Oaho, koks reportukas

Nors ir pavėlavęs, bet su stiliuku. Tokius mėgstu ir norėtųsi daugiau - pagarba. Aš netgi perklausiau tą Led Zeppelin dainą

Taigi, Pilarsai, kaip sakiau, yra nedėkingi truputį naujokams, nes subtilybių daug. Nors mano žmona, žaisdama pirmąją savo partiją laimėjo. Aš manau, kad ir tau su Žydre, lošiant kitą kartą (o tai manau tikrai nutiks), judu į viską žiūrėsite jau visai kitokiu kampu ir galvose bus visai kitokios mintys

Man sunkoka būtų lyginti tai su Spartaku, tai visiškai skirtingi žaidimai, bet kadangi žinau, kaip tave traumavo pirmą kartą Spartakas, puikiai tave suprantu. Euro geimų aš daug neturiu, nes ne tokios orientacijos esu

Todėl juos labai atsirenku. Pilarsai yra, neabejotinai pirmoje mano euro geimų sąrašo vietoje. Planuose yra dar kitas tų pačių kūrėjų darbas - "World Without End", su ta pačia nuostabia grafika ir kitokia, bet irgi rafinuota mechanika. Ten viskas vyksta 200 metų po tos didžiosios katedros pastatymo ir veiksmo vieta - pats Kingsbridžas. Tik jau žinoma, nebėra gyvo nei vienuolio Filipo, nei jo nemezio - vyskupo Veilrano. Jis pagal skalę kiek nusileidžia Pilarsams, bet tai aš sakau dabar, dar net nežaidęs, gali būti, kad pažaidus vertinimas pakis. Bet to, tau reiktų pamėginti sužaisti Pilarsus šešiese. Patikėk, tai labai keičia žaidimo dinamiką, nes ištraukt savo master builderį gaunasi dar sunkiau, ant galo "gerų" vietų ima trūkti kur jį padėti, tad dedi ten, kur lošdamas 5-se ko gero net nedėtum. Manau, tikrai dar bus proga pamėgint, tiek klube, tiek pas mane.
Beje, o serialą tu su Žydre pažiūrėk. Tik 8 serijos, per keletą vakarų gali sueiti - labai rimtas ir gerai lenda, patikėk. Plius, daug veikėjų ant kortų ir eventų tikrai atpažinsi