nu reik ir man rektelt kol emocijom karstas
pameginom Ticket to Ride card game. Kaip Marius sake pirmas ratas toks buvo nei sis nei tas, kol susideliojo smegenelese kas ir kaip, sedejau ir vepsojau kol kiti rinko taskus, nu o antram rate pradejau kazka daryt, bet aisku jau buvo per velu ir likau kazkur gale

siaip visumoj galiu pasakyt, man asmeniskai tai yra idomesnis versija negu originali su vagonu statymu

va nzn kodel bet man tikrai labiau patiko kortinis variantas
po to paeme venuolius, nu realiai ten viskas kaip ir aisku - neissiduok ir balansuok per viduriuka, ka ir meignau daryt, ale vis tiek nepadejo tas ir isrisom vieni kitus staigia, apart ANDRIAUS!!!! nu tas kai dejo tai dejo :O

nu ir ka? nu va ir laimejo, se tau boba ir devintines

po to kol chebra ruoses lost Smaguji fabrikeli aka Sutaisyk man gyvatuka as nuejau paziuret kaip Maroom raganeja Dominion ir man rods surinko rekorda ar 136 ar kiek ten Mariau tiksliai buvo? nu faktas kad vos ne 50 tasku daugiau nuo antros vietos

nu sakau reik i man pamegint, sedau as prie ju. Sulosem pora partiju abi lb idomios buvo ar cia lb geras randomaizas ispuole ar cia pasiilges Dominiono bet ejos viskas puikiai ir apturejom daug juoko

nu ir si karta man pasiseke kazka doro nuveikt, laimejau abi partijas

va pasigirt nu nors karta ir as galiu
sekmadieni uzskaitom