Autorius Tema: 2010.11.14 Sekmadienis  (Skaityta 17284 kartus)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
Re: 2010.11.14 Sekmadienis
« Atsakymas #15 Įrašytas: Lapkritis 14, 2010, 22:27 »
Šiandien buvo nemažai MtG. Įdomiausia buvo stebėt, kaip Artūras prieš Tomą KJ, elfų dūdorėlės pagalba, išleido savo 15/15 "annihiliatorių" Emrakul :-D Šiaip visą dieną tik jį ir teaptarinėjom :chat: Artūrai, lauksim kada paviešinsi savo deko sudėtį :wink:
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #16 Įrašytas: Lapkritis 14, 2010, 23:05 »
Oh my God Emrakul 15/15!  :o   na horni prisipazink kiek suplojai uz si zveri? Kokio banko seife laikai savo deck'a? :D  Pats vakaras tai praejo sauniai,man asmeniskai labai patiko Ad Astra, toks maladiec zaidimukas, kurio taisykles greitai perprantamos, veiksmu planavimas idomus, o kas svarbiausia nenuspejamas. Rasau auksta bala siam geimui ir manau dar daug kartu noresis ji man isbandyti  :good: Tikiuosi taktinis Neuroshima Hex ir ras savo zaidejus, mane jis zavi savo paprastumu (greitai perprantamas) ir neilgu vienos partijos zaidimu (~1 val.) Dar dziaugiuosi, kad pavyko bent karta nugaleti Mindauga ant MtG, ir nesvarbu, kad man buvo likusi tik 1 gyvybe, tuo pergale tik saldesne  :crazy:

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #17 Įrašytas: Lapkritis 15, 2010, 07:58 »
nu siek tiek ir as papildysiu apie sekmadieni si .....
Kaip jau daug kam aisku, losem wow'a. Alliancas - as, arturas, dovydas pries horda - mariu, toma (jie lose uz da viena papildoma heroju pasikeisdami) :) viskas buvo lb smagu ir grazu, kol neatejom iki boso nusilpe ir nupiepe, nes dar reikejo iki jo daeiti pro siokias tokias kliutis, taigi atejom, o jis kaip koks ANIHILIATORIUS tekst pekst ir sudraske mus, liko tik mana burtininko sulauzyta lazda, dovydo druido nupesioto kailio skutai ir arturo paladino nuplesta koja....va taip...nepavyko mum jo ikast  :argh: bet reziume buvo smagi partija  :good:  Kadangi, wow'as uzeme nei daug nei mazai praktiskai visa laika buvimo, tai sumetem pora partiju MTG, kuriu vienoj viena korta kuria pavadinome "Juozukas" (nupiestas vaikis su didelem baltom akim ir dalgiu atrodantis kaip samagono pritvojes vaikas pasiemes tevo dalgi ir einantis per rugiu lauka pjaut) sudraske mane :D  :evil:  Ant galu galo, kas like buvom, prisijuokem galutinai is ANIHILATOR ir Elfish piper draugystes ir issiskirstem namo :) reziume - buvo smagu ir linksma + chebra pamegino nauja geima ir paskraide po kosmosa :)

P.S. Nieks negere arbatos NET VANDUO nebuvo uzkaistas :D a taupot arbata skania ir nenorit lipton? :D

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #18 Įrašytas: Lapkritis 16, 2010, 08:04 »
A shita...Neuroshima , ten kartais ne miniatiuru geimas ?
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #19 Įrašytas: Lapkritis 16, 2010, 17:33 »
Citata iš: "Nostromo"
A shita...Neuroshima , ten kartais ne miniatiuru geimas ?

Ne, sitas zaidimas tikrai ne miniatiuru, nera ne vienos miniatiuros jame, tik zaidimo lenta ir kaladeles su kariais, tokiais moduliais ir pan. :) Taktinis zaidimas. Beje jau praktiskai ismokau jo jau ir papildyma, kuris praplecia zaidima iki 6 zaideju ir pan., manau sekanti savaitgali ji ir atsinesiu su papildymu :)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #20 Įrašytas: Lapkritis 17, 2010, 09:08 »
Nu tada reiks pasidomet, nes visa laika maniau, kad ten miniatiurinis...aciu uz info !
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...