Autorius Tema: 2016.05.08 Sekmadienis  (Skaityta 19914 kartus)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
Ats: 2016.05.08 Sekmadienis
« Atsakymas #15 Įrašytas: Gegužė 09, 2016, 08:35 »
Vakarykščiai zombiai vienu paveiksliuku:

tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #16 Įrašytas: Gegužė 09, 2016, 09:50 »
Aš tai sakyčiau, buvo taip...

Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #17 Įrašytas: Gegužė 09, 2016, 10:07 »
O jei rimtai, tai vakar diena privertė rimtai susimąstyti dėl zombių ateities.
Iki šiol kaip ir nekilo klausimas dėl tokių dalykų, bet aš buvau šventai įsitikinęs, kad zombiai laimi kokius minimum 6 kartus iš 10. Bet buvo iš viso sužaistos net 3 partijos (viena prieš mėnesį, dvi vakar) ir kolegos klubiečiai herojai, ne tik kad laimėjo, bet tiesiog išsityčiojo iš vargšiukų zombių. Ne tai, kad visai nebuvo įtampos lošiant jiems ir stengiantis išgyventi, bet įtampa buvo mums su Simu. Geriausią ką mes pasiekėm, tai du kartus nužudėm Karoluką pirmojoje partijoje. Antrojoje, ko gero, prabėgo pusę partijos, kol pavyko pirmą kartą kažkam įkasti. Herojai gavo po 2 kortas - atsivarto Povkė su Karoluku su automatiniais .45 koltais, Tomas - su policijos šotganu. Pas Povkę ir Maroom - po flare gun'ą. Zjbz. Kad pradėjo pleškinti iš tų savo pliauškynių. Kas įdomiausia - pravertė pusę kaladės - nei vienas neranda jokio melee ginklo :) O kam jų reikia, kai šaudai po du tris šūvius per turną ir dar sutaupai amunicijos. Žodžiu, buvo kaži kokia tragedija....

Man patinka šis žaidimas, tikrai - gera tema ir mechanikos. Bet taip toliau tęsti aš negaliu. Reikia kažką daryti. Priėjom išvados, kad metažaidimas galėjo išsikreipti dėl prigrūstos medžiagos iš įvairių expansionų. Kaip antai - base game buvo tik 60 kortų hero dekas. Jam pasibaigus, herojams - bačka. Tai buvo kaip koks laikrodis, kuris pridėdavo įtampos. Ir tada prasmę įgaudavo kortos, kurios mill'ina deką. O dabar - kaladė yra tokia, kad žmogaus nesimato per ją, gali taškyti kortas į kairę ir į dešinę. Taip pat, kiekvienas expas atnešdavo daug šaunamų ginklų. Seniau, jei rasdavai pistoletą - būdavo jėga, o jei shotgun'ą - vaašė buvai karalius. Dabar - kas antra kortą - šaunamas ginklas. Pasiūlymas buvo visada lošti tik iš base game kortų + to expo, kurio yra žaidžiamas scenarjus. Taip bus išspręstos iškart dvi problemos. Nors Povkė ėmė įrodinėti, kad viskas buvo čia gerai, tiesiog mes , kaip zombiai, su Simu  - lošėm strategiškai blogai, herojams KIEK pasisekė su kortukėm ir panašiai.

Povkę - belieka tau tai įrodyti zombie player pavidalu. Ir ne po vienos partijos, o po kokių trįjų , keturių, GAL ir patikėsim, kad mes vis tik nemokam žaisti :)

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #18 Įrašytas: Gegužė 09, 2016, 10:45 »
Gerai, dadesiu as savo kelis centus prie zombiu temos - istorija daug maz aiski kaip ir pasakojo Ramas - buvo lengva, per daug lengva. As taip galiu drasiai sakyti, kad LNOE buvo turbut antras stalo zaidimas kuri is vis losiau dar gudziais 2009 metais klube ir as puikiai atsimenu momentus, kada pergale spresdavosi paskutine valanda arba paskutiniu kauliuko metimu ir buvo nuolatine itampa, kad reikia skubeti, ieskoti ir nesiseka ir dar tie zombiai...zodziu nu supratot ideja...
o kas buvo dabar? Herojai zvengdami (ziauriai jaucias itampa ane?) eina taskydami zombius kurie vietoj to kad pultu pradeda ieskoti priedangos kur pasislepti ir isgyventi, normaliai ne? Apie laikrodi net mintis neateina kad nespesim, kur tau, mes dar turim laiko siaip durniu pavoliot ir palutint, o hero decko pabaiga? kas tai yra? 
Vedu prie tos pacios minties kad ir nuspredem - siuo atveju greiciausiai papildymai LNOE ne padeda o kenkia zaidimui. Gal kurejai neplaytestino prie paleidziant? nes palygint zombie papildymai ir heroes yra diena ir naktis. Nu taip, zombiai gauna grave weapon...nu ir ? ir sekanciu turnu gauna is shotgun i kakta ir eina i dausas, o herojai ka gauna? herojai gauna kaip kad antai "naudok combat bonusa is VISU MEELE KORTU DISCARDE" :D biski ne per smagu? zodziu mano durna galva reikia arba home editint rules scenario, arba dar geriau jei losi tai TIK su kazkokio exp kortom/ginklais/daiktais/, o net ir zombiai galetu losi su full viskuom.... nu siaip dar vakar su Karoliuku vaziuodami pasvarstem is tikro visgi gal but idealiausia yra losti 1 zombiui nes jis turi daugiau kortu, lengviau spawnint savo draugus ir siaip lengvesnis gyvenimas nei kad dalintis dviem, o tuo labiau, neduok dieve, trim....
as per savo karjera esu buves zombie playeris ir galiu pasakyti kad is sono atrodo labai ten viskas mazdaug "oj kodel jus nedaret to ir ano", o gi todel kad yra SUPER ULTRA HARD ten ka nors padaryt - nes zombiai juda tik per 1 langeli (isimtinais atvejais su kortom pagreiteja), gali lost tik viena korta per fighta (ane?), realiai ketvirtadalis kortu yra totaliai situacines ir esant tokiai rankai tu tiesiog sedi ir ziuri kaip herojai tyciajasi is taves, o dar jei herojam kazkas geriau eina (o po expu kruvos eina nori nenori) tai tiesiog lieka sedet ir ziuret kaip tavo per krauja uzdirbtas grave weaponas ir pora zombiu eina anapilin po eilinio shotgun suvio....
taigi, manau reik labai smarkiai apriboti exp, imt laukan kazka, galbut duoti kazkoki advantage zombiams arba pamegint lost mazesniu kiekiu zmoniu nes kaip parode praktika net ir 7 is eiles ismesti 1ienetai nieko nekeicia :) taip kad cia ne zombiu beda, cia beda kitur :)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #19 Įrašytas: Gegužė 09, 2016, 10:50 »
Kol aš rašiau, Tomas parašė viską ką reikėjo :)
Aš tave, Ramai, suprantu, expai yra osom, bet va šiuo atveju tikrai svarstyklės pasviro žmonių naudai, jokios įtampos nebėra, nes nei hero dekas baigsis, nei ginklų bus mažai. O zombiai kad ir kokius grave weapons beturėtų vis vien žopa totali. Kažkoks pasivaikščiojimas parke sekmadienio popietę. O ką daryti tai manau aišku, kaip ir Tomas rašė - plonint hero deką vos ne iki startinio, įdėt tik base kortas plius tas kurių reikia konkrečiam expe/scenarijuje.

tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #20 Įrašytas: Gegužė 09, 2016, 12:23 »
Vyriukai - pasakyta viskas taip gerai, kad net pridurti nebėra ko. Smagu, kad visi mastom vienodai. Pamėginsiu aš per naktines pasižiūrinėti varinatus, tą aš pažadu.
O vėliau manau - playtestai parodys, ar tai išsprendė problemą. Dėkui už feedback'ą ir palaikymą !

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #21 Įrašytas: Gegužė 09, 2016, 17:58 »
Šaunuoliai zombiai, sulaukėt vakar pasiūlymų pradėt ieškot naujų GIF'ų jūsų nevilčiai apibūdinti ir tai puikiai padarėte :D Kalbant apie zombius tai turbūt tenka pritarti didžiajai daugumai, kad kažko per lengvai herojams žaidžiasi. Arba reiktų kažką koreguot setupinant, arba reiktų leist Povkei pasireikšt už zombius ir paneigt šią tiesą apie OP herojus :) Kaip ten bebūtų visai linksmai pažaidėm vakar, buvo daug juoko, deja tik trūko įtampos :)

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #22 Įrašytas: Gegužė 11, 2016, 19:41 »
Kaip tik klaida, kad ribojat expansionus, nes ne visi yra tolygiai balansuoti. Pagal DOTS sistema, herojai pirmi pasiturbina pasirenka ką atsinešt, ir spawninina save. O tada zombiai turi privalumą counterint išleidžiant savo DOTS taškus pagal poreikį ir om nom nom.

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #23 Įrašytas: Gegužė 12, 2016, 00:46 »
Mariukai, nes viskas Dots remiasi. Pvz experience sistema ne pagal tai, o ji yra žymiai geresnė herojams. Nors reikėtų kada pasidaryti normalią lentelę, iš kurios būtų patogu rinktis DOTS siūlomus bonusus. Nes pagal tuos taškus patys kūrėjai teigia, kad balansas šioks toks yra...