Autorius Tema: 2013.04.07 Sekmadienis  (Skaityta 9706 kartus)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
2013.04.07 Sekmadienis
« Įrašytas: Balandis 05, 2013, 13:06 »
Renkamės į sekmadieninė sesiją  8)
Gintaras žadėjo pasirodyt su Ticket to Ride USA edition, aš bent jau automatiškai in :)
Pats atsinesčiau Troyes, jei būtų norinčių.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
Re: 2013.04.07 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Balandis 05, 2013, 13:09 »
man tinka ir tas ir anas :) siaip dar noreciau jei Karolis bus Netrunner panagrinet, nes po pirmo karta apart to kad smegenys atsijunge sunku kazka pasakyt :)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #2 Įrašytas: Balandis 05, 2013, 13:26 »
Karolis berods bus Vilniuj, nacuose. Nebent spės grįžt.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #3 Įrašytas: Balandis 05, 2013, 13:38 »
Neteko dar po Amerika traukinukais pasivazineti, tad itraukit mane i sia kelione :smile: Is mano puses tai butu Pandemic zaidimas, retenybe, o butu visai idomu isbandyti :smile: Mindaugai, Ramai, Simona, gal kas is jusu atsinestu ji? :smile:

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #4 Įrašytas: Balandis 06, 2013, 02:08 »
MAriukai, as mielai, bet si sekmadieni skippinu - naktine. Bet nuo antros menesio puses bus laisvi sekmadieniai. Tada planuoju Small World + Pandemic atsitysti su visais imanomais expansionais. Bet fal si sekmadieni kas nors is likusiu atsines, nes si geima turi nemazai klubieciu.
O kol kas linkiu visiems geru geimu !
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #5 Įrašytas: Balandis 08, 2013, 17:25 »
Dar jauciu taip nebuvo, kad po sekmadienio sesijos nebutu nei vieno reporto  :no: Zmones, tingisi rasyti , ar kaip ?
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #6 Įrašytas: Balandis 08, 2013, 18:30 »
Na parasysiu siek tiek trumpai :smile: Po teisybei nedaug musu susirinko si sekmadieni, tad nelabai yra kam ka parasyti :D Dziugu, nes buvo pora nauju zmoniu, jei gerai supratau tai nuo simts metu nematyto Sauliaus puses. Tikekimes ateis dar ne karta. Suzaidem nemazai zaidimu. Pradejom su amerikos traukinukais. Gavau superinius marsrutus, du tolimi ir vienas i kita panasus, tad beliko stengtis abu ivykdyt. Plius pagalvojau, kad prie to pacio butu neblogai susiorganizuot pasidaryt pati ilgiausia nutiesta kelia, kuris suteikia papildomu 10 tasku zaidimo gale. Zodziu viskas klostesi gerai, savo planus ivykdziau ir laimejau :good:
Po to sedom septyniese losti bango. Serifas buvo pofke, kuris voge kortas is kitu ir buvo nemegstamas net paciu jo padejeju :D Pats buvau serifo padejeju ir buvau serifo kaimynas is kaires. Galvojau kad bus ne kas, zinant pofkes ziaurumus. Bet atsirado kitu narsuoliu, kurie puole serifa ir pasidare patys taikiniais visu kitu zaideju. Itampa islaikem iki pat galo, kol galiausiai likom as su serifu vieni patys ir laimejom :smile:
Diena uzbaigem su 7 Wonders ir Leaders papildymu. Mane pati labiausiai intrigavo naujos lyderiu kortos, nes dar neteko zaisti sio papildymo. Siaip visai super, dar daugiau idomumo inesa i zaidima. O patys lyderiai gali buti, kaip rodiklis, kokia taktika zaisti zaidime. Zinoma galima ir nekrepti demesio i juos. Idomu ir tai, kad norint aktyvuoti lyderi, reikia sumoketi tam tikra kieki pinigu, tad reikia pasiplanuoti taip, kad pradejus sekanti amziu, nesedetum be skatiku kisenej :smile: Si papildyma uzskaitau. Pats likau antras berods, atsilikes nuo pofkes vos keliais taskais.
Dena buvo fun! :yes: