Autorius Tema: 2015.06.14 Sekmadienis  (Skaityta 19564 kartus)

Snickito

• Servant
  • Įrašai: 243
Ats: 2015.06.14 Sekmadienis
« Atsakymas #15 Įrašytas: Birželis 12, 2015, 15:44 »
Man tinka

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #16 Įrašytas: Birželis 13, 2015, 12:47 »
Prirašyk mane irgi prie to Epic Rap Battle žaidimo  :D .

Snickito

• Servant
  • Įrašai: 243
« Atsakymas #17 Įrašytas: Birželis 14, 2015, 01:25 »
Vida gali pridet prie epic battle

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #18 Įrašytas: Birželis 14, 2015, 23:56 »
Trumpas sekmadienio review.
Biškį neplanuotai, bet nusprendėm su Tomu sulošt Twilight Struggle. Jei atvirai, manęs tas žaidimas netraukė (man šaltasis karas tiek pat įdomus kiek ir baletas), bet jis vis zyzė ir prizyzė :) Tai ir sulošėm. Long story short - lošiau už US, gavau į skudurus neįpusėjus mid war. To pasekoj 2/3 pasaulio priėmė komunizmą, o Meksikoj ir Tailande dar lig šiol klęsti rubliai ir stovi paminklai Stalinui ir Leninui.

Ar šis žaidimas vertas būti BGG #1 - sunku pasakyt. Turbūt jam tokios vietos neduočiau, bet ką padėčiau į pirmą vietą - irgi nežinau (toks jau aš neapsisprendėlis). Anyway, žaidimas iš esmės nėra super sudėtingas, iš techninės pusės. Tiesiog didelis plotas ir daug ką turi prižiūrėt. Bet man labai kliuvo, ir apskritai kliūna tokio tipo card driven strategy geimuose, kad tu veiksmus atlieki kortom, o ne šiaip perrikiuoji ar advancini pajėgas. Aišku, čia ne medieval žaidimas, kur aklai puolam vienas kitą, čia vistik politika. Bet kad ta politika tau gerai veiktų tu turi turėt rankoj tinkamų kortų ir kai kada netgi tinkamu momentu. Čia dar ne didelė bėda, didžiausia ta, kad tau į ranką ateina ir priešininko kortos, kurias žaisdamas duodi jam advantage nori tu to ar ne (išskyrus kai siunti į space). Nepasakyčiau, kad vien dėl to pralaimėjau šiandien, bet didelę įtaką darė tai, kad kelis turnus iš eilės rankoj buvo 4-5 rusų kortos iš 8 galimų ir anksčiau ar vėliau aš turėjau jas sužaist. Suprantama ir pas Tomą buvo mano kortų, bet čia yra tokia eiliškumo sėkmė - tavo kortos kažkada ateis ir tau, klausimas tik ar nebus per vėlu...
Iš tos visos beletristikos reiktų suprast, kad jei kada dar ir suloščiau tą geimą, tai negreit ir ne šiemet :D Kaip Ramas pasakytų - "ne mano tas geimas".

Dar reiktų paminėti, kad su Tomu ir Marium išbandėm Povilo atsineštą "(n žodžių pradžioj) Tentakill" :D Superinis ten geimas, o jei manėt kad Dixito artą darė apsirūkiusi chebra, tai dar nematėt kokie čia piešinukai. Keletas visai tiktų kokio nors death metal grupės albumo cover artui :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
« Atsakymas #19 Įrašytas: Birželis 15, 2015, 21:50 »
Ze raport:
Sėdom penkiese lošt Talismaną. Penkiese - reiškia ilga partija. Aš gavau Trolį - daug strength ir daug maldos neužsiraut ant visokių Craftinių vaiduoklių.... Pradžioj kol kiti traukė visokius naglus daiktus ir priešus, kuriuos gali nukept, aš tąsiausi vis gaudamas į nosį nuo visokių slabnų vaiduoklių ir liūdėjau sau kamputyje. Pradžia visiem buvo įdomi, ėjimai sukosi gan greitai: kažkas pabandė laimę dungeone - paskui nešė kailį lauk. Kiti ėmė questus kaip pasiutę ir vis bandė juos įvykdyt, vidurys buvo gan užsitęsęs, nervuotas ir lėtas. Galiausiai Justui trūko kantrybė ir jis patraukė link centro... Kas įdomiausia, paskui jį patraukė mano kaimynas-karolio draugas (kurio vardo dabar ant smūgio neatsimenu :D), kuris žaidė už vaidilutę. Tuo tarpu Žydrė su naujai patrauktu burtininku patraukė paskui mane į Dungeoną tiesiai link boso, kurį nukalus pakankamai dideliu skirtumu yra galimybė patekt tiesiai į centrą (be jokių talismanų). Jei nuoširdžiai - tai ptraukiau į dungeoną nieko rimto nesitikėdamas, nes mano trolis kad ir turėjo 9 str, bet nieko kito naglesnio nebuvo pasitraukęs. Tačiau vaikštant gavau lazdą, kuri leidžia man pavergt priešininką ir jo str pasitelkt kovai kai norėsiu... Va tada ir kilo idėja - kaip nors požemyje išsitraukt stiprų blogiuką, patraukt jį savo pusėn ir tada nukeliavus pas bosą kalt jam į kaktą ir pasisekus išlįst tiesiai prie komandos karūnos. Mano planas išsipildė ir tada išvydau ko niekad nesitikėjau pamatyt: Pačiam centriniam langelyje - finišo tiesiojoje - prie komandos karūnos susitiko 4 žaidėjai vienu metu. Net nebuvo ridentas kauliukas kad castint tą žudantį spellą. Pirmiausia krito justas su monku, po to vaidilutė. Likom su Žydre dviese ir kadangi mano trolis turėjo daugiau gyvybių nei jos magas - LAIMĖJAU TALISMANĄ.  :Yahoo!: Jei trumpai žaidžiant 5iese talismanas kiek užsitęsė, tačiau mega awesome pabaiga išgelbėjo visą partiją.
P.s. Karolis su Gladiatorium (kurio str 4 ar 5) sugebėjo prasilaužt pro vartus IR PRAEIT PRO KASYKLAS kur reikia mest 3 kauliukus.... Jam reikėjo išmest 3 arba 4 (su 3 kauliukais) kad praeitų - ir jam pasisekė. Paskui niekaip neįveikė kauliukų su Mirtim ir užstrigo.

Po to sėdom pabandyt EPIC SPELL WARS 2 (paprastumo dėlei vadinsim šitą game'ą trumpesniu pavadinimu). Kaip jau minėjo Simas - kortelių grafika nurauna viską ir yra geriausia ir smagiausia ką mačiau :D Žaidimo tikslas - užmušt kolegas ir paskutinam likt gyvam. Kad užmušt reikia sukombinuot spellą iš turimų 8 kortų. Smagi dalis - pabandyt perskaityt spello pavadinimą (pvz Dr. Gravelover's inflamerating sexsquatch). Daužemės 4-iese ir kadangi buvom pavargę po talismano pasidalinom po pergalę ir keliavom namo. Visiem rekomenduoju išbandyt šitą fillerį vien dėl grafikos ir spellų pavadinimų.  Atsinešiu EPIC SPELL WARS2 kiekvieną kartą eidamas į klubą :)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #20 Įrašytas: Birželis 16, 2015, 19:03 »
To Povilas. Brolau, ar gali biški patikslint ?
Tai ar nukalė kas nors tamsos valdovą požemiuose, ar ne ? Nelabai supratau iš aprašymo ? Nes kiek skaičiau, tam kad jį nukalt, reikia gero levelio, salyginai netgi manoma, kad lengviau yra eiti tuo standartiniu keliu... tai norėtusi sužinot, kas ten ir kaip vyko.

Karolis su Gladu ėjo pro kasyklas ? Hmm...čia kažkas nesutampa. Paprastai fighteriai eina per kriptą, o magai ir vagiukai per kasyklas. Tuo labiau ,kad sakai, kad jis vėliau nesugebėjo susitvarkyti su giltine.

Šiaip, jei visi 4 susitiko galutiniam taške, vadinas partija išties buvo subalansuota ir smagi.
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
« Atsakymas #21 Įrašytas: Birželis 16, 2015, 23:48 »
Na gal ant įkarščio įvardija ne tą gladiatoriaus kelią... esmė buvo kad jis su gladiatorium ir 4str išrideno ką reikia. o Dėl požemių boso tai taip - jis turi 12 strength ir 12 craft. Ir jį reikia nugalėt 8+ skirtumu. Žydrė su magu tą padarė, nes su spellu sujungė savo craft ir strength. O aš tą padariau nes šiaip turėjau 9 bazinius str + keletą daiktų kurie str prideda bei buvau pasigavęs monstrą sau į draugus. tai buvo 12 vs 17 + ridenimai.