Autorius Tema: 2015.09.06 Sekmadienis - NH turnyras  (Skaityta 14693 kartus)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
2015.09.06 Sekmadienis - NH turnyras
« Įrašytas: Rugsėjis 03, 2015, 10:12 »
Kaip žinia šį sekmadienį darom pirmąjį Neuroshima Hex turnyrą. Kadangi tai pirmas toks turnyras, sunku pasakyt kada baigsim, bet po to dar kažką lengvo pasiplanuot galim. Tie kas nedalyvauja irgi galit planuotis kokį nors geimą, vietos manau užteks visiems :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
Ats: 2015.09.06 Sekmadienis - NH turnyras
« Atsakymas #1 Įrašytas: Rugsėjis 03, 2015, 10:28 »
as ka nors lengvo visai pasirasyciau po (arba iskritus :) )
galiu insimest quarriors o siaip visai mielai dar ir koki Boss Monster sumestelciau :)

Snickito

• Servant
  • Įrašai: 243
« Atsakymas #2 Įrašytas: Rugsėjis 03, 2015, 14:27 »
bus klube dead of winter tai jei spesim galesim dar suzaist

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #3 Įrašytas: Rugsėjis 03, 2015, 14:38 »
Kas dead of winter isigijo?

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #4 Įrašytas: Rugsėjis 03, 2015, 14:51 »
Aš turėčiau būt. Mane  į Dead of Winter!!!

Snickito

• Servant
« Atsakymas #5 Įrašytas: Rugsėjis 03, 2015, 15:38 »
me got it

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #6 Įrašytas: Rugsėjis 03, 2015, 15:54 »
Atėjo Robkė prie manes darbe ir nurodė - "Eik, žaisti Dead Winter, tau patiks..."
Tik nzn, kaip mes spėsim ? Juk geimas Karoluko, kursai pats žais Neuroshima. Tai neįsivaizduoju kaip gausis čia mums ir kaip spėsim, ale ajei ką - įrašykit ir mane į ta survivalą.
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Snickito

• Servant
« Atsakymas #7 Įrašytas: Rugsėjis 03, 2015, 16:19 »
tai jis bus klube jei matysiu kad uzteks laiko suzaisim

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #8 Įrašytas: Rugsėjis 03, 2015, 16:48 »
Turėtų likt to laiko per akis, jūs tam turnyre skaičiuojat 30 min per mačą. Aš nežinau ką ten reikia veikt 30 min. Mano vidutinė partija yra 10 min. Praeitą kartą kai žaidžiau dow partija truko apie 2-2,5 valandas rodos, tai net jei Karolis ligi finalo nueis turėtume spėt bent vieną dow sumest.

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #9 Įrašytas: Rugsėjis 03, 2015, 19:58 »
Aš gal po NH turnyro norėčiau kažką lengvesnio, kvariorsai, boss monsteris ar koks senai bečiupinėtas dominion visai manau tiktų :)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #10 Įrašytas: Rugsėjis 03, 2015, 23:33 »
Aš irgi norėtau į Dead of Winter :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #11 Įrašytas: Rugsėjis 07, 2015, 01:15 »
Kadangi dėl HK parašiau kitoje forumo temoje, tai čia nesikartosiu. Geriau papasakosiu, ką veikėm po tyrnyro.
Kadangi buvau užsirašęs į Dead Winter, tai teko laukti kol žmonės pabaigs jau pradėtą partija. Tada dar kilo moralinė dilema : ar važiuot namo, žiūrėti kašio su latviais, ar vis tik likti dar vienai DW partijai. Tai nulėmė du veiksniai - 1. vis tik labai norėjau pamėginti tą geimą ir 2. Justas buvo vairuotojas, aš buvau jo valioje, o jis buvo linkęs žasiti.

Taigi susėdom ir paėmėm trumpą scenarijų (5 turnai). Žaidėm tik tryse, tad turnai sukosi greitai. Reikėjo kiekvienam gauti po ginklą ir 6 maisto bendrai - pagal scenarijų mes planavom palikti tą užuovėją ir judėti toliau, palikdami visus ten sergančius ir paliegusius, tad reikėjo apsirūpinti daiktais.

Gavau herojus pasirinkau mokytoją ir gaisrininką. Kadangi gaisrininkas buvo su enormous influencu (60), gavau pirmojo žaidėjo peilį. Agendos kortoja sakė, kad nesu išdavikas, bet gavau nerealią užduotį, kuri yra kaip personal goal - su savim turėti 3 benzino kanistrus. Blia, iš kur juos gauti ? Žiūrau - yra degalinė. Nu sakau - pirdolinu ten. Gaisrininkas išėjo ir... nebegrįžo. Primesk, sugebėjau išrolinti dantį pačiu pirmu ridenimu. Tai yra žiauru. Mokytoja sėkmingai nuėjo į mokyklą ir ėmė ieškoti. Kiek traukė tai tik knygas praktiškai. Nors rado Kovos menų vadovėlį, tai zombius jinai taškė greitai ir tyliai (nemesdavau to baisaus raudono kaulo). Karolukas gavo šunį ir biški žvengėm, kaip jis šaudė su tuo šuniu iš pistoleto ir kalbėjo su pamišusia čigone. Biški un-thematic. Nors pats šuo Sparkis iš savęs - labai mielas ir geras veikėjas.

Karolukas parūpino ginklų, aš savo per savo varymą - maisto. Liko vienas turnas ir baigėm geimą. Aš pralošiau, nes neturėjau benzino, kiti du laimėjo. Realiai galiu pasakyti, kad žaidė Justas, mes daugiau mažiau žiūėjom. Justas turėjo gal kokius 8 pasekėjus, visus juos aprūpino daiktais ir smaginosi kaip išgalėdamas, čia traukdamas krūvas kortų, čia su snaipiorka taškydamas zombius, kurie buvo netgi kituose pastatuose. Mano turnas trukdavo gal kokią minutę, o Justo - kokias 5-8. Nu ko norėti, tiek pasekėjų. Tai aš praktiškai nieko daug, apart ieškojimo ir knygų ir nenuveikiau, nors Justas sako - eik į degalinę, gal rasi benzino. Labai norėjau valgyti, tad nutariau baigti žaidimą, taip ir nepasiekęs personal goal. Išdaviko pas mus nebuvo, nes žaidėm su sumažintą išdaviko tikimybę. Geimas smagus, bet kaip sakiau - mačiau jame labai mažai veiksmo iš savo pusės, nes patys suprantat, kur su vienu veikėju smaukytis, kur su 8. Būtinai reikia dar testingo, kad susidarytų nuomonė ir aš būtinai norėsiu išbandyti dar, kol kas - geimas puikus, toks tarsi Last Night on Earth light variantas. Nėra taktinio judėjimo plytelėmis, tiesiog perkeli veikėją į kitą zoną. Bet ieškojimas ir daiktų panaudojimas panašus, tik kad čia daugiau ekonomikos - reikia rūpintis maistu, tvarkyti atliekas ir pan. Puiki komponentų kokybė, ypač tas pirmojo žaidėjo peilis. Žodžiu - good game tikrai, nors man dar ir nekliktelėjo viduje, kad norėčiau jį įsigyti :) Need more testing :D

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #12 Įrašytas: Rugsėjis 08, 2015, 09:59 »
Perskaičiau pagaliau Dead of Winter taisykles. Man iškilo du klausimai:

1. Kai trauki Crossroad kortą ir jinai įvyksta - ją reikia po to pašalinti iš žaidimo, o jei neklystu mes ją dėdavom į dugną. Žinoma, su tokio storio kalade, kokia buvo Crossroads beveik nėra šansų, kad ji prasisuks bent kartą, ale taisyklės sako, kad reik išmest laukan kortą.

2. Nors mums tokia situacija ir nepasitaikė, bet kai trūksta maisto tai reikia neišimti food tokenų iš bendro banko, bet ten įdėti vieną "starvation" tokeną. Tada mažinti moralę už kiekvieną ten esantį trūkumo tokeną. Klausimas - jei įdedi "starvation'ą" , ar per tą patį turną reikia mažint moralę, ar tik per kitą. Logika sako, kad per tą patį, nes moralės mažinimo žingsnis eina po tokeno įdėjimo.