Autorius Tema: 2015.01.18 Sekmadienis  (Skaityta 22725 kartus)

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
Ats: 2015.01.18 Sekmadienis
« Atsakymas #15 Įrašytas: Sausis 19, 2015, 13:35 »
Nu va tyla gera byla bet pameginsiu pradeti rapotus :)
Zodziu sedom si sekmadieni losti Mage Knight - as, Simas, Gintaras ir Povke. Scenarijos co-op ir pagal patirti kol kas nebuvom laimeje nei vieno co-op...nu bet si karta turejom pas save Povke :D zodziu pradejom normaliai, kazkaip labai net gerai ir dalinomes viska kaip ir turi buti co-op'e visi po truputi tobulejom, gal tik Gintarui pradzioj taip nelabai sekes kopti karjeros laiptais bet ant galo ir jis pasistiebe :) tikslas buvo uzimti miesta kuris knibzdejo nuo visokio blogio, viskas kaip ir faina ir gerai ir netgi jau buvom pradeje galvot kaip cia taip viskas bus easy, bet aisku pries galo iskilo viena kliutis kad pamatem kad miesto langelis taip uzkistas kad praktiskai neimanoma visiems vienu metu pulti pilies, bet kadangi turejom rezerve viena diena, tai siaip ne taip isgimdem kad bent jau trys galetu imti pili, ko pasekoje praktika parode net ir nereikejo :) zodziu atejo naktis ir emem sturma - sturmas labai paprastas - Simas su 9 kortom rankom ir Povke su baisinga ranka pilna burtu - reziume toks - pasidalino kruvom kortu, Povke sako - pff viskas? te ziekit ir pokst visi mire ciut ne nuo dvieju kortu :D Simas tuo tarpu padare auskini darba ir nueme apsaugas nuo priesu ir po to megino nemirt ir nemire :) zodziu po pirmo puolimo antram puolimui praktiskai nereikejo nieko nes nebebuvo su kuom kovot :) tai va mes taip sakant emem ir laimejom pirmaji co-op :)

apibendrintai - scenarijus buvo neblogas, bet kaip parode praktika truko siek tiek exploro tailsu todel ateiti desim daugiau is karto, klausimas ar reikia draftint is karto spellus (tai aisku nemaiso) bet praktiskai uztenka laiko pasilevelint ir taip :)
man patiko, nes...nu man visada patinka Mage Knight :) buvo cool...norim dar :)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #16 Įrašytas: Sausis 19, 2015, 15:04 »
Ya, reik ir man brūkštelti.
Atvarėm su Simu ne tai kad pirmi, bet iš pirmųjų. Laukiam laukiam lauke, kol įleis, ale niekas net nesirengia. Atejo Mindaugas su mašina, tai dar pakalbėjom, aš išgėriau arbatą, kurią buvau termose įsmetęs. Žodžiu prastovėjom kokį 15 minučių, kol atėjo Povkė ir Mariukas. Tada sugužėjom į vidų ir radom Gintarą su Tomu, kur Gintaras guodėsi, kad nepavyko laimėti pingpongo. Pirmas stalas kaip ir planavo, nuėjo lošti Burtininko, kursai pasirodo dar yra ir Riteris, o mes išpakavom NHEX. Planuose buvo Matas, bet žiūrim - jo nėra. Kaip pasakė, kolegos klubiečiai - jis dar neišlindo iš Void'o ko gero. Paskambinau iš Gintaro telefono, Matas sako - "kada ten atvaryt reik, antra ?". Kai sužinojo kad vis ne antrą, tai per 10 minučių išlindo iš Void'o ir pasirodė klube su Neriuku.
Penkiese startavom Hex'a. Kadangi visi norėjo pamėginti naujas armijas, tai atidėjom pirmas 6 į šoną, paėmėm kitas 6. Bet kadangi mūsų buvo tik 5, tai iš tu 6 išėmėm Mephisto. Nu jis unikalus, bet kažkaip primetėm, kad multiplayer lošti su juos bus sunku. Nors manau, kada nors dar reiktų išmėginti - ten visai kitaip žaidžiasi žaidimas su juo. Aš gavau Šokėjus, už juos moku žaisti, bet dėl to, kad moku, visą laiką praktiškai skambėjo prie stalo "Mušam Ramą". Tam antrino netgi Pobkė nuo kito stalo. Smagu, kad manęs bijoma ir panašiai, bet juk nesu aš toks žiaurus, kad reikia subaladot iškarto, kaip Povkę, kurį visi baladoja jau vien iš principo, nebesvarbu ką jis bedarytų :) Bet Neuroshimoje mane baladoti sunkiai sekėsi, nes vis išsisukdavau. Neriuką iškar sumušėm smarkiai, jis atsivartė su kažkur 12 taškų jau pačioj pradžioj. Šalia manęs buvo Mindaugas ir aš jį skriaudžiau vis, todėl jo gyvenimo tikslas tapo sužlugdyti mane. Nu ir likus gal keliems varymams jiems tai pavyko. Buvo sušaudytas mano Mėlynasis Objektas, tam labai įtakos turėjo Nerijaus Gauss patrankėlės, o killing blow buvo nuo Mindaugo žiurkių Skylės, kuri įtraukė Mėlynajį ir jis iš jo nebeišsikapstė. Tada buvo varžybos tarp Mato ir Mindaugo pagrinde, nes Neriukas ir Marius buvo apdaužyti gerai. Bet vat kuo žaidimas baigėsi , niekas negalėjo patikėti - trijų žmonių lygiosiomis :) Mane eliminavo, Nerijus buvo suvarytas, o Marius, Matas ir Mindaugas (oba, Tripple M) surinko vienodai taškų. Siaubas, lošiant penkiese aš net neįsivaizdavau, kad taip įmanoma.

Po to Matas ir Nerijus patraukė namo. Aš dar leptelėjau išeinančiam Matui - "Klausyk, gal žaidi Starcraftą , PC variantą ??", Matas nė nemirktelėjęs atsakė "Žaidžiu.." - nu ir tada prasidėjo. Bet apie tai parašysiu kitoje temoje. O mes trise pradėjom žaisti Sons of Anarchy. Paaiškinau taisykles ir pradėjom. Marius ištraukė Lin'ą, Mindaugas Majus, man liko iš SAMCRO ir "One Niners" traukti. Labai norėjau nainerių, nes nesu už juos lošęs, deja. Be to pirmą kartą lošėm trįse. Labai džiugu, kad Mindaugas ir Marius gan greit pagavo žaidimo esmę ir babkęs rinkom taškas į tašką. Tai įrodė tas faktas, kad mėginau pavogti iš Mindaugo ginklų, jis tiek neturėjo, tai gavau progą įkišti nosį už to playmato. Patikėkit ką aš ten pamačiau... vienas Kalašnikovo automatas, gal 9 maišai įvairios kontrabandos, ir suskaičiavau 21 tūkstantį dolerių. Grįžęs suskaičiavau savo - tik 18 tūkstančių - negerai, atsiliekam. Pavyko susukti keletą gerų maklių, nes kortos vertėsi juodai geros, kaip antai gali nusipirkti iki 6 ginklų, arba 6 kontrabandos. Tai Mindaugas su tuo prašovė, jis kontrabandos turėjo tiek daug ir manė, kad viską parduos, bet juk yra heat limit, tai tegalėjo iškišti tik vieną maišą, o buvo paskutinis turnas. Tai kaip sako verslininkai - sėdo į batą. Paskutiniu turnu atsivertė "Gaujų Karai" kortą, o aš kaip tik buvau apsirūpinęs ginklais. Kita kortą buvo kombo su "Gaujų Karais" - negali gauti heat  :twisted: Ar begali būt geriau ? Tai oj kiek dėtuvių ten iššsaudėm mes... po viso to Greitosios Automobilyje gulėjo gal pusė Mindaugo bičų (Dudes), bet jis nuvarė į ligoninę ir visus juos parsivežė į klubą. Ir negalėjom nieko padaryt, nes buvo paskutniai orderiai. Ah, bereikalingai iššsautos kulkos, geriau būtume pardavę. Anyway, kai atėjo laikas skaičiuoti pinigus, tai paaiškėjo, kad Mindaugas turi 38k, aš ir Marius - po lygiai , po 42k. Kai yra lygiosios, tikrinama kas turi Reaper Patch. Pačas tuo metu buvo pas Mindaugą, tai nesiskaitė vadinas. Jei nėra pačo, tikrinama, kas turi daugiau ginklų - abu buvom viską iššaudę, nes juk - "Gaujų Karai" :) Galiausiai, jei ir čia lygų, tada įvyksta paskutinis susirėmimas tarp lygių klubų, kur dalyvauja visi nariai, nesvarbu kur jie būtų. Man kaip tik prieš tai buvo pašauti 4 bičai (du iš jų - Nariai). Trys iš jų mirė (tarp jų, abu nariai). Tai Mariaus kiniečių buvo Žymiai daugiau, nors dar išliko teorinis šansas laimėji, jei tarkim - aš išridenu 6, o Marius - vienetą. Deja, puikiai suprantate, kad tokiam bajeriui atsitikti tikimybių teorija rodo šikną. Marius laimėjo ,  kitas stalas žengė, sako - "Tai kam lošėm, dvi valandas laiką gaišot, kad galėjot parident kauliuką ir būtumėt išsiaiškinę, kas laimėtojas..".

Taigi, buvo visai smagiai, mes spėjom sulošti abu žaidimus, o burtininkai riteriai dar baiginėjo. Paskui laukėm jų, kol susipakuos, bet buvo smagu, kad jie pirmą kartą laimėjo coop'ą. Sekmadienis užskaitomas.
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #17 Įrašytas: Sausis 19, 2015, 22:10 »
Na ir aš trumpai :) Jau seniai norėjau išbandyti NHEX su nebandytomis frakcijomis, ir šiandien tai gavau su kaupu. Negana to, kad pats gavau už Vegas žaisti, tai visi mano varžovai taip pat žaidė su man nematytomis armijomis. Pastebėsiu, kad visos expansinės frakcijos puikiai tematiškai atskleistos ir įdomios. Gal tik kas labiausiai man užkliuvo tai Danceriai. Šie šokejėliai yra gerokai "išplaukę" nuo standartų ir visiškai kitaip žaidžiasi su jais. Mano manymu ši frakcija visad turėtų būti nr.1 taikinys, nes apjungti unitai yra labai galingi ir sunkiai pažeidžiami. Negana to jie pradeda su visu 10 taškų daugiau nei kitos bazės. Na visa laimė, kad į žaidimo pabaigą spėjom vieną šokejėlį "užgaudyti", o tada greitai visi puolėm tarpusavyje taškytis :) Žinoma labai nustebino trijų žaidėjų lygiosios, ypač po finalinės dvikovos, kur Mindaugo lyderio pozicijas timtelėjo iki manęs su Matu. Gera partija :good:
Pirmą kartą išbandžiau ir "Anarchijos sūnus" (pagal baikerių serialą). Pats kaip taisyklė aišku nematęs šio serialo, bet iš tikro man kartais ir nėra didelio skirtumo kokia žaidimo tema (pvz. nelabai patinka Sci fi, bet RFtG is flawless). Paaiškinus taisykles pasirodė viskas simple, bet Ramas iškart perpėjo, kad bus čia ką veikt ir pagalvot. Pasirodo iš tikro buvo čia ką veikti. Žinoma nėra čia tokio mastito, kaip kokiam MK, bet vis dėlto savo gangus reik gerai pagalvot kur pasiųst. Pats žaidimas toks kaip worker palecementas su įtakos zonom. Įdomiausia ir yra kur ką pasiųsti ir kaip čia pasiuntus, kad išvengus konfrontacijos su kitom gaujom (bent aš taip galvoju). Šiame žaidime turbūt galioja patarlė "kur du pešasi - trečias laimi" :) Yra ir žodiniai susitarimai šiame žaidime, bet čia jie nėra tokie esminiai kaip Spartake. Žaidimo pabaiga tai buvo kultinė. Seniai bemačiau, kad žaidimo nugalėtojas būtų išaiškinamas po tiek kriterijų sutikrinimų. Pasirodo būna ir taip :unknown:
Nors sužaidėm tik du žaidimus, bet abiejų žaidimų partijos buvo epinės ir labai labai lygios. Rimta chebra lošė. Respect and i'm out ::)

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #18 Įrašytas: Sausis 19, 2015, 22:40 »
Pasikartosiu, Mariukai - jei manai kad Danceriai yra OP, tu tiesiog privalai pamatyti Mephisto in action  :twisted:

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #19 Įrašytas: Sausis 19, 2015, 23:01 »
Na aš gal labiau teigčiau, kad Danceriai ne OP yra, o ant jų uždėtas ženklas - "muškit juos pirmoj vietoj" :D Kažkaip psichologiškai sunku, kad jų gyvybės taškų bendroj sumoj yra gerokai daugiau, neigiamai veikia jų buvimas krūvoje, na ir galiausiai yra tas toks "kabliukas" bent vieną iš trijų nukilinti :yes: OP tikrai jie nėra, kaip pamatėm šioje partijoje labai greitai vieną sulesėm, tik reikia šiek tiek pastangų įdėti. Mephisto būtinai ir kada norėsiu pamatyti/išbandyti :)

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #20 Įrašytas: Sausis 20, 2015, 12:15 »
Aš kai dažnai lošiu elektroninį variantą, tai esu neblogai ištestavęs šokėjus. Lošiant 1x1 (tiek kai pats valdau, tiek kai juos valdo AI) yra esmė juos išskirti, nes kartu jie vienas kitą papildo, plius gali gydyti. Ir reikia koncentruotis yra kažkurį vieną. Žinoma, jei jei jie laikosi krūvoje, labai gerai veikia prieš juos tie kariai, kurie turi dantis arba šautuvus iškart keliomis kryptimis. Ir kadangi jie yra tik trys, o kitos frakcijos yra penkis kart daugiau karių, tai anksčiau ar vėliau jie overhelm'ina tuos šokėjus, plius tinklais įvairiais ir kontrolėm užspaudžia. Nors ir kokie miklūs, jie visko nespėja iššaudyti, nes čia suveikia auksinė taisyklė - jei su šokėjais muši priešininko karius, vadinasi nemuši jo bazės, o jei priešingai darysi, tada ant lentos atsiras tiek priešo amijos, kad vėliau vienas panaudotas "battle" gali būti lemtingas. Be to, atkreipkime dėmesį į tai, kad šokėjai nėra ištinę nuo geros iniciatyvos, yra yra sakyčiau "below middle", nes 0, 1 ir 2 tikrai nėra super greitis mano akimis. Žodžiu - balansas tikrai yra, nes jie buvo sukurti vieno didelio NHEX fano ir juos oficialiai approve'ino žaidimo dizaineriai ir kūrėjai.
Asmeniškai man patinka, kai yra nukrypstama nuo standartinio modelio. Bet tai ne visada yra gerai, kaip antai - neturiu Doomsday Machines ir naujojo - Mississippi. Doomsday man pasirodė labai statiškas ir neįdomus, o Misisipės kariai-mutantai naudoja paralyžiaus mechanika, panašią į tą, kurią turi Sharrash žiurkučiai. Jaučiasi jau komercija ir armijos išleidimas bi tik išleisti, juk hardcore fanai vis tiek pirks... ale pasirodo - ne visi  :(