nu va papasakosiu ir as gal siek tiek placiau ir paskelbsiu galutinius rezultatus kaip kas stovejom pasibaigus turnyrui
losem is viso 13 zmoniu ir vienas botas
padalino kalades, gavau BU (juodai/melyna) proliferate (gaila kad ne infecta
bet butu per gerai speju)
tai va biski permeciau kalade, supratau kad evil kontrole tiek kad joje padaras stipriausias 3/3 ir tai tik vienas
nu bet kontrole yra kontrole taigi meginam
1 match vs. Tadas (senas MTG'istas kaip supratau)
nu pirma partija kaip visada kol apsipranti su kalade kol ka, bet siaip ne taip isstenejau viena pergale, o po to kitoje jam prasidejo mana fludas ir nesunki antra pergale
1-0
2 match vs Marius (Exlegend)
maciau kaip jis salia lose pirma partija ir maciau kad pas ji greitas biaurus deckas RW su burnu ir haste'ais
oh well losiam...po pirmos laimetos dalies pamaciau koks gali buti bjaurus dalykas life regeneravimas
as jam 2 ikandu, o jis 1 atsistato ir taip pasaka be galo, as jam 4 ikandu jis 5 geinina
tai kaip ir sake isdauzem vos ne puse kalades kai po to luzo jo deckas ir damusiau siaip ne taip
2-0
3 match vs Tomas S. (goldenas)
ten tai buvo kosmosas..pas ji golem splicer deckas ir jis yra konkreciai broken
nu ne broken aisku bet pries ji losiant reikia tureti tona remuvalo...nors pas mane proliferate netruko -1/-1 tokenu dalinimo bet visiskai nieko nepasipriesinau, perbego kaip per slapia smeli per mane sausai
2-1
4 match vs Marius (maroom)
dar vienas RW deckas, tik siek tiek didesniais padarais nei pas Exlegend bet negeinina life taip smarkiai
dideliu bedu nebuvo, ant galo per daug atsipalaidavau ir tai vos paciam nekainavo pergales
bet istempiau vis tiek
3-1
top8 islindom - as, Tomas K., goldenas, exlegend, Simas, Povke, Karolis ir Un'as
darem random losima - gaunu Exlegend (vel) gal ir neblogiausias variantas prisimenant zaidima pries tai
taigi...top8 vs. exlegend
pirma partija kaip ir normaliai jo lenda, po to kaip ir pats jis minejo padusta ir tada as damusu, uztat antroj kas dejos, issileido Rage Extractor ir kaip jis mane pradejo lest
per pora turnu ir suede..buvau apsales
trecioj partijoj per lempa pirmam turne ismetu korta kuri liepia jam discardint top korta i greiva, jis vercia o ten tas pats artefaktas
win condition pagrindine pavyko nukenksmint
laimingas losiu ir laimiu nes jam ant galo pasileidzia mana fontanais ir baigiasi
top4 - Tomas K.
Tomas dziauges kad su manim jam lost reiks
pas ji GU infectas - biaurastis kaip reta deckas
visi ten krito kaip muses, Tomas man rods be pralaimejimo daejo iki top4
nu pradejom lost, pirma partija pas ji ateina enchantas kuris sugeba kiekviena castinta spella proliferatint ir neilgai trukus sedziu su 10 poison ir GG
antra partija sukrenta nebloga ranka, paspurtuoju, pasikapojam ir pavyksta islygint rezultata
trecia partija kaip visada su Tomu itempta iki paskutines kortos ir life pointo
neatsimenu detaliu bet vel man pavyksta greiciau pradeti kandziot ir naikint jo infectus
ir nors jau turejau 6 ar 7 infectus sugebu siaip ne taip pabaigt zaidima savo naudai
finalas - goldenas
nu va ir vel goldenas, vienintelis tas pries kuri taip sausai gavau
pirma partija nieko nesiskiria nuo pries tai zaistu, mane perbega kaip vaika autostradoj su fura
antra partija buvo kosmosas, jis pradejo leta ranka, o pas mane pradejo eiti normaliai, ka jis padeda as naikinu, prisideliojom pilna stala bet sugebejau sukonstruot home made foga su -1/-1 ir proliferate artefaktais nu ir isvaliau stala, bet kas is to, kad jis geinina life kaip beprotis, turbut per antra partija sudejus pas ji buvo koks 50-60 life bet sugebejau uzmust as ji....trecia partija..trumpa ir aiski kaip ir pirma
pokst pokst golemu pilnas stalas daryk ka nori ....GG
tai va taip praejo man SOM turnyras
sveikinu goldena su pergale ir cempiono vardu
sveikinu visus kurie dalyvavo ir su kuriais teko zaisti ir dekoju uz grazias ir itemptas partijas
manau turnyras buvo vykes ir visiems buvo smagu ir dar papasakos kiti kaip jiems sekesi
dabar surasau bendrus standingus viso turnyro:
1. goldenas
2. versetty
3-4. Tomas Kj.
3-4. Simas
5-6. Exlegend
5-6. Karolis
5-6. Povke
5-6. Dovydas
9. Maroom
10-13. Tadas
10-13. Donatas