Autorius Tema: 2015.04.06 Pirmadienis  (Skaityta 22910 kartus)

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
2015.04.06 Pirmadienis
« Įrašytas: Kovas 30, 2015, 21:33 »
Tai gi bus gurpsadienis :D Iki pilno komplekto reikia dar zmogaus :) Ir skelbsiu tema kokia losim :)

1)Tomas
2)Justas
3) Zydre

zydrune

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 80
Ats: 2015.04.06 Pirmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Kovas 30, 2015, 21:49 »
aš aš aš!

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #2 Įrašytas: Kovas 30, 2015, 21:55 »
Aš nežinau dėl savo šventinių dienų grafiko, tai nenorėčiau iš anksto prižadėti sėsti prie kurio nors gurpsų stalo  :unknown:

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #3 Įrašytas: Kovas 30, 2015, 22:18 »
vadinas turim minimuma + maroom jei gales :) nu Povke skelk...ajsim charu kurtis:)

Hurris

• Master
« Atsakymas #4 Įrašytas: Kovas 30, 2015, 23:17 »
Ok yra minimumas, kadangi pirmas kartas man game masteriui ruosiaus kaip paseles  :D

RYt bus pilnas yvadas su taskais ir tema  :)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #5 Įrašytas: Kovas 31, 2015, 07:43 »
Gerai, kad pirmadienį darom, nes sekmadienį einu ant nakties, būčiau prasižiūrėjęs.
Tai prie Gurpsų nebeliko vietos ?
Ar vis tik laikysimės plano, kad NOOB'ams Gurpsus ves Povilas ? Nes, kiek žinau, norinčių buvo way too many...

EDIT: viskas ok, kai rašiau , dar nebuvau perskaitęs sekmadienio temos...
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
« Atsakymas #6 Įrašytas: Kovas 31, 2015, 09:21 »
Mano GURPS stalas: Skwazis, Gintaras, Ramas. Norit KABAKIJOS ar kokio post-apocalyptic stuff?

Versetty

• Knight
« Atsakymas #7 Įrašytas: Kovas 31, 2015, 10:28 »
zodziu turim 1adieniui du stalus :)

1 stalas -

GM Povils
1. Ramas
2. Gintaras
3. Skwazis

2 stalas -
GM Povke
1. Tomas
2. Justas
3. Žydrė

Nu ir dar realiai Maroom kažkur jei jis galės :)
darom tuomet jei visiems tinka 04.06 Pirmadienį, kelinta valandą? standartiškai 13?

Povils

• Servant
  • Power to the People
« Atsakymas #8 Įrašytas: Kovas 31, 2015, 10:47 »
Man tinka

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #9 Įrašytas: Kovas 31, 2015, 11:43 »
Povilai,

Būsiu drąsus zuikis ir drįsiu pasiūlyti keletą temų.

1. Laukinių vakarų tema. Prie Meksikos pasienio. Sombrerai, gringai ir gražios meksikonės, tekila ir nesiprausę bandidos. Žinau, tokia jau buvo kažkada su Tomu, bet kiek žinau ta sesija buvo epinė-legendinė, nes žaidėjai apturėjo tokį blastą, kuris baigėsi įvairių formų orgazmais.

2. Netolima ateitis. Miestas - betono ir stiklo monstras, klastingas ir pavojingas, bet tuo pačiu gyvas ir nuostabus. Informacija kontroliuojama, visur kameros, daug policijos, užtai mažai nusikaltimų. Patikima informacija perduodama bėgikų (runners) pagalba. Aukštai ant stogų gyvenimas visai kitoks...nesunku suprasti, kad pagrindinė tema paimta iš Mirrors Edge pasaulio...https://www.youtube.com/watch?v=aW6ibRa6tus

3. Vampyrų medžiotojai. Pasaulis, kuriame technika susipina su dalele magijos. Daug mistikos, gotikinis, tamsus stilius. Tokie nuotykiai dažniausiai nesibaigia gerai.... gerai tai pavaizduoja vienas anime - "D, the vampire Hunter". Ten buvo tokia komanda : trys broliai ir sesuo - tikrai kietai pasikausčiusi šaika.

4. Post-apokalipsė. Černobylis. Pripetė - you name it. Arba kitoj rankoj - Fallout visata. Mutantai, radiacija, scavenge. Nužudyk, arba būsi auka. Įkvėpimo šaltinis - Stalker serija. Seni sovietų pastatai ir slapti eksperimentai...

5. Tolima ateitis. Temos mintis - time travel. Kur pliusai - galima persikelti į įvairias epochas, kur susiduria to laikmečio ir dabarties konfliktai. Galimas pasiklydimas laike. Šita tema yra nesveika, nes gali tęsti kampanija su ja, kai keliesi vis į kitą laikmetį. Tipa, komanda - laiko kontrolės agentų. Žinoma, kampanija smagi , jei niekas nežūva...

6. Piratai. Čia klasika. Negyvenamos salos, jūsų pabaisos, abordažas ir parako skonis susimaišęs su jūros sūrymu. Medinių kojų gal nereikia, bet didelių svajonių ir įvairių būdų praturtėti - prašyčiau !

7. Kubas. žaidėjai atsibunda kažkokiam statinyje, nieko neprisimena. Neaišku, nei kas statė kubą, nei kokiu tikslu. Kubas pavojingas, jis žudo. Reikia perprasti sistemą ir išgyventi. Ar tai tik sapnas, ar kažkieno "iš aukščiau" iškrypę žaidimai ? (Source : Cube and Cube - Zero) - https://www.youtube.com/watch?v=YnuRpHkg0H8

8. Classic dungeon crawler. Kažkur stovi paslaptinga pilis. Joje dedasi paslaptingi dalykai. Reiktų išsiaiškint, kokie... čia viskas aišku - klasės (karys , magas, vagis...), rasės (dwarfas, elfas , etc.) - D & D, Descent - nu mintis aiški....

Kas dar ką gali pasiūlyti ?

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #10 Įrašytas: Kovas 31, 2015, 11:52 »
Panasu, kad mes turim busima gamemasterio zvaigzde  :good: Uzsisakau vieta prie Ramo stalo  :friends:

Povils

• Servant
  • Power to the People
« Atsakymas #11 Įrašytas: Kovas 31, 2015, 13:27 »
na kol kas nesu sugalvojęs kažkokio labai epic mindfuck scenarijaus (kad tiktų kubui ar artimai ateičiai kur viskas stebima). D&D stiliumi yra padarytas Kabakijos questas ir ten nereikia nieko pridurt: taškai veikėjo kūrimui aiškūs, konkretūs veikėjų klasių ar rasių pasirinkimai laisvi, scenarijus man pačiam žinomas ir apšlifuotas per dvi vestas sesijas. Trukmė - maždaug 4 val.
Kitas questas, tiksliau jo kontūrai sukasi post-apokaliptiniam pasaulyje. Turiu šiokią tokią aplinką, bet dar reiktų sugalvot questus iki galo. Todėl tiems kas sėdės prie mano stalo prašymas išsirinkt vieną iš dviejų: arba Kabakija arba Apokalipsė. Kai žinosiu ko norite - aprašysiu kokiam pasaulyje vyksta veiksmas.

Hurris

• Master
« Atsakymas #12 Įrašytas: Kovas 31, 2015, 13:45 »
Naujokam siulyciau Kabakija, ten super scenarijus, pats losiau tai nenusivilsit  :)

Versetty

• Knight
« Atsakymas #13 Įrašytas: Kovas 31, 2015, 14:10 »
Kabakija yra gerai, rekomenduoju pradzioj pameginti, kadangi visu pirma jin yra jau ismeginta, atlosta ir GM jausis patogiai, o tai reiks, kad kaip zmonems neragavusiems (arba itin itin minimaliai prisilietusiems) bus gerokai smagiau losti jau nulaizyta scenariju :) o jei patiks va tada ir Povilui bus motyvacija nuslifuoti apocalypse :)

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #14 Įrašytas: Kovas 31, 2015, 15:23 »
So Cabacia it be. Bet gerai būt kad Povilas primintų biški visą mėsą, nes nežinau, ar atkapstysiu aną postą.