Liaudis matyt sventiniais rupesciais ir sventimais gyvena, nera, kada parasyti

Bet siek tiek pasidalinsiu ispudziais. Buvo pora nauju zmogeliuku is Mato puses, tikekimes uzsuks dar ne karta
Pradzioj puolem Thunderstone zaisti. Buvo idomu prisiminti si senai bezaista zaidima. Kaip Simas minejo, pradzioj nerealiai stiprus priesai sukrito i pozemius ir sunkiai kapanojomes kol pirmuosius isdauzem. Po to zaidimas pradejo greiciau judeti, priesai normalus pradejo rodytis. Bet ant galo vel "pastrigom" ant prieso, kuri tegalima su 5 herojais nugaleti. Tai omg, pradejom kortas issimetyti, kol galiausiai pirmasis vaidis i ranka gavo 5 herojus, nukale ta priesa ir uzbaigem zaidima po geru 2val.

Laimejo beje ir Vaidis, o as berods gal net antras likau, nes nieks nepastebejo kad 3 lygio herojai ir duoda pergales tasku, o as sau issisiepes juos ir pirkaus zaidimo gale

Truputi tikrai painios ten tos ikoneles, bet pazaidus keleta sykiu manau nebemaisytumem. Man zaidimas panasiausias i resident evil, nes tenka ir kautis su priesais is salies
Po to isbandem RFTG su antruoju papildymu Rebel vs Imperium. Suzaidem labai greitai arba cia tik man taip pasirode. Realiai ne vienas neisnaudojom pagrindines naujoves zaidime - planetu peremima is kito zaidejo. Nors Justas laimejo, bet ateiciai zinokim klaida kuria padarem, bet nebekartokim ateity. t.y. improved logistics pagalba pasistacius pirma planeta, jos bonusai negalioja antrajai statant, tad ten tie 2+ military neturejo uzsiskaityt Justui. Na bet Justas sake, kad tada butu kazkoki kita uber kombo padares, tad tiek to, pergale tavo

Kitasyk gal pavyks kam paraganet ir pakariaut
Na ir galop as su Justu dar suzaidem sveziena - Android Netrunner. Gavau korporacija ir buvau besiginanciojo vaidmenyje. Karolis nugasdino, kad korporacijai daug sunkiau zaisti, bet realiai gan lengvai 7-0 laimejau. Justui gal buvo sunku perprasti kaip ten kas veikia, nors ir paciam daug klausimu kilo kaip ten kas. Zaidimas savotiskas ir reikia dar bent keliu partiju, kad susidaryti realesni vaizda apie zaidima. Bet kas liecia dvieju zaideju zaidimus, tai cia rekomenduotinas variantas pazaisti
Sventadienis praejo puikiai, lauksim foto dabar, nes buvo paparaciu