Autorius Tema: 2010.10.31 Sekmadienis  (Skaityta 31416 kartus)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
Re: 2010.10.31 Sekmadienis
« Atsakymas #15 Įrašytas: Spalis 31, 2010, 10:13 »
Old school crew aisku gerai, bet traukinys nelaukia. Mes negalim stabdyt su Doom'u. Sorry, Dovydai..
Gaila, tik tai, kad man reikes but Evil, o norejos pamarinint :) Anyways, jei kas tikrai nori buti blogio valdovas - let me know, nes butu nuostabu,  kad visi moketu GM'in ir tada pries sesija trauktume burtus kas bus kas.
Tai gerai, snd as jumi suvalgysiu pusryciams, Marinai ! Busiu labai ziaurus ir negailestingas, o jus - nekartokit tokiu klaidu kaip ana syki.

Tomai, o kas tas naujas zmogus ? Domas ? Simas ? Ieva ? Ruta ?
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #16 Įrašytas: Spalis 31, 2010, 10:15 »
Simas, bet as nzn 100% ar jis bus :) jis sake lb nori pamegint, todel pasakiau, bet gaila taciau nesu uztikrintas del buvimo :)
ramai, red dragon in? m? m?  :drinks:

EddyViper

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 146
« Atsakymas #17 Įrašytas: Spalis 31, 2010, 10:17 »
Ramunai.. galvotas vaikis esi, bet.. nepagalvojai, kad TOKI plakata su savim issinesciau...

EddyViper

• Apprentice
  • **
« Atsakymas #18 Įrašytas: Spalis 31, 2010, 10:19 »
norit DOOM'a sian laimet? :-D duokit man GM'int.. :Yahoo!:

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #19 Įrašytas: Spalis 31, 2010, 10:48 »
Tai jei Ramas doomą temsis, aš paskutinės nakties su zombiais neimu :D

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

EddyViper

• Apprentice
  • **
« Atsakymas #20 Įrašytas: Spalis 31, 2010, 10:53 »
Tai.. Apsisprendziam ;-)

Versetty

• Knight
« Atsakymas #21 Įrašytas: Spalis 31, 2010, 11:17 »
mariau o gal isimesk zombius, nepamaisys norintiems pasizombint :)

ExLegendz

• Master
« Atsakymas #22 Įrašytas: Spalis 31, 2010, 11:20 »
galit naujiem duot dooma pabandyt, arba praleist ir eit tieisiog RDI nusigert :D
arba pasizombint.
http://www.youtube.com/watch?v=7W2luOfIlSs

Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #23 Įrašytas: Spalis 31, 2010, 11:32 »
Vienuolių šiandien nesinešiu, pirma reik sleevsų sulaukt :-D
Senokai nežaidėm Ticket to Ride, gal Mindaugas netyčia atsineš :) Dar visai būtų Saint Petersburg neblogai (vis dar pamenu kai gavom į kaulus nuo Mindaugo dukros :-D)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

ExLegendz

• Master
« Atsakymas #24 Įrašytas: Spalis 31, 2010, 12:07 »
atsinešiu zombius su nauju scenarijum proginiu, vakar išėjo, kaip tik šventės proga :)
ten pritaikytas lošti 9 žaidėjam, 6 heroes vs 3 zombies. Aišku galima ir vienam kelis valdyt.

Xemnon

• Master
  • Įrašai: 656
« Atsakymas #25 Įrašytas: Spalis 31, 2010, 22:29 »
Report Time: Nostromo belaukiant.
Siandien ,kaip kolkas visad, madingai ateinu ankstyvas ir kartu pasiimu naujoke Teja, kuri MtG jau savaite kaip nezaidzia, zinojo kad board-game'us cia losiam, o ji yra D&D maniake, tai kadanors ateis lost. Anyway, is pradziu losem MtG kol susirinko gauja, kas tese MtG fest'a (cia kiek pamenu buvo 2 Tomai, as ir Teja, poto Ruta prisijunge, bet jau paveluotai :D) o kas lose Dixit (jei gerai pamenu), Idomus gan zaidimas buvo, tik tiek kad jau matos kad trust is a must, ir seip turi ne karta apsineses but kad jau ace'intum zaidima. Poto ishsiskirstem, kas ejo Dominion'a (ar kaip ten), kas tese MtG, o kas pradejo Doom'a (me!). Doom'as is pradziu primine GURPS'a kazkuom, bet kuom toliau, tuo daugiau apvarzymu, kas man patinka, (del to ir GURPS'u nemegstu, nes mazai aplauzymu yra) game'as is kiek girdejau buvo ilgas, bet sekmingas, is pradziu Nostromo'ui kilo svarstymas ar man nebus problematiska kad gavau Tactician perk'a, bet susigaudziau vistiek. Gaila, kad del labai didelio laiko trukumo mes kritom su dideliom nesekmem - Edis stovejo tarp keturiu voru ir mes tesdami savo "As nepataikau su "druzba"" maratona 4-a karta is eiles nepataikem, ir supratom kad vienas kambarys vapse beviltiskas... You live and learn ... I guess.
ϕyrexian ϕanatic

ExLegendz

• Master
« Atsakymas #26 Įrašytas: Spalis 31, 2010, 22:48 »
Neteko man zombių išsitraukt :)
Užtai sulošėm dixit partiją visai nieko taip, Simas pasiliko gale, o edis pasirodė geriausias šizofrenikas :D
Poto sekė doom'o partija, kuri gal dar butų gal ir dar ilgiau trukus nei ne spaudimas pabaigt :)
Pasinaudojau Ramo pasiūlymu, nepatinkančia korta pasikeist į medicą. Tai iškart nunerfino house rules, kad medikas gydo po2, paliko pagal default, bet jis vistiek man pravertė, tai gavau armorą, ir mano carefull savybė neleido man to armoro prarast, taip ir likau nemiręs nei karto per visą partiją. Nors iki 5 health buvo apdaužę ;) Pirmus tris-keturis kambarius išvalėm neskubėdami ir tvarkingai, hebra po karta tik numirė. Poto pradėjom skubėt, ir aiškios pasekmės  :D Doom antras scenarijus vis dar laukia būti įveiktas.

padauža

• Peasant
  • *
  • Įrašai: 20
« Atsakymas #27 Įrašytas: Spalis 31, 2010, 22:52 »
Citata iš: "Nostromo"
Edi, nekeisk darbo, pas tave gi darbe TOKS plakatas kabo...

Pamatytumėt pas mane darbe koks virtuvėj kabo..  8)

Versetty

• Knight
« Atsakymas #28 Įrašytas: Spalis 31, 2010, 23:10 »
ir koks gi?  :twisted:

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #29 Įrašytas: Lapkritis 01, 2010, 00:12 »
Blin, šį kartą Dixit partija buvo sunki... Matės, kad Edis buvo savo stichijoj :-D Bet nieko, aš dar atsigriebsiu  :-P
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.