Autorius Tema: 2014.01.26 Sekmadienis  (Skaityta 16539 kartus)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
Re: 2014.01.26 Sekmadienis
« Atsakymas #15 Įrašytas: Sausis 25, 2014, 23:45 »
Citata iš: "ExLegendz"
Kas nori būti santechnikais? :D
Povke su Tomu po defaultu :D
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #16 Įrašytas: Sausis 26, 2014, 11:17 »
Na aš tai po defaultu į TM, jei bus žaidžiamas  :smile:

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #17 Įrašytas: Sausis 26, 2014, 12:42 »
Sorry, neateisiu

Donatas

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 151
« Atsakymas #18 Įrašytas: Sausis 26, 2014, 13:31 »
Nebusiu, tad Justai nepavyks Mansion of Madness isbandyti. Gryzau prie Games Workshop figureliu ir geimo tai nebuvo laiko rulsu paskaitineti.
[Warhammer40K] [Age of Sigmar] [Warmashines/Hordes]

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #19 Įrašytas: Sausis 26, 2014, 16:15 »
Robke 2014.01.26 12:42 a tokiu laiku reik rasyt sorry nebusiu  :whack:  :whack:  :whack:  , ateini y kluba suzinai kad robkes nebus , planuota buva  piratai vien del ju atejau , daugiau visi lose smulkius game kuriem absoliuciai nebuvau nusitekes, tad suloses viena gloom partija isejau namo. tikiuos labai rimta preizastis tavo  neatejimo  :-x

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #20 Įrašytas: Sausis 26, 2014, 18:48 »
Išbandėm ticket to ride, card ediciją. Gerai kad ten du ratai yra, nes pirmam visi prikaupė vienos spalvos ir nieko gero nepadarėm, ir nuėjo į diskardą visas vargas. Antram rate jau pagavom kas kur kaip. Pasikapojom gerai. Turėjau nemažai reisų neįvykdžiau tik vieno. Reziumė rezultatas 136 taškai. ir pirma vieta.
Paskui sulošėm rožės vardą, ir keistai laimėjo Andrius. Tada ėmėmės Factory Fun, kažkaip nesisekė juodai, pergalė buvo Simo, bet taškų surinkom labai mažai visi.

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #21 Įrašytas: Sausis 26, 2014, 19:06 »
nu reik ir man rektelt kol emocijom karstas :)
pameginom Ticket to Ride card game. Kaip Marius sake pirmas ratas toks buvo nei sis nei tas, kol susideliojo smegenelese kas ir kaip, sedejau ir vepsojau kol kiti rinko taskus, nu o antram rate pradejau kazka daryt, bet aisku jau buvo per velu ir likau kazkur gale :) siaip visumoj galiu pasakyt, man asmeniskai tai yra idomesnis versija negu originali su vagonu statymu :) va nzn kodel bet man tikrai labiau patiko kortinis variantas :)
po to paeme venuolius, nu realiai ten viskas kaip ir aisku - neissiduok ir balansuok per viduriuka, ka ir meignau daryt, ale vis tiek nepadejo tas ir isrisom vieni kitus staigia, apart ANDRIAUS!!!! nu tas kai dejo tai dejo :O :D nu ir ka? nu va ir laimejo, se tau boba ir devintines :)
po to kol chebra ruoses lost Smaguji fabrikeli aka Sutaisyk man gyvatuka as nuejau paziuret kaip Maroom raganeja Dominion ir man rods surinko rekorda ar 136 ar kiek ten Mariau tiksliai buvo? nu faktas kad vos ne 50 tasku daugiau nuo antros vietos :) nu sakau reik i man pamegint, sedau as prie ju. Sulosem pora partiju abi lb idomios buvo ar cia lb geras randomaizas ispuole ar cia pasiilges Dominiono bet ejos viskas puikiai ir apturejom daug juoko :) nu ir si karta man pasiseke kazka doro nuveikt, laimejau abi partijas :P va pasigirt nu nors karta ir as galiu :D

sekmadieni uzskaitom  :drinks:

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #22 Įrašytas: Sausis 26, 2014, 19:39 »
Šiandien išbandžiau Gloom! Pirmą kartą, bet tikrai viliuosi ne paskutinį, nes visai "užvežė" mane tas žaidimas :good: Toks grynai netradicinės temos, netradicinių permatomų kortų ir apskritai pats žaidimo tikslas vien ko vertas - išžudyk savo šeimą kuo skausmingiau :D Žodžiu žaidimo tema labai patiko, o ir pats žaidimo stilius linksmas. Laimėjo Karolis su 90 taškų, o man pritrūko tik 5 taškų iki jo :cry: Šį žaidimą reiktų labiau išjudinti ir dažniau jį pažaisti, ypač kokiais trečiadieniais :yes:
Po Gloomo ilgiausiai mąstėm ką žaidžiam ir buvo tas retesnių atvejų kai vos ne visi norėjo skirtingų žaidimų. Galiausiai nusprendėm Dominion, Povkė nelabai nusiteikęs tam buvo, o dar nusivylė piratų nesulaukęs ir išėjo. Na o mums prasidėjo Dominionadienis :smile: Pirmoji partija tai buvo superinė. Nusipirkau neblogų kortukių ir varčiau vos ne kiekvieną ėjimą po +10 pinigų. Mažėjo Kolonijų krūvelė neblogu tempu, o rezultate gavosi 118 taškų! Turbūt tai klubo rekordas, nors gal ir klystu :smile: Kitos dvi partijos buvo jau nebe tokios sėkmingos, Tomas buožino ir garbingai laimėjo. Smagi šiandien diena buvo :good:

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #23 Įrašytas: Sausis 27, 2014, 08:24 »
Citata iš: "Hurris"
tikiuos labai rimta preizastis tavo  neatejimo  :-x
Nelabai rimta :), kamputyje suriestas is skausmo tupeju, itartas apendicitas nepasitvirtino. Teoriskai galejau ateit, bet praktiskai nepasijudinau. Šiandien jau lyg ir gyvas.
Piratus atkeliam sekanciam 7dieniui, vaiksciosiu su saliku, kojas laikysiu siltai, kad nebebutu stebuklu :D

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #24 Įrašytas: Sausis 27, 2014, 09:54 »
Apendicitas rimtas reikalas, tikėkimės Povke atleis :)
Prie Tomo raporto galiu tik pridėt, kad TtR kortų versijoj toks nemažas atotrūkis nuo stalo versijos, daugiau gali įtakot priešininkus ir gal biškį daugiau chaoso, bet pritarsiu, kad žaidimas visai nieko :) Tik jį būtina žaist bent jau tryse, dviese kažkaip neitin įdomu ir gaunasi labiau toks 2 player solitaire. Laimėt dėja nepavyko, nes mano traukinukus pastoviai visi apiplėšinėjo :cry:

"Smagusis fabrikėlis" man šį kartą nebuvo toks itin fun, nes nei kortelės geros ėjos, nei kažkaip mąstėsi gerai ir beveik vilkaus gale. Baigus žaidimui pradėjom skaičiuot bonusus, žiūrim Andrius špokt į priekį už visus! Beeet paskui prisiminiau, kad dar savo bonusų nepriskaičiavau ir pats špokt toli už visų :D Berods jau laimiu trečią kartą iš eilės, matyt gera Povkės nebuvimo įtaka :D
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #25 Įrašytas: Sausis 27, 2014, 17:44 »
Nu reik robertu atleist jei tokia beda , bet jei sieina piratus atkeliam dar kitam sekmadieniui :)