pvz užmokėsi 3 debarijus ir gausi pats per žandą, ar būsi išduotas. Taip, šansas yra ir čia man asmeniškai labai patinka ta laisvė, kai nesi ribojamas taisyklių, laisvos derybos ir laisvi pasirinkimai. Bet kaip ir oficialiai rašo taisyklėse - "don't be an ASS about it, fun is most inportant", suprask - nepiktnaudžiauk tuo. Na, aš nemanau, kad piknaudžiavau, am i ? Kai lošėm su Robke ir Simu ir Mariuku - Robkė man mane irgi taip išdūrė, bet tokie dalykai nedažni, NES jei taip elgsies dažnai, greit nebeliks malonumo ir žaidimo cinko, o taip pat greit niekas su tavim nebenorės sudarinėti jokių sandėrių - praradai pasitikėjimą, tai dabar rūkyk ! Dėl to, sveikas išdavyščių prieskonis yra gerai. Žinoma, jei tai limpa ne visiems, galima apsieiti ir be to, nors tada jau esam kišami į rėmus šiokius tokius.

Pirma partija visada yra žiauri, aš pamenu kokia ji žiauri buvo Gintarui, kai Justas jį tiesiog suvalgė pusryčiams. Gintė sėdėjo panašiai kaip Tomas ir lingavo kėdėje ir maniau, kad tikrai jis daugiau geimo į rankas amžiais neims, bet va - pasirodo klydau, jis net serialą spėjo peržiūrėti :) Simo mintis man patiko - perversti per kortas ir pakomentuoti - čia gera, čia bloga, tą pirkit bet kokią kainą, o tai kainuoja apie 3 auksinius ir pan. Dėl derybų ilgumo, kaip šnd pastebėjau, ilgiausiai jos truko tarp manęs ir Gintaro, nes mudu jau žinojom kaip ir dėl ko reikia derėtis. Aišku, tai yra visai faina, man tai patinka, kai turi lankstyti situacija, bet manau reiks stebėti kitus žaidėjus, jei jie žiovauja, reikia reaguoti. Išeitis yra kai pvz, vienu metu derisi skirtingi žaidėjai, bet manau čia sistema aiški, jei nėra deal'o per pirmą minutę - vaško praktiškai neišspausi.

Nzn, kaip atrodytu viskas lošiant antrą kartą Tomui ir Povilui, nes jau dabar viskas būtų per kitokius akinius, kažkiek patirties yra, nes juk ir Gintaras lošė antrą kartą, o progresas jo žadime jautėsi kaip nežinau kas. Nežinau, bet gal upcomming expansionas kažką pakeis, nors nemanau, kad tai bus kažkas drastiško.

Dėl Glaberio, Simai - nežaist už jį gal ir gera įdėja, mes ir tai šiandien jau pakeitėm Batiatą, kurį ištraukė Povilas, gal reikėjo pakeist ir šitą, BET...nežaisti už ji nėra išeitis, bes pvz, jei žais 6 žmonės - kažkam jis vis tiek teks. Pamėginsim padaryt 5 kortų savybę, pažiūrėsim kaip tai veikia. Aš manau tikrai surasim balansą tam bičui, tuo labiau, kad šiandien Tomas ir Povilas netikėtai parodė to veikėjo ir kartu mano silpną vietą. Mudu abu visada savo guardus exhaustindavom, nes naudodavom house savybes. Praktiškai jei kalbėdavom pirmesni, tai sėdėdavom be apsaugos. Na ir Tomas viena po kitos sužaidė ant manęs vieną po kitos baisesnes schemas, o aš apsigint spėjau tik nuo vienos. Povilas irgi turėjo kortą, kur galėjo supirkti Gintaro guardus po 3 aukso, tad Gintaras, norėdamas jų neparasti, visada turėdavo juos exhaustinti, o tai reiškia, kad jis likdavo beginklis prieš schemas, bet negalėdavai atimti iš jo guard'ų. Darant, kad reikia apversti po 5 guardus, jam tikrai liks laisvų guardų, kuriuos jis arba galės naudoti gynubai, arba mūsų atveju , Povilas juos nupirktų. Playtesting is needed ir panašu, kad tai bus palikta penktadieniniam neklubiniui pažaidimui, nes tiek Povkė, tiek Justas šį reikalą žaidžia.

Povils

• Servant
  • Power to the People
« Atsakymas #28 Įrašytas: Lapkritis 24, 2014, 09:18 »
va ką pamiršau paminėt... Sužaidžiau game ir užsimaniau serialą pažiūrėt :D nu tai va šioks toks nuopelnas 7dienio.
Ir kitas dalykas. Aš nesakau "ne" kitam pabandymui, nes jau bus aiškesnės taisyklės ir nelakstysiu po pievas aklas.

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #29 Įrašytas: Lapkritis 24, 2014, 12:17 »
Citata iš: "Povils"
va ką pamiršau paminėt... Sužaidžiau game ir užsimaniau serialą pažiūrėt :D nu tai va šioks toks nuopelnas 7dienio.
Ir kitas dalykas. Aš nesakau "ne" kitam pabandymui, nes jau bus aiškesnės taisyklės ir nelakstysiu po pievas aklas.

Taigi, dėl serialo ne tu pirmas žinok :) Po žaidimo pabandymo tai padarė ir Gintaras ir Bralis :)
Žaidimas padarytas pagal pirmą sezoną (Spartacus - Blood and Sand) ir pagal priešistorę (Gods of the Arena), nu dar biškiuką yra antro sezono (ant viršėlio tas kitas Spartako aktorius, nes pirmasis mirė, deja).
Žiūrėti irgi reikia būtent tokia tvarka - pirmas sezonas, priešistorė, antras, trečias. Ketvirto tikrai nebebus, o va pagal trečia dar kokio papildymo žaidimui galime ir sulaukti...
Skanus serialas, daug kovų, kraujo, intrigų, nuogybių ir ištvirkavimo. Nemažai aktorių matytų, bet čia galima pamatyti Xeną (akt. Lucy Lawless) visai nuogą.

Aų manau, kad po peržiūros tau tikrai viskas kitomis akimis atrodys ir galėsi maudytis flavore kartu su mumis. Taip pat, pagalvojau, galima bus susitarti, kad jei sutari deal'ą - negali apgauti, o turi ištesėti. Tai apriboja kažkiek aišku žaidimą, bet svarbiausiai yra žadėjų fun lygis ir pasitenkinimas žaidimu. Greit išeis papildymas, imsiu ir man reiks jį ištestuoti - tikrai norėčiau, kad dalyvautum :)