Autorius Tema: 2010.10.27 Trečiadienis  (Skaityta 36443 kartus)

Anonymous

• Svečias
Re: 2010.10.27 Trečiadienis
« Atsakymas #45 Įrašytas: Spalis 28, 2010, 15:24 »
EEE, kur jūsų vadas? Ko nedaro tvarkos forume?
Kur adminai kur moderatoriai?
Duokit Simui leidimą tvarkyti forumą - puslapį jau administruoja, tai ir čia laiko bent galėtų skirti patiuninguoti forumą bei moderuoti pasisakymus ;) :evil:  :twisted:

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #46 Įrašytas: Spalis 28, 2010, 15:45 »
O jopstvairoges ka priraset, kad jus kur kirvio kotas ! As nzn tikrai kas daros, bet forumas verda tiesiog, cia ka - skype nusprogo ? Senei taip nemaciau..ar cia Tomas streliu dave, ar cia naujokai uzjudino - svarbu teigiamas efektas.
Simai ir Andriukai+Vaida - baigiam pyktis ir fleimint cia, pasbuciuokit ir padarykit toki dideli family hug'a. Daba del tu atskiru temu geimams ir ju pristatymo :) Heh...pamenu, kai man buvo tokia mintis kilus, nu cia pries koki pusmeti, tai man tokia ideja visi sutrauke i nosi ir suniekino, ai - tipa o kam to reikia ? Na o dabar jau reikia pasirodo ? Bet va as kazkaip atsalau ant to reikalo, be to - padaryti temas kokiems 20 geimu butu kiek kebloka, sutinkat ? As manau, kad tie kas lankosi klube, yra zaide dauguma geimu, todel jie zino kas yra kas...nauji zmones - yra geimu aprasymas su foto kitoje forumo skiltyje, plius taisykles bemaz visu geimu yra taisykliu skiltyje, o dar geriau - jei koks domina geimas, rasot forume ir ateinat isbandyt, is viskas.  
Labai faina, kad vis daugiau nariu atnesa i kluba naujienu, kurios kaip matom - randa savo gerbeju. Kaip kazkada mastem - gerai klubui butu tureti bendru geimu, bet pasirodo to net nereikia, nes ir taip jau kartais sunku apsisprest ka zaist, kai visi savo geimus atsinesa. Tai yra manau gerai. Gal tik del rimtesniu geimu reikia pasitart, nes ten visi tik ilgos sesijos, plius - vietu skaicius ribotas buna. O del tu lengvu - kadangi jie lengvai zaidziasi, tai manau prisedima prie vieno ar kito geimo galima organizuot expromtu, nors pripazinsiu - vakar buvo keista matyt, kai prie Yakuza buvo norinciu daugiau nei yra vietu. Kai pirkau ta geima, tai buvo sioks toks neramumas - ar surinksim zmoniu reikiama kieki ( max 9 ) :) O UW max'as yra - 68 :) Kada tiek pasieksim ? Kazi su 68 zmonem kiek reiktu laiko lost viena UW sesija - diena , ar dvi :) ?
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #47 Įrašytas: Spalis 28, 2010, 15:46 »
Tsssss .... vadas miega :D

Andriuka reiktu prie seimo siust, nes matau rekt moka  :Bravo:

Xemnon

• Master
  • Įrašai: 656
« Atsakymas #48 Įrašytas: Spalis 28, 2010, 15:49 »
Nereiktu dienos, ziurek kaip greitai ishsiskerdem ten, seip dar is tokiu greitai zaidziamu geimu pamenu Briuselyje po MtG turnyro zaidem "The Great Dhalmuti" ziauriai lengvas ir smagus game'as, tik nepamenu max'o bet 9'se laisvai zaidem
ϕyrexian ϕanatic

Anonymous

• Svečias
« Atsakymas #49 Įrašytas: Spalis 28, 2010, 15:56 »
Citata iš: "Nostromo"
Daba del tu atskiru temu geimams ir ju pristatymo :) Heh...pamenu, kai man buvo tokia mintis kilus, nu cia pries koki pusmeti, tai man tokia ideja visi sutrauke i nosi ir suniekino, ai - tipa o kam to reikia ? Na o dabar jau reikia pasirodo ? Bet va as kazkaip atsalau ant to reikalo, be to - padaryti temas kokiems 20 geimu butu kiek kebloka, sutinkat ? As manau, kad tie kas lankosi klube, yra zaide dauguma geimu, todel jie zino kas yra kas...nauji zmones - yra geimu aprasymas su foto kitoje forumo skiltyje, plius taisykles bemaz visu geimu yra taisykliu skiltyje, o dar geriau - jei koks domina geimas, rasot forume ir ateinat isbandyt, is viskas.
Ne tu vienas siūlei - idėja buvo mirus. Bet db jei tavęs  paklaustų kaip ten tas ar anas, tu jauti kol atrastum tarp krūvos postų???? O čia viska vienoje vietoje. bus 20 ar 30 lai ir būna. Bet viskas bus susisteminta ir vienoje vietoje. Kipa ir čia prie susitikimo šnekam apie beleką. Kur logika? Pavargsi Ramai, bet savo geimus sudėsi ;) ir tuose temose pildysis info apie rastus niuansus, house rules (Doom'o house rules jaučiu po visą forumą prirašinėti, akd sunkiai pats ir besurastum) plius senas temas apie susitikimus reikai trinti - tad ir info dings ;)

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #50 Įrašytas: Spalis 28, 2010, 15:57 »
Citata iš: "Xemnon"
Nereiktu dienos, ziurek kaip greitai ishsiskerdem ten, seip dar is tokiu greitai zaidziamu geimu pamenu Briuselyje po MtG turnyro zaidem "The Great Dhalmuti" ziauriai lengvas ir smagus game'as, tik nepamenu max'o bet 9'se laisvai zaidem

Tai tu, brolau - tempk ta geima i klaba is kazkur ji gaves, mkay ?

Anonymous

• Svečias
« Atsakymas #51 Įrašytas: Spalis 28, 2010, 15:59 »
Citata iš: "skwazi"
Tsssss .... vadas miega :D

Andriuka reiktu prie seimo siust, nes matau rekt moka  :Bravo:

Teisingai - tikras vadas :)

Nu ką aš ten darysiu prei jo - šalta :D

O db - parėkausiu - gausiu BAN'ą ir aprimsiu :D juolab kad klubas vėl "panašu" kad bunda, tad ir va judinti visus reikai ir šaukti garsiai, bent šioks toks pagyvėjimas forume ir atsiras tvarkos - bus naujų temų kiekvienam geimui (aš tai net nekursiu - nemanau, kad reikia - Marius už mane Zombius sukels, ania? aš tik nebent kokį klausimą užduosiu ar atsakysiu ir papildysiu)
bus adminas ar moderatorius forume, nes ir Saab'as kaip forumo vadas irgi miega.....kad tik nepabustų  :Rose:

Xemnon

• Master
« Atsakymas #52 Įrašytas: Spalis 28, 2010, 16:00 »
Citata iš: "Xemnon"

Tai tu, brolau - tempk ta geima i klaba is kazkur ji gaves, mkay ?

With pleasure - .... jei ji tureciau
ϕyrexian ϕanatic

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #53 Įrašytas: Spalis 28, 2010, 16:02 »
NU matai, kas liecia Doom'o House rules, tai kadangi dauguma as ju sugalvojau pats,tai jos nedings, jos yra va cia ( /me parodo pirstu sau i galva ), kitas niuansas - daba ateinam i kluba, losiam koki 4 geimus sakykim, nu cia tik pavyzdys. Ti daba gryzus negi man reikia krist i 4 postus ir atrasinet ? O kur reporta rasyt ? Vel 4 temose ? Biski bardakas gaunas. Nors as sutinku su tuo teiginiu, kad vienoj temoj bus VISA info susijusi su vienu ar kitu geimu. Nzn, kazkaip nestovi man ant tokios idejos, bet galim pamegint organizuot, ziesim kas gausis, gal ir pasijuoksim smagiai, kas zino ? As gi ne tas kur i gerkle kabinas , pries visas naujoves ir pakeitimus  O:)  Tiesiog issakau savo nuomone  :Yahoo!:

To Andriukas one more - Sabas daba mergaite turi, tai klubas jam daba giliai nesakysiu kas :)
To Airis - taigi yra ebajus ir google tokiam geimui gauti irgi Board Game Geekas ( is jo butent as gavau RDI antra dali )

Xemnon

• Master
« Atsakymas #54 Įrašytas: Spalis 28, 2010, 16:08 »
NU matai, kas liecia Doom'o House rules, tai kadangi dauguma as ju sugalvojau pats,tai jos nedings, jos yra va cia ( /me parodo pirstu sau i galva ), kitas niuansas - daba ateinam i kluba, losiam koki 4 geimus sakykim, nu cia tik pavyzdys. Ti daba gryzus negi man reikia krist i 4 postus ir atrasinet ? O kur reporta rasyt ? Vel 4 temose ? Biski bardakas gaunas. Nors as sutinku su tuo teiginiu, kad vienoj temoj bus VISA info susijusi su vienu ar kitu geimu. Nzn, kazkaip nestovi man ant tokios idejos, bet galim pamegint organizuot, ziesim kas gausis, gal ir pasijuoksim smagiai, kas zino ? As gi ne tas kur i gerkle kabinas , pries visas naujoves ir pakeitimus  O:)  Tiesiog issakau savo nuomone  :Yahoo!:

To Andriukas one more - Sabas daba mergaite turi, tai klubas jam daba giliai nesakysiu kas :)
To Airis - taigi yra ebajus ir google tokiam geimui gauti irgi Board Game Geekas ( is jo butent as gavau RDI antra dali )
Lapkricio 13d. varau i D6 mtg turnyra tai tikriausiai ir nugriebsiu tuo metu, aisku jei norinciu pazais bus :)
ϕyrexian ϕanatic

Anonymous

• Svečias
« Atsakymas #55 Įrašytas: Spalis 28, 2010, 16:10 »

Tu ne taip supranti tų postų paskirtį.... Po susitikimo gali rašyti susitikimo temoje kas buvo lošta ir t.t., bet tarkim iškilo diskusija dėl taisyklių, ko nerandat rulebuke. tai vsio pasipostini ten aname poste prie to geimo tą klausimą ir ten diskutuoji arba atnaujinti rastą atsakymą iš BGG ar gamintojo. arba diskutuoji dėl tų pačių House rules Doom'ui. JUolab, kad tu jas žinai. O kiti? ne visi žino - negi sakysi aik ir ieškok forume. Atsirado naujas expas - rašai toje temoje. Gavai naują expą - rašai ten review. Negi sunku tą forumą pildyti ir daryti tvarkingai? Poto ir pačiam patiks. galų gale galima bus prkelti pasitarimus dėl atitinkamo geimo pažaidimo tose temose, susirinkti šaiką ir pasiplanuoti dieną - atkris daug bereikalingų diskusijų susitikimų temose, etc ;) :drinks:  :friends:

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #56 Įrašytas: Spalis 28, 2010, 16:11 »
( /me parodo pirstu sau i galva )
A tu nekisk to pirsto prie smilkinio :) tai jei parasysi savo home rulsus i foruma atskiroj temoj, tai yra tikimybe, kad jas suzinoks ir koks klaipiedskas ar kavianskas, kuris siauliuose i kluba niekada neuzsuks. o jei jau suras doomo rulsus, kurie jam patiks, maz uzsuks i foruma dazniau, maz parekomenduos draugui, maz  ... ir ttt
Siaip susitikimo temoj atmetus planavima ka reiktu atsinesti ir kas ateis, atmetus viena ar du susitikimo reportazus, atmetus "ir as ten buvau, alu, midu geriau.. ", lieka keli (galbut) postai, kuriuos butu galima permesti i kokrecia zaidimo tema (adminas gal labai nepavargs :) )
That's all folks ;)

Anonymous

• Svečias
« Atsakymas #57 Įrašytas: Spalis 28, 2010, 16:18 »
Citata iš: "skwazi"
( /me parodo pirstu sau i galva )
A tu nekisk to pirsto prie smilkinio :) tai jei parasysi savo home rulsus i foruma atskiroj temoj, tai yra tikimybe, kad jas suzinoks ir koks klaipiedskas ar kavianskas, kuris siauliuose i kluba niekada neuzsuks. o jei jau suras doomo rulsus, kurie jam patiks, maz uzsuks i foruma dazniau, maz parekomenduos draugui, maz  ... ir ttt
Siaip susitikimo temoj atmetus planavima ka reiktu atsinesti ir kas ateis, atmetus viena ar du susitikimo reportazus, atmetus "ir as ten buvau, alu, midu geriau.. ", lieka keli (galbut) postai, kuriuos butu galima permesti i kokrecia zaidimo tema (adminas gal labai nepavargs :) )
That's all folks ;)

Auksiniai žodžiai kolega :)

Ir aš žiūriu pripezėjau čia vėjų, jaučių daugiau nesamonių nei kad samonių, einu MEQ taisyklių skaitytis, nes šiandien D6se reiks su Rudof ir kitais naujokais geiminti ;) ir dar gal kokius tylos įžadus duosiu, kad nebefloodinti forumo.

Hau!  :O:  :Yahoo!:
tikiuos vado nepažadinau....

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #58 Įrašytas: Spalis 28, 2010, 16:45 »
Supratau. Matomai tikrai ne taip busiu suprates atskiru geimu postu paskirti :) Jei ruliu aiskinimams, niuansams ir info apie geima, tada ok. Bet kaip sakiau - as turiu apie 20 geimu, aisku ne visi vienodai populiarus, tai net nezinau kada reiks tuo uzsiimt :D

visoks

• Master
  • Įrašai: 810
« Atsakymas #59 Įrašytas: Spalis 28, 2010, 16:52 »
eam.. dabar nzn.. ar cia as ne i tema i jusu 2psl sapaliones, ar jus ne i tema? atrodo truputi atgaivinot foruma, o dabar patys ir dusinat ji nuo spamo. juk tam chatas yra. eikit ten ir pezekit, o cia palikit diskutuot apie vakar vakara.
Linkiu klubui, kad šiuo tautinio susvetimėjimo laikotarpiu, kai svetimos kalbos stipriai įtakoja mūsų gležną, tačiau labai gražią ir turiningą kalbą, sulietuvinti klubo pavadinimą, kad jis skambėtų gražiai ir ne kapotai: „Kaulakartė“.
Artūras.