Iskart perspeju, lietuvisku raidziu pas mane kompe nera ir labai tingiu isivesti

Na ka, kad ir naujas cia, bet reporta padaryt neatsisakysiu.(Bet you don't see that every day huh?) Pradzioi paklaidzioje biski aplink teritorija ieskojom tos Tomo vadinamos raudonosios tvoros, radom. Susitikom su tomu, apklausem kaip cia viskas ir vos pradejus praktiskai, pradejo lyti nariais. Rutai irodziau kad ji tikrai nebus vienintele mergina visam klube/community.(Spejau pastalkint

) Po kiek laiko nariu pilimo buvo nuspresta pradet UW partija.(Blemba prisiminiau MtG foruma 0.0 - brb) Partija buvo smagi, suzinojes kad busiu vampyras tikejaus gyventi ilgai - klydau, 2'am rounde jau papjove vilkolakiai ir taip uzvede karta tarp vampyru ir vilkolakiu, buvo zmagu analizuoti Versetty'io vaiduokliskus rastus, pirmas dvi raides galvojau teisingai, bet norejau isitikint toliau, bet nespejau ir numiriau tada. Po kiek laiko perejom prie Cash and Guns. Smagus zaidimukas, tik gailo kad kritau vel ispudingai greitai

(I see a pattern here) poto del Rutos requesto perejom prie MtG (cia kaip girdejau vadinamos magijos) zaidem as, Ruta, Un'as ir Versetty. Is pradziu Versetty nesuprato feju jegos ir nuvertino jas. Didysis padaru musimas ejo is Versetty i Un'a o is Un'o i mane. Is pradziu pora suviu saudes i Ruta, atsisukau i Un'a ir ismeciau savo amunicija kurios jis counterint nesugebejo. Poto is Versetty gavau kortos kurios visai nesitikejau - Telemin Preformance, o jau sedejau ant 6 life'u tai zinojau kad man bus jau baju baj nes maziausias padaras buvo 1/1 o didesni tai 2/2 ir 4/4 - abu haste .... nieko padariau ka galejau ir tuom dziaugiuos. O tada atejo Rutos feju krusa, visos turi Shroud tad daryk ka tik nori, neveiks. greitai krito Versetty ir visa matcha tylioji Ruta laimejo... ech... o dar pamenu kaip ja MtG ismokinau.
In summary, klubas ziauriai smagus ir nesigailiu kad jungiam siauliu mtg community su jumis, sekmadieni irgi pasirodysiu kad ir kas bebutu.