Įvyko Dominion turnyriukas. Spėkit kas laimėjo? Aha atspėjot

Man tai žaidimas prie pirmojo stalo buvo totali stagnacija. Tik žaidimui prasidėjus Justas nusipirko Sea Hag'ą, daugiau tai vienas, tai kitas įsigyjo Pirate Ship'ą, tai pačioj pradžioj visi iškart bankrutavom prisirinkę kursų ir išmėtę pinigus. Aišku iš to daugiausiai naudos turėjo Justas. Jis ir laimėjo, o aš surinkau net visus 1 tašką

Sėdom prie antro stalo ir kito scenarijaus. Va čia jau buvo visai kitas reikalas. Nors ir buvo baisusis Torturer'is, bet kažko labai jau jis negąsdino, o ir žaidžiantieji labai ant tos kortos ir nėjo. Buvo labai apylygė kova ir visi surinkom panašiai taškų, bet aš likau pirmas, Simas berods vienu tašku teatsiliko. Bet žinant pirmos partijos apgailėtiną pasirodymą, bendroje sumoje neužteko taškų, kad patekti į finalą. Kitąsyk gal labiau pasiseks, nenusimenu

Beje Dominiono turnyrus galėtume ir dažniau pasiorganizuoti, geras dalykas

Kas žaidė Dominion finale (tikiuosi reporto), tuo tarpu aš, Tomas, Gintaras ir Povils ėjom Five Tribes. Nors pradžioje buvo tokie atsargūs ėjimai ir be didesnių pamąstymų (bent jau iš mano pusės), bet vėliau visai įsuko mane tas myplų dėliojimas, nuėmimas, veiksmo atlikimas

Žaidimas gal turi šiokio tokio abstrakto, bet iš esmės ten visai įdomi mechanika. Lyg ir turi suvaikščioti taip, kad kuo mažiau naudos suteikti varžovams, bet aišku ir pats nori išgauti sau kuo daugiau. Žodžiu good game. Tai patvirtina ir tai, kad po pirmos partijos sugalvojom pakartoti.
Tai va toks jau tas sekmadienis buvo, geras kaip visad