Ew...taigi, vakaras buvo pasisekes, jei neimsim domen, kad Sauliukas ant mano masinos apsnigto stiklo pripaise biski falu, kad ji kur 100 rudu raganu ! O ka pastebejau, C'n'G zymiai smagiau loshiasi, kai dalyvauja ten merginos ! Cia namiokas toks...
Dziugu, kad naujiems nariams zaidimas patiko, tai grynai antradieninis geimas, dar tokiu keleta zadu pristatyti jums artimiausiu laiku, o paskui jau reiks ciupt Yakuza expansiona siam zaidimui ir uzsidet zalia varnike prie C'nG serijos, ir tuo paciu sumazint konkurencija, jei kils peshtynes del vietu, nes vietu jau tada turesim net 9 !
Joa, Mariukai nenusimink, juk ir as snd daugiausia ka surinkau tai kokiu garbingus 35 tukstancius babkiu, cia su salyga jei nebuvau nusautas, o nusautas as buvau man atrodo per pirma ir per antra zaidima...
Kazkuriuo metu buvo efektingas shoot-out'as, kai ant stalo atsiverte vienu metu net 4 klastingos "bang, bang, bang" kortos, oj tada svilpe kulkos, liko stovet tik du zmones berods..
To Arturas & Aurelija : A kaip burbuliukams pavyko pareit ? Niekas nesumuse ir nenuskriaude ?