Taigis, neblogas sekmas. Pradejom mes su nauju Mindaugo labai spalvingu ir graziu, bet labai paprastu ir egiptietisku "Sobek". Man patiko, nes grazi grafika, paprastos taisykles. Mariukas buvo labiausiai korumpuotas, bet jis vis tiek laimejo pirma partija. Noresiu dar suzaist.
Dar maciau Mariukas atsineses buvo "7 wonders" , bet nemaciau kaip zaide, ar geras ? Tomas sake, kad geras...
Mums uz nuaros zmones taskesi magijos burtais, o mus kaip teisingai pastebejo Hornis - skerde Mariukas. Si sesija buvo tokia zhutka ir baisi, kad man net geda. Ne del to, kad zaide du naujokai - Arturas ( ne Hornis ) or UN, kuris beje visai nebuvo komandos dalis ir dare tai ka norejo, o ne ka reikia. Anyways - mes supratom labai baisu dalyka ! Mes niekada neiseisim Doom'o jei zaisim kaip dabar...mum snd kazkaip trenke i galva, kad reikia zaist kampanija - rinkt experience ir uz ja pirkti skill kortas, sarvus ir panasiai...vien tai, kad prasidejus antram scenarijui yra sausakimsi kambariai monstru, tiesiog prasyte prasosi BFG suvio, ar bent granatos, o ginkluote - pistoletai, da kumsciai...aisku, kampanijoje luzta ginklai, bet...
Reiks aisku apgalvoti keleta niuansu su skill kortom ir statsu issaugojimu, bet cia mizeris....
Del Doom su Arturciku ir Tomu...man tikrai niezti nagai jiems iskarsti kaili, o dar snd Tomas leptelejo - pavarysim ant Nightmare...gaudau ant zodziu, as manau galeciau laika nuimti ir po pusvalandzio galetume eiti zaisti kito geimo

Nors jei norit lost musu rulsais, tai turit unikalia progra irodyti, kad imanoma praeiti antra scenariju ir tuo but kietesni uz kitus ! Ar isdrisit ? Kita sekmadieni galim suorganizuoti

Tik dar vieno pamiselio reiks i jusu kompanija, o realiausiai i tokius tiktu tik Sawliukas. Jei ir nelaimesit, tai bent jau bajeriu , "tainatownu" ir juoko butu i valias !