Autorius Tema: 2012.05.13 Sekmadienis  (Skaityta 10749 kartus)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
2012.05.13 Sekmadienis
« Įrašytas: Gegužė 10, 2012, 07:13 »
Matomai pribrendo laikas uzpildyti spraga. Nutariau si sekmadieni padaryti savotiska maratona ir suzaisti daugybe geimu, pagal galimybes. Todel:

1. Simai, ar gali atsinesti Horo Piramide ?
2. Maroom, ar gali atsinesti Dungeon Twister ?
3. Exlegendz, ar gali atsinesti Quarriors ?
4. Tomai, ar gali atsinest Ghost Hunters ?

Pats atsinest zadu tikriausiai Lord of the Rings : Sauron expansion, nes kai nusipirkau, dar nei karto nebuvo isbandytas. Ir gal dar RDI 3, nes daug kas nebande dar sios dalies.

Ar kolegos ne per daug is jusu prasau ?
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
Re: 2012.05.13 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Gegužė 10, 2012, 08:15 »
Aš už tokį maratoną. Ir žinoma atsinešiu mumijas. TIK žiūrėk, kad nebūtų taip: lošėm visą dieną RDI, daugiau nieko nespėjom :D
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #2 Įrašytas: Gegužė 10, 2012, 21:16 »
DT drasiai galeciau atsinesti, tik dar tiksliai nezinau ar pats pasirodysiu. Savaitgali painformuosiu  :smile:

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #3 Įrašytas: Gegužė 11, 2012, 07:18 »
Simai, cia jau izeidineji mane :D As juk del ko prasau zmoniu atsinest geimu - del to kad ketinu juos ismeginti, nes butu nebloga zapadlo, jei susinesa visi, o as nieko ir nespeju  isbandyt. Mano geimai bus jei liks laiko, arba jei kas atskirai nores juos zaist, as net galvoju, ar nestis juos...nu bus matyt. Tomas ir Mariukas dar neatsake, laukiam is ju info....

P.S. tu 4 zaidimu taisykles permeciau, tad man aiskinti nuo pagrindu nereiks, pagrindines mechanikas zinosiu, reiks tik niuansus ir plonybes paaiskinti and we good to go !

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #4 Įrašytas: Gegužė 11, 2012, 08:22 »
as tai atsitysiu GS man cia jokia beda :) it's a deal :)

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #5 Įrašytas: Gegužė 11, 2012, 09:21 »
Atsinešiu, O daugiau nieko neimt?

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #6 Įrašytas: Gegužė 12, 2012, 15:42 »
Citata iš: "ExLegendz"
Atsinešiu, O daugiau nieko neimt?

Jega, sis savaitgalis turetu but kitoks. Aciu visiems atsakiusiems, mieli kolegos.

Mariukai, as nzn, ar dar kazka spesim, juk dabar sekmadieniais jau apie sesta namo einam, kazkaip anksti. O geimu tiek daug...as butinai ismegint turesiu tuos 4 auksciau aprasytus.

To Versetty : as taip ir nesupratau, kuri reinkarnacija baisesne Nameless ar Hope Killeris ? Itariu pastarasis, nes isrident su 3 kauliukais 8 reiksmes yra problematiska :)

Maroom

• Knight
« Atsakymas #7 Įrašytas: Gegužė 13, 2012, 11:11 »
Pasirodysiu siandien, tad DT is mano puses bus  :smile:

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #8 Įrašytas: Gegužė 13, 2012, 21:06 »
Taigi taigi
Šiandi pamačiau porą merginų klube, kadangi ghost stories skipinau, tai su jom ir Un sulošėm pradžiai blitz ligtais, po to sabotiora, po to tsuro, taip smagiai visai.
Tada parodžiau quariors, pirmą partija paraganėjau su drakonų kuris visada buvo hande :D antrą nelabai sekės, bet antrą vieta irgi gerai.
Palošėm magic su teminiais SoM dekais, kažkokie for fun ten, mana floodai.
Ir ant galo dar Lord of the rings mirėm žiauriai su Karalio traukimais :D

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #9 Įrašytas: Gegužė 13, 2012, 22:03 »
Issamus mano reportas.
Realiai jauciuos belen kiek issunktas, nes pavyko ismeginti visus planuotus geimus, plius dar LotR sulosem, nors jau Povke lakste aplink ir reke, kad lenktume ta reikala, bet visiems buvo idomu paziuret, kaip Rusas zieda i Mordora nese. Bet apie viska issamiau ir paeiliui.

---------------------------Ghost Stories--------------------------

Kadangi atejom anksti ir laukem kitu geimu, tai pirma uzsikurem sita geima. As, Tomas, Povke ir Karolis. Pasiemiau raudona vienuoli, o jisai sokejas, abidvi jo savybes vadinas "Dance of kazkas...", galejau kaip Chon-Gil-Dongas skraidyt po kaima stogais ir but bet kurioj vietoj belen kada. Atrodo cool, but it isn't. Mano egzorcizmo priemones buvo smilkalai, o tai, pripazinkit - fainas dalykas. Geriau, nei ryziu dubenelis, kaip pas Povke. Kaip ir reikia tiketis - nelaimejom, bet spejom pamatyt, kaip viskas ten vyksta. Jo, dvasios pludo sniurais, pradziai dar apdeliojom jas Budom, bet paskui liovemes. Reinkarnacija atejo vidutine tokia, Brolis kazkoks ten, 4 juodi tokenai pas ji rezistansas. Ir kaip tycia netekom to langelio, kur silpnina vaiduoklius. Tai naturaliai ismest kaulu bum buvo be sansu, Karoliui, kuris mete dar ir pilka kaula, sansai labai mazi. Susirinkom kapinese ir pradejom graziai mirti. Visumoj labai linksmas geimas, apturejom daug geru akimirku, ypach pabaigoj, kai jau desperatiskai meginom isgelbeti kaima. Grafika gera, tokenai kokybiski, viskas liuks. Tik ta plytele, kur gali paziuret i ateinancius vaiduoklius labai nepatiko. Tikrai cheat'ine plytele, kuria mes isemem po antro rato. Atima malonuma zaidimo ji, gaunasi tada tik sausas planavimas, nebelieka to - "o my god, TAS atejo, eina na....." :) Realiai galvoju, ar nereiktu rasyti i wishlista to geimo ? Sunkus zaraza, ale itariu kiek buna dziaugsmo, kai laimi. Dekingas Tomui uz tai, kad atsinese.

---------------------------Pyramid of Horus------------------------

Ah, ilgai lauktos piramides. Apie ta geima zinojau gal daugiausiai visko, nes jis jau buvo mano wishliste nuo neatmenamu laiku. Si karta teko pamegint. Nu ir ka - kaip jau daugelis suprato, iejes i vesu piramides prieangi patraukiau tieisiai prie pagrindines statuleles. Pries tau dar paieskojau tarp akmenu. Radau gyvate ir du lauztuvus, kaip sakant – what doctor ordered ! Nubegau ir be problemu akiplesistkai isplesiau Horo staba. Spausdamas prie krutines, masciau ka cia dar daryt, nes blokai pirmieji sukrito taip lievai, kad nors su pirstu i aki durk. Istrizai sukrite, kone uzkimso praejima, palikdami siaura praejima grizti atgal. Bet cia da nieko, Tomas du kartus gavo per galva nuo akmenu, o kiti veliau eme kristi i baseina ir traiskyti krokodilus. Pabaigoj eme aisketi laimetojas. Svietesi kad tai bus Simas, nes paskaiciaves jo atverstas brangenybes suvokiau, kad mano 10 vertes statulele ir kelios smulkmes nesiekia jo lobiu, tuo labiau kad jis palygint anksti isnese sikna is piramindes ir jau minyse skaiciavo, kaip viska parduos juodojoje rinkoje. Vakaro cvekai piramideje – Viktoras ir Karolis. Anie pajuode trauke ant saves visoki bruda. Gera vieta, Rusas ikiso i smeli dvi rankas ir iskrauke po skorpiona kiekvienoje. Bet Indianos Dzouns scenarijaus buvo vertas Karolis. Dar tokio chaotisko zaidimo stiliaus nebuvau mates. Ji kando gyvates, skorpionai ir krokodilai, liete mumijos, jis apsikroves buvo daiktais iki kaklo. Jau pabaiga, lekia visi lauk, Rusas su Karoliu paskutiniai, Rusas jau issmuko, Karoliui pritruko vieno varumo , stovi prie pat, ant pirmo langelio, Rusas traukia bloka – pirmas ! Blokas smoge i ta vieta kur stovejo Karolis ir issviede ji laukan. Nusivale dulkes visi pradejo skaiciuoti loota ir paaiskejo, kad Simas palygint su Karoliu buvo vargsas bedzius, dabar nepasakysiu tiksliai, bet Karolis surinko gal virs 40 tasku, cia dar daug dave bonusas, kuri gauni uz skirtingu dievu relikvijas. As apnesiau Toma, nors iki to maniau, kad nepavyks. Nu buvau ne paskutnis ir tas yra gerai. Zaidimas pateisina mano viltis, is wishlisto nebrauksiu, labai kokybiskai padarytas geimas, gal kiek trumpokas, bet labai jegiskai jaucias ta itampa, kai mastai, ar plesti dar, ar jau nesti mesas. Uzskaitom ir dekui Simui, kad atsityse si zaidima.

-----------------------------------------------Quarriors----------------------------------

Kauliuku building game. Labai savotiskas zaidimukas, kuri kazkodel sunkiausia sekes ikirsti (ta jau pastebejau skaitydamas rules). Spejom susukt du kartus. Pirma laimejo Mariukas, antra – atrodo Rusas. Is tikro mechanika kaip Dominion, tik viskas vyksta kauliukais. Ten reikai zinoti padarus ir spelus. Nors yra niuansu, pvz issikvieciau afigena demona ant stalo, o Mariukas ji pakopijavo su varle (Primordial ooze) ir sunesiojo, afiget‘ Ant galo turejau gal 4 demonus, jie iseidavo kas kart, bet suscorinau su jais, gal tik viena karta, kas beje, siaip patiko, nes tai parodo, kad apsikroves riebiais padarais, tikrai dar nesi nugaletojas. Nepatiko tas, kad basic game kauliuku reiksmes miniatiurines ir reikia gerai spitryti, o jau expansiono – normaliai padaryta. O jei dar kauliukai apsitrina, tai isvis. Patys kauliukai smagus, isvairiu spalvu ir permatomumo. Gal biskiuka trumpai trunka , kad iki 12 pergales tasku zaidziama, bet uztai galima suzaist daug partiju. Uzkaitom ir aciu Mariukui, kad atsinese.

------------------------------------Dungeon Twister: Prison---------------------------------------

Va cia tai buvo hardcore. Smegenai dirbo penkta pavara. Vis tik kaip gerai yra perskaityt rules pries sedant prie geimo – netgi Maroom parodziau taisyklese, kur jie iki  siol ne taip zaide  Bet geimas zveris ! Isivaizduojat, sugebejau laimeti kazkaip  O kova buvo idomi – gal antram turne padejau i pavesi Mariuko Kolosa, nespejau apsidziaugt, kai jis padejo i pavesi manaji. Ir toliau taskas i taska ejom, jis mano padara, as jo. Gerokai prinervino su savo telepatu, kuris pradzioj yra tikras monstras. Bet paskui pavyko atkersyti. Middle game pas abu buvo po 3 victory pointus. Tada nutariau suregzti viena avantiura – uzismeciau ant peciu suzeista banshe ir su naga dejau i kojas. Naga – vienas is geriausiu padaru, laksto per 6 ir lando per siaurus plysius. Deka neteisingai interpretuotu taisykliu, maniau, kad isneses suzeista kompaniona gausiu tasku, pasirodo nea, tik tiek, kad suzeistojo jau nepasieks priesas, o mano banshe buvo apstoje trise, tai juk negarbinga. Bet nieko tokio, liko dar gaut viena taska, o mano tamsioji elfe zudike (ta kur su gerais papais) buvo dar labirinto vidury, o priesais ja dar 4 priesai. Kaip pabegt ? Ciupau virve ir pradejau regzt plana. Gerai kad buvo pasibaigusios kortos ir galejau ismest 5 action korta, tai virves pagalba, persokinedamas per spastus, nesiau kudasiu ir spejau pabegt – pergale kompaniona gausiu tasku, pasirodo nea, tik tiek, kad suzeistojo jau nepasieks priesas, o mano banshe buvo apstoje trise, tai juk negarbinga. Bet nieko tokio, liko dar gaut viena taska, o mano tamsioji elfe zudike (ta kur su gerais papais) buvo dar labirinto vidury, o priesais ja dar 4 priesai. Kaip pabegt ? Ciupau virve ir pradejau regzt plana. Gerai kad buvo pasibaigusios kortos ir galejau ismest 5 action korta, tai virves pagalba, persokinedamas per spastus, nesiau kudasiu ir spejau pabegt – pergale ! Vienintelis zaidimo minusas – kad zaidziama 1x1, o siaip tai nerealiai ten gali susukt. Reikia zinot padaru savybes ir labai derint unitus. Kaip kad Mariukas pora kartu padare, pribeges su savo zudike seikedavo siaubingai daug zalos. Zaidimo mesa irgi sukasi tarp balanso, musti priesa, ar meginti begti, nes jei isbegsi, tai tavo padaru bus maziau labirinte, priesui bus lengviau ir sumusti tave ir paciam pabegti  Zodziu, labai uzskaitom ir aciu Maroom, kad atsinese geima.

-------------------------------------Lords of the Rings---------------------------

Kadangi laikas spaude, Saurono nelosem, tiesiog paprasta base game. Ka galiu pasakyt – Karolis !  Dar nebuvau mates, kad kas taip vykusiai trauktu eventa po evento :D Susimovem jau Morios kasyklose, bet is inercijos daejom iki Mordoro, kur visi ismirem, liko Rusas, kuris drasiai kovesi ir spejo dar prasukt kokius 3-4 turnus pats vienas. Buvo ziauru, bet linksma, tuo labiau, kad du zmones pamegino si zaidima, tai kita karta Saurona uzkurti bus gerokai lengviau. Aciu man, kad atsinesiau si zaidima. Uzskaitom.

Taigis, maratonas buvo pavyko, nors po jo reikia gero poilsio. Smagus buvo sekmadienis, o dabar einu issidrebti i vonia.

Maroom

• Knight
« Atsakymas #10 Įrašytas: Gegužė 18, 2012, 20:16 »
Citata iš: "Nostromo"
1. Vis tik kaip gerai yra perskaityt rules pries sedant prie geimo – netgi Maroom parodziau taisyklese, kur jie iki  siol ne taip zaide.

2. Vienintelis zaidimo minusas – kad zaidziama 1x1, o siaip tai nerealiai ten gali susukt.

Gerokai paveluotai, bet vis del to geriau veliau negu niekad :D
1. Man rodos paskutines partijas tikrai ne taip ir zaidziau su varzovais kas liecia ta ieti. Tikrai dekingas del pataisymo :good:
2. O del ivardyto minuso, tai galima pridurti, kad imanoma zaidima praplesti iki 4 zaideju su tam tikru papildymu. Tada galima komandom zaisti. Gal ateityje ir isigysiu, bus matyti :smile:
Kas liecia pacia partija, tai buvo labai vykusi. Pralaimejau 3:5. Bet keletas klaidu ir susidariusi laisva erdve pabegimui, isejo ne i mano nauda. Manau kitame sezone bus revansas is mano puses :yes:

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #11 Įrašytas: Gegužė 20, 2012, 07:11 »
Joa, Mariukai, papildyma butinai isigyk, jei turesi galimybe, nes lost teamais 2x2 butu tiesiog nerealu. Visiems, kas dar neisbande sio zaidimo sakau - tikrai vertas, pameginkit - patiks !