Autorius Tema: Fate Reforged draftas  (Skaityta 18795 kartus)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
Fate Reforged draftas
« Įrašytas: Vasaris 12, 2015, 22:34 »
MtG draftas! 2 Khans of Tarkir : 1 Fate Reforged + 1 Fate Reforged prizinis fondas

Data: 2015-02-21 arba 2015-02-28 (Siūlyti!)
Laikas: 14 val.
Vietas: Klubo patalpos
Mokestis: 14 Eu (atsinešti į draftą)

Registracija:
1. Maroom
2. goldenas
3. Hurris
4. Versetty
5. Snickito
6. Xemnon
7.
8.
...

goldenas

• Servant
  • Įrašai: 264
Ats: Fate Reforged draftas
« Atsakymas #1 Įrašytas: Vasaris 12, 2015, 23:22 »
Dalyvauju. Data kol kas nesvarbi :)

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #2 Įrašytas: Vasaris 13, 2015, 00:10 »
Me too  :Yahoo!:

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #3 Įrašytas: Vasaris 13, 2015, 08:58 »
me in :) 21 d.!!!!!!!!!!!!

Xemnon

• Master
  • Įrašai: 656
« Atsakymas #4 Įrašytas: Vasaris 14, 2015, 20:09 »
21d. ir as pasirasyciau
ϕyrexian ϕanatic

goldenas

• Servant
  • Įrašai: 264
« Atsakymas #5 Įrašytas: Vasaris 15, 2015, 09:18 »
6 turim,draftas ivyks 21d. Dar ka nors pasnekinkit, gal noretu.

Versetty

• Knight
« Atsakymas #6 Įrašytas: Vasaris 22, 2015, 16:05 »
nu va praejo draftukas dar vienas tai truputi papasakosiu gal ka nors bus smagu paskaityt :)

losem 6iese, draftinom pradzioj Fate Reforged boosteriuka, o po to jau Khanu pora.
Pradejau rink balta, prie kurios nuo antro boosterio prasidejo juoda ir jau buvau kaip ir pradejes rinkt splasha raudona, is Povkes gavau kaledine dovana - Duneblast, tai teko skubiai pradet rinkt zalia ir apsistot su GWB kaladuke :)

1. match vs Karoliukas - pirmoj partijoj mane muse muse muse, bet atejo ant stalo Ambush Krotiq, uzsimete ant saves Molting Snakeskin ir patapo tokiu blogiu, kad Karolukui nepavyko rast jam vaistu, nu neja jam remuvalas nors jo pas Karoli buvo turbut kiek per visus kitus zadiejus sudejus :D antroj partijoj buvo irgi idomu - karoliukas prisidejo kruva savo padaru o as viska grudau jiems po ratais ir sulyg 7 mana ant stalo atejo Duneblastas ir mano Abzan Guide greitai viska atstate :)

2. match vs goldenas - cia net nera ka pasakot is stikra :D pirmoj partijoj neateina nei vienas ne baltas landas. Per kokius 8 turnus traukiau vien plains, o turint trispalvi decka vien plains nepakaks niekaip :) antroj partijoj man gerai sukrenta ir uzbegioju ji, o trecia vel stringa mana, tik si karta ne spalvos o kiekis :) zodziu smagiai pasikraunu :)

3. match vs maroom - si zmogu is vis noriu pasveikinti atskirai, nes Maroom parode astrius dantis ir netik iskope i top4, bet ir ramiai sau nugalejo Xema, zmogu kurio mtg patirtis yra tikrai didele, taip kad Maroom taip ir laikyk, saunuolis :) tai va pries maroom partija buvo gan panasi kaip pries Karoliuka, pirmoj ateina Duneblast ir Abzan Guide padaro savo darba, antroj berods kad irgi panasiai viskas vyko, tiesiog laukiau ir tempiau kol ateis reikiamas kiekis landu :)

pusfinalis vs Xemnon - same story bro! pirmas matchas mane musa iki 4 life bet BUM! Duneblast+Abzan Guide ir viskas. Antra partija truputi ilgiau patempem, bet pavyko nukept pagrindine bomba Kolaghan, the Storm's Fury, nu ir po to daug maz viskas panasiai kaip ir visose pries tai partijose :)

finalas vs goldenas - va cia tikejaus kad gal pasitvirtins ta auksine nerasyta taisykle - ''kam pralosi per grupes kovas, jei susitinki finale - laimi'', bet deja :D pirma partija uzbegiojo mane su drambliais, bezdzionem ir kitais tesliais, antroj partijoj as PaDumBlastinau ir issivarciau, o trecioj per letai man lindo landai is kalades ir nedatempiau iki blasto :)

Draftas buvo AWESOME, manau patiko visiems dalyvavusiems, siulau labai ilgai netempti ir daryti uz kokiu dvieju savaiciu vel :) sveikinimai Goldenui laimejus drafta ir iki karto :)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #7 Įrašytas: Vasaris 22, 2015, 19:02 »
Tai, Tomai - praktiškai laimėjai vien su viena korta  ::)
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Versetty

• Knight
« Atsakymas #8 Įrašytas: Vasaris 22, 2015, 19:17 »
praktiskai tai buvo tobulas game winneris :P taip, labai daug kur jin tiesiog perlauzdavo zaidima i mano nauda :)

Xemnon

• Master
  • Įrašai: 656
« Atsakymas #9 Įrašytas: Vasaris 28, 2015, 13:49 »
Rasau sitai antra karta, nes viena karta netycia uzdariau tab'a.... FML.
Pirmame boosteryje nerandu nieko gero... apart viena is bombiskiausu raru formate Kolaghan, the Storm's Fury. Po to Goldenas, antru picku atsiuncia Jeskai Infiltrator kuris vienareiksmiskai man Vilniuje laimejo prerelysa. Trenkti jo greiciau i stala net nesugebejau ir mastau ka man dabar daryt, nes RBU spalvos kombinacija labai sunku sitame formate supportinti.... oh well. Per kitus pickus gaunu labai velus einancius Harsh Sustenance ir Reach of Shadows po to ateina pora meh kortu - Mardu Scout. Alesh'a Vanguard. Na kolkas BRw, infiltratorius eina i kampa pailset, dar fixingo jam net normaliai negavau o RB dualai atejo du. Antrame boosteryje zinojau kad isplesiu viena rare'a ir verksiu nes nezinosiu kaip viska taisyti su mana. Taip ir, sumautai, buvo. Hello Flying Crane Technique. Liudi seima ir vaikai, bet as turiu ji butinai pasiimt. Po to prioritizuoju fixinga, galu gale gavosi toks apykreivis deck'as kuris neturejo ispudingu padaru, be drakono, ir bande apsimesti tempo/aggro decko pavidalu -
http://i.imgur.com/YWEewJb.jpg
Cia dar 6 Mountain'ai uz kadro.

R1 Pofke - Pirmame zaidime puikiai patraukiu abi savo melynas kortas, ir ne vieno melyno lando, ir siaip uzsiscrewinam, kaip priklauso. Po to likusias dvi partijas laimiu. 2-1.
R2 Maroom - Pirma laimiu, su Turn 4 Summit Prowler. Turn 5 attack, liko 16 Mariui, suzaidziu antra prowleri. Turn 6 Flying Crane Technique GG. Antra jis pripumpuoja savo draugelius iki tiek kad nieko negaliu padaryt, net noredamas. Game 3 padarau didele matematine klaida, kai galejau nusauti jo flyeri nusipirdamas turna gal du, bet pasirinkau nesauti, paskaiciavau blogai ir maniau kad ji nuburninsiu ir su dash'ais ir Flying Crane padarysiu lethal.... klydau, palieku ji ant vieno. 1-2 Marius ir kiti juokauja, kad sita proga reikia nusigerti iki zemes nebeegzistavimo. Maroom'o reporto nematau, tai speju taip Marius ir pradingo.
R3 Karolis - Zinau, jog pas ji yra agresyvus deckas zaidziantis Citadel Siege. Jomaaaaaajo, na ka, reikia kazkaip pralenktiniaut iki Siege'o ir tada laimet. Ta ir padarau abu game'us, bet kiekvienas turnas buvo kritiskas, nes abu game'us buciau mires kitame jo ejime.
Top 4 - Na Tomas puikiai pasake. Duneblast yra nesamoningai broken korta. Povilas padare taip, kaip man Witkis su Craterhoof Behemoth so I guess 1-1 Tomai, ta prasme :D. Jis mane suvalgo su savo dideliais padarais, pro kuriuos mano deckas vargsta prasilausti.
Kova del 3 vietos - Maroom. MY chance to redemption. Jis pastumblina, patraukia ne tai ka reikia, o man atvirksciai, traukiasi labai gerai, bet vienu roundu per velai :D. Na nieko 2-0 berods laimiu. Pasiimu boosteri ir lieku laimingas :)
ϕyrexian ϕanatic

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #10 Įrašytas: Kovas 01, 2015, 08:40 »
Tai va kaip čia gaunas... Maroom nugalėjo Xem'ą tik kartą, bet jis po to suėdė Maroom 2-0. Aš maniau, kad Marius Domą sutaškė taip, kad anas net nepateko į Top 4. Pasitaisau informaciją.
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...