"Raudonojo Drakono Uzeigoje" buvo du stalai. Prie "geleto" stalo lebavo Gintaras, Mariukas su Kriste, Padauza ir Dovydas, na o prie kito -as, Robke, naujokas Viktoras ir Simas. Buvo visai linksma, suzaidem po pora partiju, buvo nemazai "Musu stalas sveikina jusu...". Ano stalo pusej , kiek zinau karaliavo Ieva (Eve aka Gintaras), kuri buvo ikaususi net 17 punktu, bet sugebejo laimet, o paskui pasikeitus dekams, jis buvo Gerkis, kur startavo sunkiai, bet irgi laimejo. Musu stale laimejo abu kartus naujokas, kuris stebetinai greit perkando zaidimo mechanika, pirma karta zaide uz vagiuka Gerki, o antra karta uz dwarfa Gimli. Man sekes nekaip, nes pirma partija buvau antras su Fiona, o antra partija su ano stalo laimetoja, iliuzioniste Ieva buvau pirmas....kuris iskrito is zaidimo.
Ai, bet prizvengem nerealiai. Ypach is to kaip Simas stengesi pakenkti mums ir kaip mes jo pastangas kaunterinom
Tai as su sarvais, tai dwarfas su salmu apsisaugodavo nuo jo meginimu pakenkti, tai atsisakydavom gerti tai ka jis pasiulo. Vienu momentu buvo netgi : Nostromo taip nemano, nors Robertas nemano, kad Nostromo taip nemano, bet Vikrotas tikrai nemano, kad Robke nemano, kad Nostromo taip nemano...gera grandinele buvom uzsuke. Arba kaip Robertas gere 10 laipsniu stiprumo gerima ( 3 chaseriai, kurie buvo uzvirsuoti Dvarfu Ugninio Vandens ).
Beje, buvo trumpam atejusi Evelina ( yea, woot , woot ). Pasiilgusi buvo musu labai, ne ka maziau nei mes jos. Gaila, kad buvo klube mazai zmoniu ir daugelio ji nemate. Saunuole tikra, turejo pusvalandi laiko pries traukini ir uzsuko i kluba, ot pagarba, a !