Man prie kito stalo sekmadienis buvo šaunus ir be jokių pykčių. Mindaugas, Gintaras, Marius ir aš startavom su seniai loštu St Petersburg. Gavom pasijuokt iš rublio( žaidimo valiutos)

. Po to prisijungė Karolis ir penkiese sulošėm Gintaro žaidimą Archipelago, kurį man teko išmėginti pirmą kartą. Žaidimo taisyklės sunkokos, bet pažaidus po truputį pradedi gaudytis kas ir kaip. Strategijų, kaip laimėti(surinkti daugiau taškų už kitus) yra begalė. Taip pat yra kažkas panašaus į Spartako mechaniką - gali tartis ir derėtis su kitais, kas įneša į žaidimą daug įdomumo. Po to su Gintaru greitai sumetėm Zombie dice. Tradiciškai šitas žaidimas man nesiseka, bet kažkokiu būdu sugebėjau per trečią ėjimą išridenti net 10 smegenų(taškų). Pabaigai su tais klubiečiais, kurie dar neskubėjo namo sužaidžiau 7 Wonders. Pasirinkau gana įdomią strategiją - geltonos kortos + pinigai, bet vėliau teko mestis ant mėlynų kortų. Simas, pasirinkęs žalių kortų strategiją, vos manęs neaplenkė, bet karingi kaimynai pagalių į ratus prikaišiojo ir jis keliais taškais atsiliko.
Tai va, laikas buvo smagiai praleistas. Taip pat didelis ačiū Gintarui, kuris atnešė paragauti savo keptų keksiukų su šokoladu

.