Autorius Tema: 2013.02.03 Sekmadienis  (Skaityta 16595 kartus)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
Re: 2013.02.03 Sekmadienis
« Atsakymas #15 Įrašytas: Vasaris 02, 2013, 19:31 »
Man kazkaip susisviete, kad parasyta wow:tbg - World of Warcraft: The Board Game :)
Anyway, as ir pats labai noreciau Burning Crusade, reiks paplanuot butinai, bet tai prailgina zaidima kokia valanda tai tikrai, uztat, but gerai, kad surinktume shaika, kuri yra jau zaidus, kad sutaupyt laiko. Ir butinai reiktu 3 vs 3. Bet manau, su zmonem problemu nebus - Mariuka iskart rasau i sarasa :) Reikia dar 4-iu.
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #16 Įrašytas: Vasaris 02, 2013, 19:55 »
oki, ramai.

tai kas dar idomaus šį sekmadienį?

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #17 Įrašytas: Vasaris 03, 2013, 02:30 »
Si sekmadieni bent jau is mano puses bus Blue Moon, Kingpin, Gears of War.

P.S. Gow dar reikia kazkur 2 zmoniu, nes yra tik as ir Povke...

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #18 Įrašytas: Vasaris 03, 2013, 11:58 »
mane šį kart laiko namie, tai pasinsiu.

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #19 Įrašytas: Vasaris 03, 2013, 19:40 »
nu va praejo sekmadienis, trumpai ka mes veikem....

vis del to kad ir sunkiai pasnekejau pameginom trumpa sesija su naujais zmonem kad parodyt kas per daiktas roleplaying :)
ilgai nepasakosiu pats tikedamasis kad tiek kas zaide patys aprasys trumpai apie tai kas jiems nutika ir kas ivyko :)

zaidejais likau patenkintas, kaip pirmam kartui tikrai nebuvo prisviles blynas :) keletas sesiju ir bus galima losti rimtus scenarijus :) siaip cool  :good:  aciu tiem kas zaide, jau ko ko bet juoko pas mus netruko :D ypac zudantys buvo backstabinimo bandymai ir norai kazka blogo padaryti su varkse mergaite :D

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #20 Įrašytas: Vasaris 03, 2013, 20:40 »
Iš pradžių susirinkom tryse apie 13:15 ir pradėjom treidinimą. Kiek vėliau prisijungė kiti ir vyko grynas Pabalių turgus :) Aš vos spėjau visiems kainas sakyt, net eilės susidarė! :D Žodžiu, turgus vykęs.

Po to nuėjau prie seno gero Kingpin. Pirma pažiūrėjau kol Ramas su Gintaru kovės dėl valdžios, paskui sėdau pats su Mantu. Kadangi buvau primiršęs kai kuriuos niuansus, pradžioj padariau keletą klaidų, dėl ko netekau gerų kortelių ir Mantas mane įveikė, nors dar visaip bandžiau išsisukinėti. Uff, sunkus tas geimas, lyg šachmatus žaistum su flavoru :)

Toliau galvojam, kad reik imt dar senesnį, bet ne ką prastesnį Blue Moon. Atsidarau dėžę, o ten žiūriu nei playmato, nei drakonų, nei rulebooko! Mat Ramas kitą dėžę pamiršo pasiimt.... Ech, pravalas. Kadangi taisyklių nelabai atsiminiau, tai teko skipint kitam kartui :(

Kol galvojom ką toliau žaist, atėjo Matas su Inga ir kaip tik buvom keturiese neturintys ką žaist, tai sėdom prie 7 Wonders. Kažkaip pabijojau ant smūgio skaityt apie visus expus, tai įtraukėm tik Catan Island. Jis atiteko Matui. Iš pradžių atrodė biškį keista, kai pradžioj neturi resursų, o paskui gali du vienodus keisti į vieną. Bet Matui puikiai sekėsi tai daryt ir jis ėjo vien ant VP ir laimėjo, aš likau antras. Catan Island užskaitom :)

Dar sėdom prie Dominion su Dark Ages. Gavom tokį man labai patikusį scenarijų, kur reikia daug daug visko pirkt ir turėt krūvą Gardenų kaladėj. Su Matu pirmieji išpirkom visus gardenus ir pirmą kart žaidimo istorijoj (bent jau man dalyvaujant) pasibaigė copperių krūva :) Vėl Matas laimėjo, vėl aš antras.

Toliau kiti dar lošė Carcassonne ir baiginėjo GURPS, o aš kiūtinau namo. Lauksim kitų reportų :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #21 Įrašytas: Vasaris 03, 2013, 22:09 »
Aye, manp reportas, kaip visada - trumpas...

Atsitysiau daug geimu, kadangi kortukiu tradinimas vyko paciame ikarstyje, tai su Ginte greitai sedom sumest Kingpin. Pasiemiau nauja banditu gauja (Cartel), su kuria nuo isigijimo dar nesu zaides. Neblogi anie, ziauriai daug supporto, ZIAURIAI, cia ju arkliukas, nors visai neturi snaiperiu. Ale, kam jie, uztat yra vienas vyriokas, labai primenantis aktoriu Danny Trejo, kuris vienintelis turi 4 laifo :) Gintaras pasieme Yakuzas ir visai nesunkiai mane sunesiojo. Tada sedo losti Simas ir Mantas. Simas su Yakuzom, o Mantas pasieme Mafia la Italia :) Simas ryskiai buvo primirses sio zaidimo niuansus, todel dare nemazai klaidu, kuo Matas smagiai naudojosi :) Kuom tas zaidimas geras, tai, kad net budamas kitame sales gale, praktiskai galejau girdeti kaip zaideju galvose sukasi krumpliaraciai, nes galvojimo cia yra, kelis varymus i prieki. O dar geriau atrode, kad salia stovim mes su Ginte ir malam sh*da, tipa pasitraukiam ir murmam, as daryciau taip ir anaip. Zodziu , proto knisliai :)
Po to rebiatos isvyniojo Blue Moon ir tada supratau, kad susiveliau... ir stipriai :( Kadangi orginali BM dezute buvo nedidcka, ten tilpo tik su pradiniai dekai ir lenta su rulem ir 3 slibinu figurikem. Isigijus papildomus 5 dekus, faktas kad jie ten nebetilpo, tai panaudojau Broodwar deze. Aplamai, man su dezem kai kuriu geimu tai koma, nera kur normaliai susidet :( Is esmes, zaist buvo imanoma, vietoj slibinu naudojant tokenus, be playmato, kaip kai kurie mtg zaidzia, bet su taisyklem buvo beda, nes Simas niuansu neprisimine, o as jau buvau pakeliui link Gears of War zaidimo pradejimo.
Gow buvo tikra tragedija. As labai nusivyliau savo, kaip geimerio, sugebejimais, kas liecia sita zaidima. Mes sugebejom pamegint sulost net 4 partijas, pradziai pora kartu 4-se, paskui dar pora kartu 3-se. Po antro karto morale stipriai krito visiems, ypach man. O Gintaras numojo ranka, nes nemate prosvaisciu. Trise lost pasirode kiek lengviau, bet Berserkeris taip nemane, po jos smugiu skraidem po kambari, nors buvo keleta kartu, kai isgyvenom, po brutaliu ataku. Bandem ir letai judet ir nubegom iki mepo galo, niekas nepadejo. Pernelyg sunku sukontroliuoti veiksmus. Nzn, ka daryt, ar nerst forumus, kaip shaika iveikia ta antra (pati sunkiausia scenariju), ar ivedinet house rules ? As nesenei su zmona losiau dviese trecia scenariju "Belly of the Beast" - iveikem is pirmo karto, nors mano zmona nera profe ant sio geimo, tai nieko nesuprantu. Nu meginsim kitus, kur nera berserkerio, tada bus matyt.
Nu ir pabaigai, kad pakelt morale, sakau pakursim Simo Carcassonne, paprasta su Katedrom ir Kiaulem. Simas iskaulijo, kad dar ir su mokytoju lostume. Planavom trise, gavos 5-se. Ejos idomiai, keli naujo zmogiukai buvo prie stalo, kuriems neaiskus buvo lauku veikimas. Visa geima vilkausi apie gala, bet ne paskutinis. Projektai buvo nedideli, bet slapta investavau i nekilnojama turta, t.y. laukus. Jie, mano manymu yra game breaker'is - kai zaidimo pabaigoj perlauziamas tavo naudai rezultatas. Taip ir buvo. Visa laika pirmavo tokia smulki juoduke mergaite, kuri sedejo salia manes, paskui Povke dejo visiems per sona, kai pavyko uzbaigti viena, nuo pat pradziu istrigusi projekta. Taip pat mates, kad resursai kai kurie bus jo. Zodziu buozino kaip reikalas jisai. Bet tai kai pradejom skaiciuot (specialiai mano paskutinius taskus), vien lauku mano suma sudare jauciu pusantros lenteles :) vienas smulkus laukiukas, pora lauku kazkur po 12 ir vienas, pagrindinis laukas, vertas net 24 tasku (mat buvo su kiaule). Povila apnesiau, daba nepamenu, bet kazkur ant 6 - 8 tasku. Po sios pakazuchos, niekam jau nebekilo klausimu kaip veikia ir ant kiek afigenas dalykas yra laukai... yeah !

Tomo maza grupele smagiai zaide Gurpsus, kuriu tema buvo laukiniai vakarai. Nejuciom pajutau nostalgija, nes Gurpsus esam su Vidmuciu klube isbande patys pirmi, kai sesija vede dar legendinis Hornis, po to laiko daug kas keitesi, taip ir nebesudalyvavau, ale manau reiks, nes Tomas veda visai neprastai ta reikala.

Knastar

• Peasant
  • *
  • Įrašai: 22
« Atsakymas #22 Įrašytas: Vasaris 03, 2013, 23:11 »
Nu va, ir va kas nutiko per gurpsus.

As(Matas), Justas ir Marius  buvom trys banditai, kuriu gauja istaske valstijos gvardija ir mes seip ne taip pabege, jau buvom ieskomi nusikalteliai. Tai va, pinigu neturejom ,tik arklius ir ginklus ir siek tiek maisto, bei pagr. daiktu kuriuos mum Tomas dave.

Uzsuke i pirma miestely suzinojom, kad mum daugmaz reikia keliaut per visa valstija beveik, iki pokerio turnyro(tas pokerio turnyras musu vienintelis sansas isvengt gvardijos ir pabegt visai).

Iskart uzsukom i taverna pirma miestely, ir iskart isivelem i konflikta su vietiniais darbininkais, del ko aciu Mariui, nes jo meksikietis ant tiek gerai pokeri zaide, kad net buvo apkaltintas sukciavimu :D  Gavos taip, kad einat pro duris as issitraukiau savo ginkla ir uzvaziavau su juo vienam darbininkui, isjungdamas jy ;D  Marius dar megino viena pagriebt uz kaklo ir iremt jam savo macete i nugara, tai jam tas nepavyko ir jis buvo nustumtas. Justas taip pat issitraukes ginkla persove vienam is darbininku ranka ;D O paskutinysis darbininkas, atsisukes sove i mane, ir perdreske man peti. Zodziu, nieko blogo. Bet as uz tai jy, nusoviau. ;D Po to dar meginau sokt ant arklio savo, visas pilnas jegu ir pasitikintis savim, bet issiplojau ir susitrenkiau galva. ;D Dar susimetem mes keliom minutem, nezinodami ka daryt ir galu gale nusprendem, kad mum reikia pinigu, nes strioka buvo su jais ir sumanem kaip visuose geruose westernuose, apiplest banka. ;D Taip pat dar surezgem plana kad padegtume miesto kitam gale viena pastata(Musu meksikietis pasiule padegt visa miska, salia miestelio) ir su dinamintu issprogdint siena banke ir apsvarint viska labai graziai ir tyliai. ;D Zinoma to nedarem o tiesiog sugalvojom nueit vidury nakties ir pasibelt i banko paradines duris ir megint isigaut vidun apsimesdami kad mes kazkokia tai mokeskciu inspekcija ir tikrinam bankus, zinoma tai nelabai pavyko, tai man teko nusaut ta viena zmogeli, kuris praveres duris buvo. Isigavom vidun i banka ir ten vyko sioks toks susisaudymas. Justas su Marium pasove ta pati bica du kartus, jam persaudami abi kojas ir jis tiesiog nukraujavo, dar vienas apsauginis issokes is banko saugyklos gan gerai persove Justo pety, kuris jy kankino visa zaidima. ;D O as dar nusoviau ta zmogu, kuris Justa pasoviau. Tai mano kill count, jau trys :D   Gavos taip, kad ilekiau i banko saugykla ir ten buvo toks paauglys su shotgunu, issigandes visas, drebejo. Man ne motais, nes as hardcore banditas ir manau jog esu total badass, tai saunu i jy. ;D Zinoma, nepataikau ir tas issigandes visas sauna belekur ir persauna man ranka, as dar krisdamas galva susitrenkiu, tai man zodziu.. Visai neblogai sekas kol kas. ;D Tas paauglys megina begt is saugyklos, musu meksikietis su savo macete milziniska dar megina jy uzkapot bet nepataiko ;D ir galu gale tas paauglys bega pro pasauta Justa, kuris jy uzmusa seip ne taip, pirma pasaudamas jam koja ir dabaigdamas jy. ;D Zodziu, visi suzaloti ir aptrankyti, isskyrus Mariu susirinkom aukso luitus ir dolerius ir isbegom prie arkliu. Kol kas dar saugu buvo ir niekas netrukde, tik is kazkur mums pakuojantis atejo kazkoks girtas miestelio zmogus ir labai jau ikyriai klausinejo, nu tai kol Marius su juo dar megino kalbetis, man pasibaigus kantrybei as jy ir nusoviau ;D   Zinoma, pradejo visur jau isijungineti lempos, nes pazadinau kaimelio zmones, tai rukom is ten. Kadangi buvom suzeisti, susiradom saugia vietele ir ten apsistojom. As subintavau save seip ne taip ir Justa, kurio petys buvo gan rimtai suzalotas ir mes nuejom pavalge miegot. Na ir dar pries tai pasiuntem musu meksikieti nukeliaut  iki kito miestelio ir suveikt mum daugiau atsargu kelionei ir t.t. Zinoma, pasirodo jog Marius visai kitu planu turejo, tai kol mes miegojom.. jis pradejo vogt is musu viska :DD ir gan neblogai jam sekes, labai jau tyliai jis ten voge viska, tik kai einant prie arkliu parkrito jis su visu maisu ausko luitu ir pakele mus :D Justas jau iskart puole itarinet, tai Marius atsimazino jog jis pakuoja daiktus, nes mate kad atjoja marsalas su vyrais ir seka mus. Kadangi Justo ten klausa labai gera, ar matymas, tai jis patvirtino ta ir puolem ant arkliu.  Gavos taip, kad buvom apsaudomi triju raiteliu, kurie vis artejo ir ju kulkos vis arciau ir arciau pataikydavo i mus, tai pamaniau kad visai neprosal butu pabut didvyriu ir atsisaudyt. ;D Tai sustojau vidury kelio, arkli piestu pakeliau kaip koks Zoro ir pasiruosiau saudyt. ;D Mano draugai zinoma.. ne nepristabde, o toliau nujojo. Tad aciu jiem ;D Jau gan savim stipriai pasitikejau, nes nupyliau daug zmoniu, tai man trys raiteliai buvo VANDUO galima sakyt. Nu ka, pirmu suviu persoviau savo arklio koja :DD  Antru nupyliau viena raiteli, tai vis dar jauciaus jog gerus sansus turiu. Vienas raitelis mano koja pasove, bet ne labai stipriai tai dar sugebejau atsisaudyt. Gavos taip jog nusoviau ir antra raiteli, o trecias pabego. Na ir as ta savo suzeista koja, dar pasivogiau arkli is tu raiteliu ir nutipenau i saugesne vieta, bintuotis ir atsigaut. Tuo metu Justas su Marium mane jau palike atkeliavo i miesteli ir apsistojo nakvynes namuose, ieskotis daktaro, nes Justo jau petys buvo gan prastoj situacijoj. Tai sutvarke jam ta pety daugmaz tas daktaras, tik kad va.. musu meksikietis(Marius) pamane jog visai butu gerai papirkt ta daktara, jog apnuodytu Justa.. :D Nu taip ir nutiko :D Del sito Justas nelabai patenkintas buvo, bet ka padarysi. ;D Musu Sancho Pancho turejo visai kitu planu. Zodziu, pavyjau as juos ir vel toliau visi trys iskeliavom, atleidau uz tai kad paliko mane viena kovot, nes vis dar maniau jog esu gan kietas bicas, jau nuzudes tiek zmoniu ;D Bekeliaudami sutikom maza mergaite, verkianca. Kuria iskart buvo pradeta juokaut, kad reikia tiesiog nusaut, kad nesikankintu. :D Nei vienas nekreipem i ja demesio ir jau buvom prajoje, jai mano smalsumas tiesiog spyre man i galva ir sumaniau gryzt prie jos. ;D Marius su Justu jau butu ir nujoje toliau.VEL. Taciau Justas ikalbejo Mariu pasilikt, nes jau mazai tarp ju buvo pasitikejimo ;D Gavos taip, kad apsistojom mergaites tevu namuose ir pazadejom surast jos dingusi broli. Toliau toks veiksmas, musu mexicano man tiesiog pabunda vidury nakties isgirdes keistus garsus, nusileidzia vis dar su savo pyzama tik laiptais i pirma auksta, ir jau girdzia kazkokius labai jau keistus garsus is rusio. Rusio durys pravertos, ten sviesa dega... na ir parbega jis musu zadint, nes jam rodos kad ten kultas kazkoks ir bijo, kad paaukos. :D Mes jau irgi issigande, apsiginkluojam ir maunam i pirma auksta. Ateinam, tuscia. Visos durys uzdarytos, spynos uzrakintos, sviesos nedega. Naa ir musu meksikietis dar prie to pacio vaza sudauzo :D Parbega is antro auksto ta seimininke ir jau pradeda kamantinet mus gan agresyviai ka maes cia darom, ko cia su ginklais ir wtf is going on. ;D Man kadangi toks bobos tonas nepatinka, nes as juk uzkietejas jau zudikas esu ir dejas ant visko, nutaikau as i ja ginkla ir liepiu atrakint ta rusy. ;D Atrakina ji ta rusy ir mes su meksikieciu leidziames zemyn, tikrint. Justas buna paliktas su ta boba, i ja nutaikes ginkla. Dar liepem jam, jei isgirs suvius, nusaut ta boba ir atbegt pas mus. Zodziu, nusileidus i rusy, ten matom tiesiog stala kruvina, kiaules galva ir desru. Nu zodziu, kaimeciai kiaule paskerde ir tiek. Vistiek ikalciu mes pradedam ieskot, nors nieko keisto ir nera, taciau debiliskai atrodytume jei be ikalciu ateitume atgal i virsu ir sakytume, kad aj.. netycia cia mes tokie durni esam :D Zodziu meksikietis pamato tris backas ir jau pradeda jas dubasint ,megint atidaryt :D Galu gale po daug nesekmingu meginimu pakelia jis tas cielas backas ir meto i sienas ;DDD Suduzta jos, ir jos visokie organai pasipilna, ir kadangi nesam super protingi, tai neatpazystam ir manom kad kiaules jie. tai jau zodziu ruosames lipt i virsu(dar viena backa likus)Tuo paciu metu, Justa jau buvo apsupe 4 vyrai ir jie klausinejo jo "wtf is going on" ir ka tu cia daugmaz darai su tuo ginklu ;D Justas teisindamas save, jau nuleidzia ginkla ir jy jam isspiria vienas is ranku, ir po to ta boba soka ant jo, megindama jam kast ;D  gavos taip, jog Justas nenoredamas kovot su tais 4 bicais ir ta boba, nusiridena laiptais i ta rusy su ta visa boba ant saves ir susizeidzia siek tiek, o tai bobai jau sprandas nusuktas, kaput jai. Nu as dar pribeges is soko, spiriu tai bobai i veida, kad isitikint :DD  Justas nusliauzia i kamputi, ten visas apsvaiges, apsiciukines, o Marius tai renkasi ar jam pasimt peili antra ar su kiaules galva kapotis :DD Zodziu, kadangi as arciausiai laiptu, tai ant manes pirmo uzsirove tie likusi 4 bicai, jie ten su lazdom ir peiliais apsiginklave. Tai viena spejau nukalt dar lipanti laiptais, o su kitu pribegsiu dar susiremiau i mini kova. Zinoma gavau CRITICAL HIT ir isjunge mane vienu smugiu i galva :DD Taai as miegot nuejau. Po to atbego Marius kovot su savo tais peiliais ir kiaules galva. :D Viena peili mete, suzeide viena ta zmogu, o pats is kito per galva gavo, tai irgi jy isjunge. Liko Justas vs 3 :D Kadangi buvo kampe, tai pries 2 tik galejo kovot, kol trecias ginklo ieskojo, nes pametes buvo, del Mariaus peilio metimo. Gavos taip, kad Justas du paskerde vienu judesiuku :D o su treciu susiremes, dar ir ana paskerde. Kadangi pamate jog mes su meksikieciu abu isjungti, tai jau puole jis vienas pabegt su visais daiktais ir pinigais, taciau lipant laiptais, uzdare rusio duris ta likusi maza mergaite, kurios seima katik iskapojom :DD Na ir toliau teses, kad atsipeikejom po truputi, Marius sudauze ta paskutine backa ir is jos lavonas iskrito pusiau apgriauztas, tai bent sazines galejom apsivalyt, jog ne uz nieka katik iszudem visa seima ;DD Galu gale islauzem tas duris, ir issilaisvinom. Puolem rinktis savo daiktus ir apieskot ta nama. Kol tai darem, ta maza mergaite pradejo atrisinet musu arklius ir juos baidyt, kad pabegtu. Tai pamates Justas isbego pro duris paradines, o as su Marium buve antram aukste, tai neturejom ka gero ir padaryt. Isskyrus tai, kad Marius bego laiptais i pirma auksta ir jais nusirideno, issiplodamas kolidoriuj.. O man kadangi nei durys, nei laiptai nebuvo uztektinai "dramatiski", sumaniau sokt pro langa, is antro auksto ir vytis ta mergaite. :D Na irrr.... nusileidau tobulai galima sakyt. Beveik salto padariau ;D Zodziu, puoliau vytis ta mergaite, o Justas nusisuko begt vytis ta arkli viena pabegusi, uzsokes ant kito. Zodziu, pavyjau as ta mergaite ir jau norejau ja nusaut is puses metro atstumo.. IR NEPATAIKIAU! Tada ta mergaite vel megino begt, ir man tikrai, tikrai nieko kito nebeliko.. tikrai sakau kad visiskai kitos iseities nebuvo.. tik isskyrus.. spirt jai i veida. Ka as ir padariau, ir gan sekmingai, nes ja isjungiau. :D   Atbego musu meksikietis ir surisom ja. Siule jis iskart ja kankint ir isgaut info is jos, o as sakiau kad ja nusaut reikia. :D Zodziu surisom ja ir nutempem i skverna, ir ten toliau gincyjomes. Skverne btw buvo pilna lavonu ir t.t. Tad tos mergaites situacija negerejo, nes dar labiau pykom ;D Justas besivydamasis pastebejo jog atjoja vel marsalas su vyrais ir link musu, tad musu situacija irgi negereja. Tad gryzo jis pas mus ir pranese mums ir zinoma dar priestaravo del mergaites nuzudymo, na bet vistiek... Nupyliau as ja( ne nezinau kodel.. Kazka kalbejom, kad jau per daug sugadinta ji, ir mes negalim jos uzaugint kaip savo vaiko, wtf :DD ) Dar pries nusaunant meksikietis ja atriso ir savo virve pasieme, greedy bastard :D Nu ir isjojom tryse ant dvieju arkliu, i ta dideli miesta kur turejom apsipirkt normaliai ir pagaliau iskeliaut i ta pokerio turnyra.  Tam mieste islydem auksa, dar pasipildem pinigu ir jau net du is musu galejo patekt i ta laiva, kur vyko turnyras, nes entry fee buvo 20 000$, o mes turejom mazdaug 55 000$ Justo petys, kadangi apnuodytas jau jam belekiek skaudejo, bet jis vistiek kazkaip sugebejo praziopsot daktara, del ko Marius jau su labai dideliu pasitenkinimu sypsojos ir tryne rankas :DD Daugiau be dideliu incidentu nusigavom iki to laivo, Justas pateko i jy uniforma nusipirkes ir kareivio, o mes su Marium bilietus nusipirkom ir jau dar manau kad visi rezgem planus iszudyt vienas kita tam laive :DD Bet Tomas nutrauke zaidima ir daugmaz pasake, kas kaip kam toliau klostes. Justas taip gavos, kad mire po keliu dienu, del to pecio apnuodyto, tai Marius gavo ko norejo. :D  Mariaus meksikietis dar taip pat laimejo turnyra pokerio, ir mes su juo priza pasidalinom. Meksikietis isvyko ten nauja gyvenima sau kurtis, o as del savo karmos gryzau prie savo nusikaltelio gyvenima ir mane tiesiog veliau pagavo marsalas tas ir pakore! ;D

THE END!

Daugmaz tokia istorija musu GURPS'u, bet gal ir praleidau kokius kelis niuansus. Patys gurpsai buvo awesome, pilna juoko, nors ir isvargino, bet greit praejo tos 6 atrodo valandos ar kiek mes ten zaidem.  Tai man asmeniskai labai patiko ir noretus vel to dalyko. :)  

P.S. Antra kart rasiau cia, nes pirma kart ismete i prisijugimo puslapi ir dingo visa zinute.. O tiek daug buvau prirases. :D Atsiprasau del klaidu ir ten t.t. Tikiuos akiu per daug neraizys.

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #23 Įrašytas: Vasaris 04, 2013, 00:16 »
Matui (Knastar) didžiulis respect už tokį raportą!! Nu nerealiai, jaučiu net koks nors bestseller romanėlis išeitų :D Afigiet..
Šiaip ateičiai, jei jau rašot tokį didžiulį kiekį teksto ir baisu, kad kokia naršyklė nepastrigtų ar nebūtų logoff, tiesiog geriau rašyt su Word/Notepad ar dar kažkuo, o paskui copy-paste.

Citata iš: "Nostromo"
Simas iskaulijo, kad dar ir su mokytoju lostume
Kaulijo tai Povkė, aš tik paaiškinau kaip ir kas. Apskritai, mokytojas yra labai simple ir effective expas, visiškai nesudėtingas ir protingai žaidžiant pradžioj galima gerai atsiplėšt į priekį. Plius visiškai jokios įtakos žaidimo laikui neturi.
Citata iš: "Nostromo"
Visa laika pirmavo tokia smulki juoduke mergaite, kuri sedejo salia manes
Ta juodukė yra vardu Inga, Mato draugė ir ji anaiptol nenaujokė klube. Pabudome ir kelkimės :D
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #24 Įrašytas: Vasaris 04, 2013, 10:08 »
Prie Ramo issamiu ir idomiu raportu mes jau prate, bet va matas kad ispyskino bestseleri tai super :good: Paktiskai man nera ka ir bepridurti, nes issamiau ir but nebegali :D Siaip GURPSAI labai gerai susizaide. Nors ir nebuvau visiskai jiems pasiruoses, nes kone paskutinem dienom teprisijungiau prie zaidzianciuju. Aciu Tomui uz sukurta meksikieti heroju su broken ispanu kalba, idomus toks tipazas :D Eiga nenuspejama, isimintini herojai, juoku nors su kibiru temk :D Tikrai sauniai praleista diena, GURPSAI pranoko mano lukescius, ir ne motais, kad truputi brain damage buvo po viso sio seanso. Ateityje manau ir pasirasysiu siam zaidimui :yes:

Hornis

• Master
  • Įrašai: 777
« Atsakymas #25 Įrašytas: Vasaris 04, 2013, 10:36 »
Sveikinu apturėjus pirmą GURPS partiją po tiek laiko (o kai kam ir visai pirmą) :)

Iš smulkaus raporto matau, kad duobodžiauti neteko ;) Dabar belieka tik Tomą dažniau paspardyti, kad GURPS suorganizuotų, o kuo toliau lošit, tuo labiau pamatysit, kad tai ką žaidėt šiandien - tik viršūnėlės. Įgavus patirties viskas kitaip-žymiai įdomiau atrodo.

Ėch, pavydžiu jums  :drinks:

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #26 Įrašytas: Vasaris 04, 2013, 16:30 »
O, Matas - savas zmogus, moka gerus raportus rasyt :) Saunuolis ! As puikiai suprantu, koks jausmas, kai buni gerai prirases, ir paskui viskas dingsta - antras reportas niekada nesigauna toks geras kaip pirmas. Visada naudoju dalinius copy-paste seivus.
Ok, praktiskai viskas aisku kas dejos gurpsuose, nors ir nedalyvavau ten. Smagu buvo tikrai, faktas. Geriausiai vieta, kai Matas bobai sparde i veida , tikrindamas ar ana atsijungus :)
Simai, Ingute man tikrai pirma karta matyta, duodu ranka nukirst :) As pilnai suprantu, kad ji ne naujoke, bet juk ne su visais zaidejais tenka prie vieno stalo zaist ir ne visada visi vienodi zmones susirenka. Plius ir as pertrauka dares buvau gi labai didele. Viskas normaliai cia su tuo ;) O ir pats Matas, man nedaznai matytas, nors nikas jo smekcioja po foruma, matomai aktyvus narys.
Is esmes tai klubo sudetis gerokai pasikeitus nuo pacios pacio klubo gyvavimo pradzios, bet tai naturalu - nauji zmones visada yra geris ! Nu bet cia biski ne ta tema apie tai kalbeti, todel nemalu patys zinot ko  :no:

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #27 Įrašytas: Vasaris 04, 2013, 18:28 »
Nieko, Ramai, visks normaliai. Rankų kirst nereikia :D Žmonių kaita yra naturalu, o su laiku manau visus dabartinius gerai pažinosi. Ko ir linkiu tau :)