Autorius Tema: 2015.04.19 Sekmadienis  (Skaityta 17622 kartus)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
Ats: 2015.04.19 Sekmadienis
« Atsakymas #15 Įrašytas: Balandis 20, 2015, 09:10 »
Mano micro trigrašis :D
Lords of Waterdeep tikrai smagus geimas, nepaisant kaip Tomas minėjo "no deep water found", turbūt galima copy paste ir kitą temą, bet anyway. Nepaisant viso smagumo, geimas labai baudžia jei tu eini paskutinis arba jei niekaip nėra questų kurių tau reikia, plius jei intrigue kortos neina tokios, kur tarkim "gauk du kubelius, duok priešui vieną". Man kažkodėl čia priminė labiau Stone Age, tik tiek kad šeimos maitint nereikia :D O šiaip pats procesas aiškus, išmokstama per 10 min, bet kaip ir kituose žaidimuose (kad ir Troyes), sunku suvokt kaip užkurt variklį, kad tau gamintus resursai ar VP. Reiks dar 2-3 partijas sumest, kad labiau įsigilint. Aš kadangi tokio tipo geimuose lošiant pirmą kartą apie 95% gaunu į kaulus, tai čia buvo neišimtis, likau giliai šiknoj :D

Hyperborea jau rodės vos ne mintinai moku, bet visvien išlenda vienas kitas klaustukas, taip ir čia buvo. Rulesuose nebuvo paminėta kaip dažnai galima aktyvuot savo abylką, tai kadangi turėjau oficialų D.U.K. teko pasiraust ir surast kaip kas yra. Anyway, Tomo tikrai nieks nemušo ir jis darė ką norėjo, o jo kitas kaimynas Karolis lošė kažkokį solitaire ir visą partiją stumdė vos tris figūrėles, kuo jam tai baigėsi žinom :D
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.