Autorius Tema: 2015.01.11 Sekmadienis  (Skaityta 21602 kartus)

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
2015.01.11 Sekmadienis
« Įrašytas: Sausis 05, 2015, 21:26 »
Renkams party i 2 gamus  :D

Russian railroads    Ir  Seasons
1)  Hurris                     1) Hurris
2) Maroom                   2) Maroom
3) Povilas                     3) Simas
4) Justas                      4) Justas

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
Ats: 2015.01.11 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Sausis 05, 2015, 21:34 »
Marooms joins the party!  :Yahoo!:

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #2 Įrašytas: Sausis 06, 2015, 08:43 »
O registracija iškart į abu? Į vieną negalima? Aš norėtau tik į Seasons...
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #3 Įrašytas: Sausis 06, 2015, 15:01 »
Mane į abu.

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
« Atsakymas #4 Įrašytas: Sausis 06, 2015, 16:54 »
Aš į Seasons užsirašyčiau.. Arba kur bus vietos :) manęs negąsdina nei kubeliai nei patrankos :D

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #5 Įrašytas: Sausis 06, 2015, 21:41 »
Ok simai tave tik y seasons :) povilai jei nori galiu ytraukt y railroads jei kubeliai negasdina :)

Povils

• Servant
  • Power to the People
« Atsakymas #6 Įrašytas: Sausis 07, 2015, 09:15 »
na aš tada kur vietos bus... ir jei daugiau žmonių ateitų tai galima gi 2 žaidimus vienu metu lošt :) kol vieni geležinkelius krapštys kiti gali seasons... na žiūrėsim kas dar apsireikš iki 6dienio - tada aiškiau turėtų būt

Mindaugas

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 82
« Atsakymas #7 Įrašytas: Sausis 08, 2015, 20:19 »
Planuoju buti ir as.

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #8 Įrašytas: Sausis 09, 2015, 15:10 »
Gal dar kokį Dominion atsitempt? Senokai bekrutintas :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

smikis

• Master
  • Įrašai: 513
« Atsakymas #9 Įrašytas: Sausis 09, 2015, 17:02 »
Atleksiu ir aš, dar gal naują žmogų atsivesiu. Simai gal Carcasonne? O ką Mindaugas planuoja žaist?

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #10 Įrašytas: Sausis 09, 2015, 18:53 »
O aš nulaužiau savo opelį , todėl sėdėsiu namie :'(

Mindaugas

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 82
« Atsakymas #11 Įrašytas: Sausis 09, 2015, 19:47 »
As bet kur prisijungsiu. Galiu ka nors ir paimti

Povils

• Servant
  • Power to the People
« Atsakymas #12 Įrašytas: Sausis 11, 2015, 11:09 »
Mes su Tomu (ir dar kas norės jungtis) lupsim Talisman. Tai visi norintys prašom pagalvot. Vietą prie geležinkelių galiu Mindaugui užleist jei jis norės

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #13 Įrašytas: Sausis 12, 2015, 09:28 »
Seasons taip ir nepavyko sulošt, nes prisijungiau prie Talismano ir kaip tikėtina, "biškį" užtruko :)
Lošiau šį žaidimą antrą kartą ir štai ką galiu pasakyt: roll to move čia yra pats tas ir jokių house rules nereikia ir nepatartina. Ne todėl, kad šį kartą labai sekėsi užlipt ten kur reikia, bet Povilas turėjo vagį ir visi džiaugėsi kai jis stovėdamas per du langelius nuo tavęs išridena 3 ir nepataiko užlipt :D Jei būtų galėjęs judėt iki tiek kiek išmeti, būtų ragas.
Mums su Tomu turbūt labiausiai nesisekė. Ne tik kad nesisekė levelintis, dar ir mirt sugebėjom abu kaip niekur nieko :D Žydrei turbūt geriausiai sekėsi rident kaulus, buvo ji prikaupus ten beleko, bet visvien sugebėjo numirt. O va Gintaras su troliu ramiai sau kilo pareigom ir prasiskynė kelią iki centro ir prilupo visus su evil magic. Nors ir bandžiau jam ant kulnų lipt, bet ten jau buvo toks šiaip beviltiškas mėginimas for fun (daugmaž, laužiu duris į centrinę zoną su stregth 4 :D).
Dungeons expas labai į temą ir prideda įvairovės, įsivaizduoju, kad būtų visai smagu lošt su visais keturiais užpildytais kampais su papildomais mapais.

Dar sumetėm Dominion. Matėsi, kad tas reikalas senokai krutintas ir įgūdžiai atbukę, tai su Povilu likom gale surinkę vienodai taškų (dėl ko Povilui buvo neišpasakytas pasiekimas), o laimėjo Žydrė.

Kai dalis išsiskirstė, su Tomu sumetėm Yatzi trikovą ir stebėjom kaip chebra baiginėjo Seasons ir laukėm užgniaužę kvapą ar Povkė laimės :D

Povils

• Servant
  • Power to the People
« Atsakymas #14 Įrašytas: Sausis 12, 2015, 14:57 »
7dienis - "nėr ką veikti namie diena", bet užtat yra ką veikti klube :D
Pradėjom veikti nuo talismano su reaperio ir dungeono papildymais. Pradžioj kažkas ištraukė eventą, kad dabar kelis ratus reiks traukt dungeono korčikes ir man su wizardu "labai pasisekė" iš eilės išsitraukt kelis priešus su dideliu strength skaičium, kai pas mane buvo visi 2 :D pačio nuostabai užsilenkiau taip greitai, kad net nesuspėjau ištarti "po velniais..". Tada išsitraukiau vagį, su didele etikete ant marškinėlių "asshole". Apvoginėjau Tomą.. Apvoginėjau gal ir Simą.. Bet maloniausia buvo apvogt Gintarą :D šiaip visą laiką galvojau kad laimės Žydrė, nes jai visai sekės rident + ji šlavė turbūt visus monstrus iš eilės. Bet ne visada laimi gražiausias ar protingiausias, nes laimėjo.... trolis :D užsikėlė begalę strength ir eidamas kiaurai sieną pasakė "man čia reikia biški praeit...". Tai va talismanas susižaidė greičiau nei tikėjausi, net šviesu dar už lango buvo. Nuo kito stalo girdėjo įvairūs keiksmai ir "OMG".. mes visi sukrutom kas čia vyksta.. Visą laiką siautusi audringa šlapdriba lauke apsiramino, užšalo pragaras... nes Pofke pralošė savo rusiškus traukinius. Pasidairę kas čia kaip čia sėdom žaist Dominion. Man net akyse aptemo nuo nežinojimo ką daryt. Nemačiau nieko aplink.. Nemačiau kas sėdi prieš mane.. Mačiau tik savo kortas ir iš lėto traukiau ir maišiau jas, kad tik ko nepraleist... Vis pasigirsdavo Tomo ar Simo "k-k-kombo!!!". Akyse dar labiau temo, nes galvojau kad visai šakės man, nes vėl baigsiu žaidimą su kokias negarbingais 12 taškų. Kaladė storėjo - žaidimas artėjo į pabaigą. Ir pagaliau atėjo taškų skaičiavimas... paskaičiavau kad turiu epinius 37.. Nu ir galvojau, kad kaip man čia yra pz pz kiek daug. Žydrė su džiaugsmu pranešė apie suskaičiuotus 48. Tomas šast su 43 taškais... Simas žvilgterėjo į Tomą.. "pfft" .. ir suskaičiavo 37.. OMG OMG.. Aš surinkau tiek pat taškų kiek veteranas :D
Na žodžiu buvo visai smagus 7dienis, reiks dar kada Dominion palošt (ačiū Simui ir Tomui, kad visada paaiškindavo neaiškumus ar taisykles ir nepushino manęs)