Ntaip...suskaiciavau - forumo kalendoriuje subalsavo NET 10 zmoniu ! As gyvenime nesu tiek mates

Vat ka duoda iskeliamas svarbus klausimas

NU, ar sunku buvo subalsuot ?? Iskart jau matai kokie zmones rinksis ir gali planuot geimus.
Tai va, naujokai si karta pasitaike kaip reta pavyke, greit isiliejo i zaidimu sukuri ir mielai zaide ivairius zaidimus. Aciu Tomui ir visiems kitiems, kad vis dar randa sviezio kraujo klubui, nes su naujokais buvo sunkoka situacija nunai, bet sakau - snd treciadienis buvo tikra BOMBA ! Tomas jautesi netgi lengvai pavarges nuo viso draivo, o as jauciuos kazkiek uzkimes nes teko daug sneket, bet uztat moraliskai - labai pasikroves !
Pereinu prie geimu. Mariukai, tas geimas vadinas Ultimate Werewolf

As ruosiausi nu maximum kokiem 13 zaideju, o kai susirinko - net 17 ! Paskutine vini ikale , kiek pavelaves ir pro duris ivirtes UN

Prisipazinsiu , pirma karta UW istorijoje teko stoveti pries tokia gausia publika ir moderuoti si zaidima. Tad iskarto sorius, jei kas netaip ! Bet manau sesija gavosi visai pavykusi. Pradziai dailiai pripjove keleta kaimieciu tamsos padarai pajuto konkurencija ir pradejo skersti vieni kitus, bet taip stabiliai ir lygiom dalim. O kaimieciai tai aklai linciuodavo saviskius. galop buvo nugalabytas paskutinis vampyra ir kaimas lengviau atsikvepe. Idomiai zaide naujoke Ruta, ji buvo pranase ir pirmais trim bandymais kaip pirstu i aki pataike i visus tris vampyrus...nu garbes zodis, kaip zinodama. Tik gaila, kad ji buvo nedrasoka ir mazai itakojo lincho teisma

Geriausi cinkeliai - kai Edis nakti saugojo vilkolaki , arba kaip Tomas, pirmas palikes zaidima tapo vaiduokliu ir ant lapuko rase po raide uzuominas - niekas nesupato nieko, bet paskui kai jis paaiskino , logikos atsirado. Zaidima laimejo Marchius, kuris buvo likes vienas is vilkolakiu ir kaip tycia jis buvo vienisas vilkas, tad pergale buvo dviguba ! Manau, kad paskubom parsuostas veikeju setas buvo neprastas, kita syki busiu pasirenges tokiai gausiai publikai. Pripazinkit - laserinis pointeris - jega !
Paskui nauji zmones pasikure Yakuza. Kadangi vos ne visi , nu gal isskyrus Edi ( kuriam, skirtingai nei visada snd sekesi zaisti ), zaide pirma karta, tai isbande visi basic zaidima be jokiu super sugebejimu ar objektu kortu ( jokiu , Sauliau , granatu ). Naujokai gan greit perkando zaidimo mechanika ( o ko ten neperkast ) ir pradejo taskytis. Moralas - zuvo dvi , maziau patyrusios jakudzos merginos. Nesuprate liko, kodel taip ziauriai buvo susidorota su Aurelija – Padauza ?? Pirmas raudnas – mergina gavo dvi kulkas i krutine ! Trecias, ar tai ketvirtas raundas – ji gavo dar dvi kontrolines kulkas. Man buvo baisu , zinokit. Tai va, nuo pat pradziu rulino East Side Sindikato banditai, kurio atamanas buvo Marcius, bei dvi zavios asistentes – Ieva ir Kriste ( opps...am i just said „Kriste“ ?? ). Jei surinko man atrodo netgi netoli 300 tukstanciu, ar ne ? Po 100k kiekvienam – va cia tai pelnas ! Bet as nezinau , kodel nuo pat pradziu ju niekas nemochino ? Cinkelis buvo , kai susikapojo du jakudzos nariai - Edis su Ruta, ko pasekoje, jei gerai atsimenu Ruta uzsilenke. Kardas yra tikrai pavojingas dalykas, kai gerai juo uzsimoji...Kita karta zaisim rimtesni zaidima su ivairiais daiktais ir sugebejimais, cia buvo tik apsilimas, ruoskites !
Po to, kadangi niekas namo eiti nenorejo, Edis issitrauke Kung Fu Fighting. Taskemes 4-se, Free For all. As kazki kaip tai nenustebau, kai mane iskirto pirma, nors pripazistu – mano kung fu buvo silpnas. Laimejo naujokas Simas – kuris nokautavo Edi super fast smugiu kumsciu. Tegyvuoja chempionas !
Kitame klube gale zmones dar zaide nauja Eves zaidima apie vienuolius ir rozes,kuri laimejo...Evelina Nu logiska, juk ji zaidimo savininke Pamenu, kai as pirma karta pristaciau klubui Cash‘n‘Guns, mane susaude kaip reti ir nedave vien is pagarbos laimeti. Robke buvau pasigaves kazkurioj vietoj, klausiau apie vienuolius, tai jis dejo – „va ten tai zaidimas...“ is ko supratau, kad patiko.
Taigi, laikau vakara pavykusiu ir uzskaitau auksciausiu balu. Galima dabar ji palaikinti kokiam facebooke, ar kazka....end of report. Nostro over and out.