Autorius Tema: 2011.11.09 Trečiadienis  (Skaityta 10392 kartus)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
2011.11.09 Trečiadienis
« Įrašytas: Lapkritis 08, 2011, 14:20 »
Tai ką lošiam?
Jei bus Gintaras ir atsineš Gloom, užsirašau į eilę :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
Re: 2011.11.09 Trečiadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Lapkritis 08, 2011, 15:01 »
As ir sykart nelaukiu uzsirasau y eile  :D

PS. Nostromo patiko tas sestadieni zaistas zaidimas  :smile:

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #2 Įrašytas: Lapkritis 08, 2011, 16:52 »
As pradzioj zaisiu zaidima "atrankinkim vartus-nesulauzikim rakto", po to busiu laisvas r imu beleka :)
Zvilgsnis ir suolis i ateiti, kas noretu pameginti GURPS'us ir nera loses siulau pravesti ivadini lengvuti ir paprasta scenariju sekmadieni :) viskas paruosta taip kad jei norit prasom :)

Hornis

• Master
  • Įrašai: 777
« Atsakymas #3 Įrašytas: Lapkritis 08, 2011, 18:07 »
Kalbant apie GURPS - kaip bus su mūsiškiu Falloutu? Tomai, pasirūpink, kad jis persikeltų į forumą, ar arba pasakykit man, kad galvos nebesukčiau  :cry:

Versetty

• Knight
« Atsakymas #4 Įrašytas: Lapkritis 08, 2011, 18:18 »
Del fallouto pasigausiu tarana paklausiu, sekmadieni jo nebuvo tai nzn as tikiuos siuo metu kaip ten kas :) pranesiu keliautojau po pasauli :D

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #5 Įrašytas: Lapkritis 08, 2011, 20:00 »
Huri, apie koki geima kalbi ? Apie Pillarus ?  Joa, tas tai zveris ! JIs mano wishlist'e. Pamatei dar viena geima ir dabar jau turi du megstamus, tai pastarasis ir Raudojojo Drakono Smukle. Reiktu tau pamegint dar is tu sudetingesniu koki, stoga nurautu.

P.S. Treciadieni nebusiu.
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Xemnon

• Master
  • Įrašai: 656
« Atsakymas #6 Įrašytas: Lapkritis 08, 2011, 20:24 »
as ziauriai glooma isbandyt noreciau, ir seip betka kas bus available gal ir dixit'a pabaigai :)
ϕyrexian ϕanatic

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #7 Įrašytas: Lapkritis 08, 2011, 21:44 »
meh, dirbu :D

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #8 Įrašytas: Lapkritis 10, 2011, 08:43 »
Susirinkom visi... prie vartų ir laukėm Tomo stebuklingo naujo rakto. Neužilgo atvykęs Tomas nesiryžo pradėti žaidimo "įveik vartus", tai perleido raktą man, su kuriuo aš pirmą levelį įveikiau ir patekom į vidų :D
Pradžioj lošėm Gloom. Smagus žaidimas :D Gal kiek neįprastas savo mechanika ir transparent kortomis, bet pati tema jau vien ko verta. Ateity tikrai norėsiu dar sulošt.
Po to griebėm Dixit 3. Oi buvo ten momentų :D Tomas pasirodė didžiausias šyzikas ir laimėjo.
P.S. nusivyliau, kad nebuvo "fioletavų" standartinio balsavimo kortelių. Tikiuos Dixit kūrėjai neužilgo susipras ir išleis expansioną.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Versetty

• Knight
« Atsakymas #9 Įrašytas: Lapkritis 10, 2011, 10:34 »
Nu pridesiu ir as...
Pirmas zaidimas "atrakink vartus nenulausk rakto" buvo be konkurencijos laimetos Simo. Po to ejom Gloomin't ir man nu tragiskai nesiseke - tai praleidau ejimus tai mana seima zude be mano sutikimo ir ant galo tiesiog paliko ryti dulkes nubegusiu i prieki :) Pirma karta losiant sekesi geriau :D
O va po to atejo jo didenybes Dixit eile....kadangi mano sizofrenija del pilnaties padeties buvo gerokai sustiprejus tai tiek spelioti tiek koduoti kortas sekes kai per sviesta, o jei da Gintaras butu padejes kortele su teisingu numeriu (ziopla klaida Gintarai :P ) buciau laimejes dar anksciau :D bet pavyko pavyko siap ne taip laimet ta nukvakusia partija su savais perlais kaip "Mazojo ceburaskos ir piktojo Ratamono nakties svajones" ar kazkas tokio :D  :drinks:

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #10 Įrašytas: Lapkritis 10, 2011, 21:04 »
As maciau "Galvosukiu Pasaulyje" Dixit kortu papildyma - viena gera kaladė su daug kortu, nu koki 60 tai tochnai, kaina apie 80 lt. Brankokai, ale kortu daug, ant deko parasyta Dixit 2 ar Dixit 3 nepamenu. Cia kaip Balto Alias papildomos zodziu korteles tikriusiai..Simai, domina tokia info ?
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...