Autorius Tema: 2015.04.26 Sekmadienis  (Skaityta 21403 kartus)

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
2015.04.26 Sekmadienis
« Įrašytas: Balandis 22, 2015, 10:57 »
Savaitgalį pas mus su Žydre atvažiuoja pora svečių - stalo žaidimų mylėtojų ir jie lb lb gražiai prašė galimybės 7dienį sudalyvaut pas mus Daiskarde. Vienas kiek hardcore žaidėjas (vien tai kad turi Ramo numylėtą warcraftą jau kažką sako), kita - kiek naujesnė, tačiau ragavusi kauliukų magijos. Tikiuos nebus didelio šauksmo jei atsivesim porą draugų iš Vilniaus :)

Va o dėl 7dienio iš mano pusės būtų siūlymas Five Tribes/Lords of Waterdeep (kas nebandėt)/Cosmic Encounter arba ką nors sunkesnio ir ilgesnio.

Ką manote dėl svečių (elementarus "ar galime atsivesti?") Ar kas norėtų jungtis prie išvardintų variantų? Gal kokie kiti pasiūlymai būtų?

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
Ats: 2015.04.26 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Balandis 22, 2015, 13:22 »
Aš manau, kad svečiai iš Vilniaus bus šilčiau nei šiltai priimti ! Hardcore žaidėjai man patinka, o WOW turėjimas yra pagirtina savybė.
Kadangi jau porą savaičių neateinu dėl to, kad nespėju niekur užsirašyti, tai reikia promotinti.

Man kirba du variantai galvoje. Vienas norėtinas, kitas - realus. Norėtinas būtų Battlestar Galactica, bet kadangi nesurinksim jam žmonių, tai siųlau Last Night on Earth, kuris tikrai seniai buvo žaistas klube.

Your call ?
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #2 Įrašytas: Balandis 22, 2015, 13:42 »
bet kadangi nesurinksim jam žmonių
Ot, optimistas  >:(

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #3 Įrašytas: Balandis 22, 2015, 14:01 »
Ką manote dėl svečių (elementarus "ar galime atsivesti?") Ar kas norėtų jungtis prie išvardintų variantų? Gal kokie kiti pasiūlymai būtų?
Klubas yra atviras visiems norintiems, gali net neklausti. Kuo daugiau tuo linksmiau.

Mane į Battlestar Galactica, jei nesusirinks žmonių tiks ir lnoe.

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #4 Įrašytas: Balandis 22, 2015, 17:25 »
mes tai praeita sekmadieni snekejom kad butu labai gerai uzsukt Pathfinder'i, tai va stai su sia grazia nata ir kvieciu i ta pabandyma :) nu o jau po jo, tai tiks viskas Hyperboreja, Lords of waterdeeps ir etc.

1. Tomas
2. Simas
3. Kažkas iš Povilo draugu 1 (maybe)
4. Kažkas iš Povilo draugu 2 (maybe)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #5 Įrašytas: Balandis 22, 2015, 17:31 »
Jamam kelio ieškančius :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
« Atsakymas #6 Įrašytas: Balandis 22, 2015, 18:01 »
kadangi iš mano pusės būsim 4iese, tai turbūt 2 pas Ramą eitų, 2 pas Tomą. Kas kur tiksliai - jau vietoj manau apšnekėtume.

Ar battlestar galactica lb sudėtingas?

skwazi

• Master
« Atsakymas #7 Įrašytas: Balandis 22, 2015, 19:55 »
Siaip nera labai sudetingas, nes zaidimas dalinai kooperacinis, tai kolegos padet patarimais turetu.
Tik vienas niuansas, kad reikia traukt lojalumo kortas, ir jei netycia tapsi sailonu, po ko turesi paslapciom kenkti visiems, kad nebelaimetu. O tyliam ir veiksmingam kenkimui gali pristigti taisykliu zinojimo. O uz neatsargu klausima su uzuomina i kenkima gali buti greitai i atvira kosmosa palydetas :)

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #8 Įrašytas: Balandis 22, 2015, 21:35 »
Mes su Maroom imsim Twilight Struggle  8)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #9 Įrašytas: Balandis 22, 2015, 23:25 »
Skwazis manau i BSG nespjautu irgi, su Justo pagalva, gaunasi jau NET trys žmonės, o tai yra net pusė reikiamos sumos. Nzn, kaip su naujais žmonėm dar...nu dar Karolukas galėtų prisijungti, kuris visada prisijungia, kai reikia.

To Povils. Battlestar, kaip supratai, yra licencijinis geimas, darytas pagal serialą. Serialo peržiūrėjmas nėra būtinas, bet jis labai pagilina žaidimą, tiems, kurie tai matė. Panašiai kaip su Spartaku - gali maudytis flavore. Bet aš manau, kad tau bent kartą reiktų pamėginti, nes čia geimas yra su paprasta mechanika ir slaptom rolėm. Kaip skwazi ir sakė - jei gausi žmogų, problemos nebus, nes kiti patars, ką daryti, bet va jei būti tas robotas... tada brolau, čia jau reikia patirties ir subtilumo.

Jei daeisim iki tos idėjos planavau base game + Pegasus expansion + New Caprica ending.
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

AndruX

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 93
« Atsakymas #10 Įrašytas: Balandis 23, 2015, 01:04 »
Ahoi. Kyla minčių aplankyti Daiskardą šį sekmadienį. Ar būtų norinčių pažaisti Dead of Winter?
TrustNo1
BGG profile

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #11 Įrašytas: Balandis 23, 2015, 11:42 »
Mes su Hurriu čiupsim Twilight Struggle, nes reikia pagaliau ir man išbandyti šį žaidimą :) O po to manau dar liks laiko ir pagal situaciją prisijungsiu prie kažkokių kitų žaidimų ką dar sugalvosim pažaist :)

Justas

• Servant
« Atsakymas #12 Įrašytas: Balandis 23, 2015, 13:37 »
Ahoi. Kyla minčių aplankyti Daiskardą šį sekmadienį. Ar būtų norinčių pažaisti Dead of Winter?
Hmmm... Progą šitą žaidimą praleist nesužaidus būtų negerai. Gal tada lošiam Dead of winter + Lnoe? O BattleStar Galactica nukeliam kitam kartui?

Justas

• Servant
« Atsakymas #13 Įrašytas: Balandis 24, 2015, 16:41 »
 Dead of Winter:
1. Andrux
2. Ramas
3. Justas
4. ......
5. ......

Po to planuojam žaisti Last Night on Earth: The Zombie Game.

skwazi

• Master
« Atsakymas #14 Įrašytas: Balandis 24, 2015, 18:47 »
 Dead of Winter:
1. Andrux
2. Ramas
3. Justas
4. Skwazi
5. ......

Po to planuojam žaisti Last Night on Earth: The Zombie Game.