Ya, reik ir man brūkštelti.
Atvarėm su Simu ne tai kad pirmi, bet iš pirmųjų. Laukiam laukiam lauke, kol įleis, ale niekas net nesirengia. Atejo Mindaugas su mašina, tai dar pakalbėjom, aš išgėriau arbatą, kurią buvau termose įsmetęs. Žodžiu prastovėjom kokį 15 minučių, kol atėjo Povkė ir Mariukas. Tada sugužėjom į vidų ir radom Gintarą su Tomu, kur Gintaras guodėsi, kad nepavyko laimėti pingpongo. Pirmas stalas kaip ir planavo, nuėjo lošti Burtininko, kursai pasirodo dar yra ir Riteris, o mes išpakavom NHEX. Planuose buvo Matas, bet žiūrim - jo nėra. Kaip pasakė, kolegos klubiečiai - jis dar neišlindo iš Void'o ko gero. Paskambinau iš Gintaro telefono, Matas sako - "kada ten atvaryt reik, antra ?". Kai sužinojo kad vis ne antrą, tai per 10 minučių išlindo iš Void'o ir pasirodė klube su Neriuku.
Penkiese startavom Hex'a. Kadangi visi norėjo pamėginti naujas armijas, tai atidėjom pirmas 6 į šoną, paėmėm kitas 6. Bet kadangi mūsų buvo tik 5, tai iš tu 6 išėmėm Mephisto. Nu jis unikalus, bet kažkaip primetėm, kad multiplayer lošti su juos bus sunku. Nors manau, kada nors dar reiktų išmėginti - ten visai kitaip žaidžiasi žaidimas su juo. Aš gavau Šokėjus, už juos moku žaisti, bet dėl to, kad moku, visą laiką praktiškai skambėjo prie stalo "Mušam Ramą". Tam antrino netgi Pobkė nuo kito stalo. Smagu, kad manęs bijoma ir panašiai, bet juk nesu aš toks žiaurus, kad reikia subaladot iškarto, kaip Povkę, kurį visi baladoja jau vien iš principo, nebesvarbu ką jis bedarytų

Bet Neuroshimoje mane baladoti sunkiai sekėsi, nes vis išsisukdavau. Neriuką iškar sumušėm smarkiai, jis atsivartė su kažkur 12 taškų jau pačioj pradžioj. Šalia manęs buvo Mindaugas ir aš jį skriaudžiau vis, todėl jo gyvenimo tikslas tapo sužlugdyti mane. Nu ir likus gal keliems varymams jiems tai pavyko. Buvo sušaudytas mano Mėlynasis Objektas, tam labai įtakos turėjo Nerijaus Gauss patrankėlės, o killing blow buvo nuo Mindaugo žiurkių Skylės, kuri įtraukė Mėlynajį ir jis iš jo nebeišsikapstė. Tada buvo varžybos tarp Mato ir Mindaugo pagrinde, nes Neriukas ir Marius buvo apdaužyti gerai. Bet vat kuo žaidimas baigėsi , niekas negalėjo patikėti - trijų žmonių lygiosiomis

Mane eliminavo, Nerijus buvo suvarytas, o Marius, Matas ir Mindaugas (oba, Tripple M) surinko vienodai taškų. Siaubas, lošiant penkiese aš net neįsivaizdavau, kad taip įmanoma.
Po to Matas ir Nerijus patraukė namo. Aš dar leptelėjau išeinančiam Matui - "Klausyk, gal žaidi Starcraftą , PC variantą ??", Matas nė nemirktelėjęs atsakė "Žaidžiu.." - nu ir tada prasidėjo. Bet apie tai parašysiu kitoje temoje. O mes trise pradėjom žaisti Sons of Anarchy. Paaiškinau taisykles ir pradėjom. Marius ištraukė Lin'ą, Mindaugas Majus, man liko iš SAMCRO ir "One Niners" traukti. Labai norėjau nainerių, nes nesu už juos lošęs, deja. Be to pirmą kartą lošėm trįse. Labai džiugu, kad Mindaugas ir Marius gan greit pagavo žaidimo esmę ir babkęs rinkom taškas į tašką. Tai įrodė tas faktas, kad mėginau pavogti iš Mindaugo ginklų, jis tiek neturėjo, tai gavau progą įkišti nosį už to playmato. Patikėkit ką aš ten pamačiau... vienas Kalašnikovo automatas, gal 9 maišai įvairios kontrabandos, ir suskaičiavau 21 tūkstantį dolerių. Grįžęs suskaičiavau savo - tik 18 tūkstančių - negerai, atsiliekam. Pavyko susukti keletą gerų maklių, nes kortos vertėsi juodai geros, kaip antai gali nusipirkti iki 6 ginklų, arba 6 kontrabandos. Tai Mindaugas su tuo prašovė, jis kontrabandos turėjo tiek daug ir manė, kad viską parduos, bet juk yra heat limit, tai tegalėjo iškišti tik vieną maišą, o buvo paskutinis turnas. Tai kaip sako verslininkai - sėdo į batą. Paskutiniu turnu atsivertė "Gaujų Karai" kortą, o aš kaip tik buvau apsirūpinęs ginklais. Kita kortą buvo kombo su "Gaujų Karais" - negali gauti heat

Ar begali būt geriau ? Tai oj kiek dėtuvių ten iššsaudėm mes... po viso to Greitosios Automobilyje gulėjo gal pusė Mindaugo bičų (Dudes), bet jis nuvarė į ligoninę ir visus juos parsivežė į klubą. Ir negalėjom nieko padaryt, nes buvo paskutniai orderiai. Ah, bereikalingai iššsautos kulkos, geriau būtume pardavę. Anyway, kai atėjo laikas skaičiuoti pinigus, tai paaiškėjo, kad Mindaugas turi 38k, aš ir Marius - po lygiai , po 42k. Kai yra lygiosios, tikrinama kas turi Reaper Patch. Pačas tuo metu buvo pas Mindaugą, tai nesiskaitė vadinas. Jei nėra pačo, tikrinama, kas turi daugiau ginklų - abu buvom viską iššaudę, nes juk - "Gaujų Karai"

Galiausiai, jei ir čia lygų, tada įvyksta paskutinis susirėmimas tarp lygių klubų, kur dalyvauja visi nariai, nesvarbu kur jie būtų. Man kaip tik prieš tai buvo pašauti 4 bičai (du iš jų - Nariai). Trys iš jų mirė (tarp jų, abu nariai). Tai Mariaus kiniečių buvo Žymiai daugiau, nors dar išliko teorinis šansas laimėji, jei tarkim - aš išridenu 6, o Marius - vienetą. Deja, puikiai suprantate, kad tokiam bajeriui atsitikti tikimybių teorija rodo šikną. Marius laimėjo , kitas stalas žengė, sako - "Tai kam lošėm, dvi valandas laiką gaišot, kad galėjot parident kauliuką ir būtumėt išsiaiškinę, kas laimėtojas..".
Taigi, buvo visai smagiai, mes spėjom sulošti abu žaidimus, o burtininkai riteriai dar baiginėjo. Paskui laukėm jų, kol susipakuos, bet buvo smagu, kad jie pirmą kartą laimėjo coop'ą. Sekmadienis užskaitomas.