Autorius Tema: 2014.03.23 Sekmadienis  (Skaityta 19677 kartus)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
2014.03.23 Sekmadienis
« Įrašytas: Kovas 20, 2014, 08:08 »
Na ka - paskutinis sekmadienis.
Aplinkybės susiklostė taip, kad šį kartą pavyks apsilankyti.
Ta liūdna proga, noriu paklausti - gal yra kokių special norų ? Pats nesu apsisprendęs, bet gal publikai reikalaujant ką atsinešti ?
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
Re: 2014.03.23 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Kovas 20, 2014, 08:25 »
Reikalaut manau nereikalaus niekas, bet galėtai pasiimt Neuroshima Hex, visai neblogai būtų sumest partiją. Gal dar kokį Small World pasimušt? Nors šitą ir Robke galėtų pasiimt, nors neaišku ar jis bus.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #2 Įrašytas: Kovas 20, 2014, 08:28 »
As irgi busiu, galiu isidet SW jei pas rama tasej vietos nebeliks

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #3 Įrašytas: Kovas 20, 2014, 11:46 »
Norėčiau Neuroshima, gal net kokį team battle :yes: Small World šįkart nelabai trykštu dideliu noru, mieliau patestuočiau Terra Mystica kokį, arba Tzolkiną :)

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #4 Įrašytas: Kovas 20, 2014, 20:22 »
nu kadangi paskutinis sekmadienis noretus ka nors idomaus, siaip noretau Games of Throne jei pasirodys Povke ir bus norinciu daugiau :) kitu atveju su mielu noru jungiuos prie NH arba SW :)

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #5 Įrašytas: Kovas 21, 2014, 07:55 »
Neuroshima bus. Gaila, kad žmona nespėjo išsiuvinėti emblemų kryžiuku (šiuo metu priešpaskutinę baiginėja) - čia gausis toks custom pimp'as, kad nugrius bet kuri NH fanas.
Robke, įsidėk SW, bet pilną, su nekromanceriu - to geimo nelošiau melejuoną metų (neskaitant išmaniajame telefone)
Jei jau lošim small games, reiks dar kažką mažo prigriebti, jei tilps.

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #6 Įrašytas: Kovas 21, 2014, 08:25 »
dar kung fu  fighting gal reiktų :)

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

skwazi

• Master
« Atsakymas #7 Įrašytas: Kovas 21, 2014, 08:33 »
As bandysiu pakurt euro stala pabaigtuvems. Povke vieta jau uzsirezervavo :)

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #8 Įrašytas: Kovas 21, 2014, 09:50 »
Aš į euro stalą einu  :smile:
Dėl game of thrones jei bus lošiančių . Paaiškinsiu taisykles.

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #9 Įrašytas: Kovas 21, 2014, 12:14 »
Citata iš: "skwazi"
As bandysiu pakurt euro stala pabaigtuvems. Povke vieta jau uzsirezervavo :)
O kokie geimai bus prie to stalo? Огласите весь список пожалуйста.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

skwazi

• Master
« Atsakymas #10 Įrašytas: Kovas 21, 2014, 12:15 »
Manyciau, kad terra mystica ir tzolkinas

Animagne

• Peasant
  • *
  • Įrašai: 21
« Atsakymas #11 Įrašytas: Kovas 21, 2014, 21:59 »
Aš prie SW/GoT norėčiau prisijungti.

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #12 Įrašytas: Kovas 21, 2014, 22:10 »
Tzolkin'as ir Neuroshima Hex labiausiai domina, bet kitų irgi neatsisakysiu :smile: .

Snickito

• Servant
  • Įrašai: 243
« Atsakymas #13 Įrašytas: Kovas 22, 2014, 20:16 »
Jei bus GoT mane prirasyk

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #14 Įrašytas: Kovas 23, 2014, 21:05 »
Sugrojom paskutinį kartą klube pagaliau. Nu kai kas dar ateis trečiadienį, bet kai kas nebe. Žmonės išsinešiojo stalus, po koją išsukinėjo tikrąją ta žodžio prasme :)
Tik atėjus mane privertė lošti "Love Letter", kuom buvau visai patenkintas, nes žaidimas visai patiko - paprastas iki nukritimo, o žaidžiasi smagiai. Princesę geriausia tratino Simas.
Tada kiti nuėjo lošti Tzolkino, o dar kiti - kung fu. Mes 4-se prisėdom prie Neuroshimos. Gavau Neo Džiungles, Simas - Hegemonija, kitas Karolis gavo Vegas, o Mariukas (Ex) - Sharrash.
Lošėm FFA mažam mepe. Nors galvojau, kad partija bus kruvinesnė ir eisis greičiau, bet virš valandos užtrukom. Kraują pirmam nuleido man ir visai nesupratau kodėl - juk Neo Džiunglėm keroti mažame žemėlapyje nėra vietos, kad įsigaliotų galingas motherland'as, kitaip sakant - man toks žaidimo archetipas buvo visai netinkantis. Paskui Simas sukonstravo nesveiką gynybą ir su Net Master pagalba atjungė Mariuko bazę, tuo tarpu ją smagiai drožė su savo Universaliuoju Kariu, po 3 žalos per ataką. Ir Mariukas nieko negalėjo padaryti, nes prieiti trukdė kiti žaidėjai ir Simo moduliai. Karolis, praktiškai nieko neveikdamas pirmavo. Po tokių Simo "naezdų", Mariukas liko su 7 gyvybės taškais ir laimėt jam buvo tiek pat šansų, kiek Lietuvai nukariaut Rusiją. Aš gavau "small bomb" ir sėkmingai išnešiau Mariuko "skylę" , kartu su Vegas mina. Ta skylė gerai man ten gadino kraują. Bet Mariukas pykčio nelaikė, ant galo liko situcija, kai Karolis ir aš turim po tiek pat gyvybės (po 17) ir Mariuko paskutiniai dėjimai, o jis rankoje sukioja dinamitą. Prie mano bazės priejęs yra Simo smogikas (Thug), jei Mariukas deda prie jo sprogmenį, mano HQ nenukenčia ir mudu Karoliu laimim kartu lygiosiomis. Jei jis deda sprogmenį kažkur kitur, laimi tik Karolis. Mariukas šaunuolis - pasielgė teisingai, reiks jam kada nors alaus nupirkt už tai.

Toliau lošėm Mažajį Pasaulį. Justas, paėmęs paskutinę vietą Tzolkin varžybose, savanoriškai pasisiūlė būt nekromantas, nors taisyklių visai nežinojo. Prisiminėm jas ir suskatom lošti. Nors strategija buvo aiški - mušti Justą, bet gal pusę žaidimo nebuvo ką mušti. Justas ramiai rūkė žuvį savo saloje ir net nemanė eiti kažko gasdinti. O mes, durneliai, jam gražiai krovėm ant altoriaus sielas. Likus priešpaskutiniams turnams tapo aišku, kad basta, nors buvo vienas labai geras momentas. Aš gavau Tritolakius (Tritonus  + Vilkolakius). Pūpso Justo vaiduoklių 11, bet jie giliau, reikalingas dar priėjimas prie jų. Kaip tik buvo 8 turnas, o tritolakių savybė duoda -2 žetonais mažiau, plius Tritonai, šalia vandens regionus ima dar su -1 pigiau. Tai paimu su 1 kraštinį regioną ir paskaičiuoju, kad mesdamas kauliuką galiu tuos 11 vaiduoklių nusiaubti, reikia išrident 2 arba 3. Ridenu - pyst ir tuščia. Salėje pasigirdo specifinis "aaaww..."

Dar po to norėjom lošt Kung Fu, bet pradėjo jau stalams kojas sukinėti, teko vynioti meškeres. Toks va buvo tas visai nieko toks paskutinis pasėdėjimas. Ech, trūks šios veiklos, ale prisiminimai išliks ilgam.
Visiems linkiu sėkmės gyvenime, manau dar su daugeliu susitiksim nekartą - su jumis buvo gera.