Rasau sitai antra karta, nes viena karta netycia uzdariau tab'a.... FML.
Pirmame boosteryje nerandu nieko gero... apart viena is bombiskiausu raru formate
Kolaghan, the Storm's Fury. Po to Goldenas, antru picku atsiuncia
Jeskai Infiltrator kuris vienareiksmiskai man Vilniuje laimejo prerelysa. Trenkti jo greiciau i stala net nesugebejau ir mastau ka man dabar daryt, nes RBU spalvos kombinacija labai sunku sitame formate supportinti.... oh well. Per kitus pickus gaunu labai velus einancius
Harsh Sustenance ir
Reach of Shadows po to ateina pora meh kortu -
Mardu Scout.
Alesh'a Vanguard. Na kolkas BRw, infiltratorius eina i kampa pailset, dar fixingo jam net normaliai negavau o RB dualai atejo du. Antrame boosteryje zinojau kad isplesiu viena rare'a ir verksiu nes nezinosiu kaip viska taisyti su mana. Taip ir, sumautai, buvo. Hello
Flying Crane Technique. Liudi seima ir vaikai, bet as turiu ji butinai pasiimt. Po to prioritizuoju fixinga, galu gale gavosi toks apykreivis deck'as kuris neturejo ispudingu padaru, be drakono, ir bande apsimesti tempo/aggro decko pavidalu -
http://i.imgur.com/YWEewJb.jpgCia dar 6 Mountain'ai uz kadro.
R1 Pofke - Pirmame zaidime puikiai patraukiu abi savo melynas kortas, ir ne vieno melyno lando, ir siaip uzsiscrewinam, kaip priklauso. Po to likusias dvi partijas laimiu. 2-1.
R2 Maroom - Pirma laimiu, su Turn 4
Summit Prowler. Turn 5 attack, liko 16 Mariui, suzaidziu antra prowleri. Turn 6
Flying Crane Technique GG. Antra jis pripumpuoja savo draugelius iki tiek kad nieko negaliu padaryt, net noredamas. Game 3 padarau didele matematine klaida, kai galejau nusauti jo flyeri nusipirdamas turna gal du, bet pasirinkau nesauti, paskaiciavau blogai ir maniau kad ji nuburninsiu ir su dash'ais ir Flying Crane padarysiu lethal.... klydau, palieku ji ant vieno. 1-2 Marius ir kiti juokauja, kad sita proga reikia nusigerti iki zemes nebeegzistavimo. Maroom'o reporto nematau, tai speju taip Marius ir pradingo.
R3 Karolis - Zinau, jog pas ji yra agresyvus deckas zaidziantis
Citadel Siege. Jomaaaaaajo, na ka, reikia kazkaip pralenktiniaut iki Siege'o ir tada laimet. Ta ir padarau abu game'us, bet kiekvienas turnas buvo kritiskas, nes abu game'us buciau mires kitame jo ejime.
Top 4 - Na Tomas puikiai pasake.
Duneblast yra nesamoningai broken korta. Povilas padare taip, kaip man Witkis su
Craterhoof Behemoth so I guess 1-1 Tomai, ta prasme

. Jis mane suvalgo su savo dideliais padarais, pro kuriuos mano deckas vargsta prasilausti.
Kova del 3 vietos - Maroom. MY chance to redemption. Jis pastumblina, patraukia ne tai ka reikia, o man atvirksciai, traukiasi labai gerai, bet vienu roundu per velai

. Na nieko 2-0 berods laimiu. Pasiimu boosteri ir lieku laimingas