Autorius Tema: 2013.02.27 Trečiadienis  (Skaityta 10280 kartus)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
2013.02.27 Trečiadienis
« Įrašytas: Vasaris 27, 2013, 08:15 »
Planuoju atsinešti Ad Astra. Gal ir naujas žmogus apsilankys klube :)
Ką kiti?
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
Re: 2013.02.27 Trečiadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Vasaris 27, 2013, 08:16 »
man tinka ir Ad Astra ir visa kita :)

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #2 Įrašytas: Vasaris 27, 2013, 09:10 »
As visad uz adastra :)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #3 Įrašytas: Vasaris 27, 2013, 12:07 »
As apsirgau truputi, tai neateisiu sikart :cry:

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #4 Įrašytas: Vasaris 27, 2013, 13:12 »
ateisim, gal ką atsinešt?

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #5 Įrašytas: Vasaris 27, 2013, 13:23 »
Citata iš: "ExLegendz"
ateisim, gal ką atsinešt?
Quarriors! :D
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

ExLegendz

• Master
« Atsakymas #6 Įrašytas: Vasaris 27, 2013, 13:45 »
gerai. bus quarriors

Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Donatas

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 151
« Atsakymas #7 Įrašytas: Vasaris 27, 2013, 17:48 »
Sveiki, atsitempsiu Descent (Second edition), butu norinciu isbandyti, misijos trumpesnes, greiciau susizaidzia. Manau pacia pirma misija(ivadine) spesim suzaisti ir gal net kelis kartus, jei neiskils daug klaustuku  :smile:
[Warhammer40K] [Age of Sigmar] [Warmashines/Hordes]

ExLegendz

• Master
« Atsakymas #8 Įrašytas: Vasaris 27, 2013, 21:44 »
sumetėm descent, tai supaprastinta žiauriai daug, bet vistiek smagiai lošias. partijos greit baigias, taigi scenarijaus mode gal ir į naudą būtų.

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #9 Įrašytas: Vasaris 27, 2013, 21:48 »
nu va kas lose Donces Descent mini me :) o mes naujas žmogus (sorry nepamenu vardo :o ), Simas, as, Inga ir Matas sedom prie Ad Astros :)

pradzia tai buvo klaiki, kazkoks padrikas mano zaidimas ir nesupratau kaip ka daryt o tuo metu visi aplink rinko resursus, bet po to kazkaip pradejo migla sklaidytis ir pradejau suprast kur link sukti :) netiketai pavyko isspaust greita teraformeri BET dar greiciau uz mane ta padare Simas :) realiai visa partija su Simu lenktyniavom kuris pirmesnis ir jis visalaika buvo man priekyje ir niekaip nejo jo pavyt iki kol...... paskutiniam ejime surinkau 13 vienos rusies resursu (zoles) ir surinkau uz juos taskus, ko pasekoj dejau pries pat finiso linija Simui pries nosi ir siaip ne taip ji pralenkiau , praktiskai paskutiniu ejimu :) buvo epic partija :)

lb geras ir uzskaitomas treciadienis  :drinks:  afigiena konkurencija  :good:

Donatas

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 151
« Atsakymas #10 Įrašytas: Vasaris 27, 2013, 21:55 »
Na jo, smagus geimas, tikrai greiciau susizaidzia, bet kadangi yra visas misiju sarasiukas, kuri galima paeiliui zaisti ir manau siaip atskirai isbandyti, tai suzaisti vadinama kompeina uztruktu gal net ilgiau. Nepavyko rimciau, zaidziant uz Overlorda, ikasti Herojams, matomai dar mazai susipazines su taisyklemis ir triukais, kuriuos galima panaudoti, bei manau herojai savotiskai gal ir sustiprinti su naujomis savybemis. Manau reiktu tikrai pasedeti prie misiju aprasymu ir beabejo kortu funkciju. :) Aciu uz pagalba isbandant atnaujinta versija. :good:
     Gal butu norinciu sestadieni pas manes sulosti keleta nauju misiju, isbandyti ivairiu heroju? Jei butu norinciu, tai rasykit, praneskit  :wink:
[Warhammer40K] [Age of Sigmar] [Warmashines/Hordes]

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #11 Įrašytas: Vasaris 27, 2013, 21:55 »
Nu ką čia bepridursi.. Jau rodės buvau prieky ir galvoju va paskutinis roundas, dėsiu dar biškį už vienodas kortas ir laimėsiu. Bet kur tau: aš parodžiau 6 žolės kortas, o Tomas jo didenybė Buožė net visas 13!! Kai dėjo 16 taškų, aplenkė mane ant kokių 6 ar 7 taškų ir nieko nebeišėjo padaryt. Visgi tokio gero finišo dar neteko matyti, tai reiktų Tomą pasveikint :) Pasitenkinau antra vieta, Darthas Veideris iš manęs pasijuokė ir išsiuntė į negyvenamą planetą žolės ravėt...