Autorius Tema: 2011.02.13 Sekmadienis  (Skaityta 23208 kartus)

Dowydas

• Master
  • Įrašai: 661
Re: 2011.02.13 Sekmadienis
« Atsakymas #15 Įrašytas: Vasaris 11, 2011, 12:00 »
Aš tai wow dar neatsinešiu, kadangi sleevsu neturiu :D taip, kad nežinau man ir Doom'as ir starcraft'as ir agricola gerai :D

Dowydas

• Master
« Atsakymas #16 Įrašytas: Vasaris 11, 2011, 12:05 »
Citata iš: "Maroom"
Citata iš: "Nostromo"
Tai priklauso nuo kas do geimukas ?
Zaidimas tai kortinis, labai ilgai netrunkantis, manau patiktu dominiono fanams :D

P.S. Cia tas geras Tomo pasakymas - super mega kombo ultra uber hadoooken fatality  :D  desimt balu uz pralinksminima! :D

Aš irgi toki žaidima greit atsinešiu :D

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #17 Įrašytas: Vasaris 11, 2011, 12:35 »
As siaip tam naujam zaidimui ir dar neturiu sleevsu, bet manau keleta kartu butu galima ir taip suzaist, nemanau kad kas taip sudrapalintu tas kortas momentaliai :D  O Dowydo zaidima man jau seniai knieti isbandyti :twisted:

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #18 Įrašytas: Vasaris 11, 2011, 13:14 »
Tai starikas atkrenta, ir dovydas prie doomo, dabar išsirident kaulus kas evul

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Dowydas

• Master
« Atsakymas #19 Įrašytas: Vasaris 11, 2011, 14:16 »
Dar Agricola yra, jei kas norėtu Dooma, tai butu gerai, nes aš norėčiau nauja geima išbandyt  :smile:

ExLegendz

• Master
« Atsakymas #20 Įrašytas: Vasaris 11, 2011, 14:19 »

Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Dowydas

• Master
« Atsakymas #21 Įrašytas: Vasaris 11, 2011, 14:29 »
Pas mumis very very baby easy su tiek house rules :D

Dowydas

• Master
« Atsakymas #22 Įrašytas: Vasaris 12, 2011, 11:05 »
Man pasikeitė planai, todėl nebūsiu :(

ExLegendz

• Master
« Atsakymas #23 Įrašytas: Vasaris 12, 2011, 11:07 »
Tai dar reik vieno patvirtinimui doomui, ir kad bralis neužtemptu vakarop geimo poto :D
Galvoju gal pabandyčiau evil masterint, bet vietoj nustatysim

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #24 Įrašytas: Vasaris 13, 2011, 03:06 »
Starcraft si karta pralaimejo, vadinas out. Doom then it be...
Mums reiks da vieno zmogaus, manau gal koks Gintars gales, jei bus...del Evil masterinimo tai jei Mariuk nori, tai davai, vis tiek anksciau ar veliau reiks, tuo labiau, kad loterijos sansai i tavo puse yra didesni. Nors pamenu, kad kai praejom pirma scenariju, tai irgi Dovydas buvo blogietis...

As artimiausiu laiku pakursiu posta prie atitinkamo topiko apie Dooma ir surasysiu house rules visas. O pagal difficulty levelius tuos, jei kas ant Nightmare nors viena scenariju praeina, tai man tokiu gaila....as nesu isitikines ar aplamai imanoma tokie dalykai. Cia tik mazochistams, kuriems tikriausiai patinka pats zaidimo procesas , o ne laimejimas...
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #25 Įrašytas: Vasaris 13, 2011, 10:29 »
Na as tada atsinesiu Agricola ir naujaji zaidima saindien. Tikiuosi paagricolinti (paprikolinti?), o del naujojo zaidimo bus matyt kaip liaudis pageidaus :)

Hornis

• Master
  • Įrašai: 777
« Atsakymas #26 Įrašytas: Vasaris 13, 2011, 19:51 »
Nors vėl degė serverinė pas mane, o protelis garsiai užtrenkęs durimis išėjo lauk, sekmadienis praėjo puikiai. Iš pradžių testavau savo MTG deką ir visi džiaugėsi mano kortomis, kurios buvo popieriukai su ranka užrašytais sugebėjimais, kuriuos jos daro. Visi sakė, kad siųsčiau CV wizardams, kad priimtų mane į kortų gamybą. Aš taip ir padarysiu  :drinks:
Tada lošėm Dominioną ir nepaisant to, kad buvo tynatown ir lia horror (kankinimai, kankinimai, kankinimai). Po to išbandėm naują žaidimą - Sobiesky - ir aš su Mindaugu laimėjom :P :P :P

Sekmadienis buvo super, žmonės net užsuko Doomą ir kiek žinau juos ten labai fainiai skerdė :D
Šiaip noriu su Tomu suloši doomą. Manau, kad mes praeitumėm visą žaidimą :D :D :D

Xemnon

• Master
  • Įrašai: 656
« Atsakymas #27 Įrašytas: Vasaris 13, 2011, 20:09 »
Kyla klausimas, kaip deckas veike? kokios problemos su decku jeigu ne?
ech ... dar ilgai nesimatysiu su jumis, bet uztat grind'inu mtg nesveikai :)
ϕyrexian ϕanatic

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #28 Įrašytas: Vasaris 13, 2011, 20:28 »
Pridesiu nuo saves....
Truputi MTG apsilimui bet nesureiksminom sende, as bent :D Arturo kortos tikrai buvo UBER!! man lb patinka jo piesimo stilius ir srifto ivairiapusiskumas...jauciasi jo polekis i tapyma ir postmodernizma...jis net pasisiule ant mano kapo parasyti "This creature can't be regenerated" :D
Losem pradzioj Sobieski - as, mindaugas, aurelija ir marius...kazkaip as laimejau bet kaip tiksliai nezinau per daug protingai suzaidziau kad net pats nesupratau...bet pajauciau malonuma ta zaidima losdamas :)
tada marius istrauke nauja zaidima "7 wonders" - pradzioj biski pakraipem galvom bet man kazkaip pasiseke ji greitai perkasti ir galiu pasakyti kad lb geras zaidimas ir grafiskai lb graziai nupiestas nu as ji su mielu noru da ne viena karta suzaisiu ir prasysiu kad buciau itraukiamas defaultu :D lb geras !!!!  :good:  
tada atejo laikas jo didenybei Dominionui - juokas juokas, kankinimai, juokas, kankinimai :D laimejo Marius, likau antras...nesu da laimejes Dominiona NEI KARTA :D  :fool:  
Ant galu galo, sakom davai da Sobiesko is egipto - laimejo arturs su mindaugu, mindaugas buvo proto balsas kuris labai neblogai patarinejo ir tas padejo laimet, bet gerulis geimas irgi :)
Per diena du nauji zaidimai ir abu tikrai geri :)  :cards:
P.S. Ramai, nori pamatyt kaip prainamas dumas? Duok mum su Arturu prasinest, visi ateiviai patys issoks pro iliuminatorius :D :argh:  prasinesim kad liks tik :tumbleweed:  
netiki? Ismegink mus :D :twisted:  :evil:

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #29 Įrašytas: Vasaris 13, 2011, 20:37 »
Taigis, neblogas sekmas. Pradejom mes su nauju Mindaugo labai spalvingu ir graziu, bet labai paprastu ir egiptietisku "Sobek". Man patiko, nes grazi grafika, paprastos taisykles. Mariukas buvo labiausiai korumpuotas, bet jis vis tiek laimejo pirma partija. Noresiu dar suzaist.
Dar maciau Mariukas atsineses buvo "7 wonders" , bet nemaciau kaip zaide, ar geras ? Tomas sake, kad geras...
Mums uz nuaros zmones taskesi magijos burtais, o mus kaip teisingai pastebejo Hornis - skerde Mariukas. Si sesija buvo tokia zhutka ir baisi, kad man net geda. Ne del to, kad zaide du naujokai - Arturas ( ne Hornis ) or UN, kuris beje visai nebuvo komandos dalis ir dare tai ka norejo, o ne ka reikia. Anyways - mes supratom labai baisu dalyka ! Mes niekada neiseisim Doom'o jei zaisim kaip dabar...mum snd kazkaip trenke i galva, kad reikia zaist kampanija - rinkt experience ir uz ja pirkti  skill kortas, sarvus ir panasiai...vien tai, kad prasidejus antram scenarijui yra sausakimsi kambariai monstru, tiesiog prasyte prasosi BFG suvio, ar bent granatos, o ginkluote - pistoletai, da kumsciai...aisku, kampanijoje luzta ginklai, bet...
Reiks aisku apgalvoti keleta niuansu su skill kortom ir statsu issaugojimu, bet cia mizeris....

Del Doom su Arturciku ir Tomu...man tikrai niezti nagai jiems iskarsti kaili, o dar snd Tomas leptelejo - pavarysim ant Nightmare...gaudau ant zodziu, as manau galeciau laika nuimti ir po pusvalandzio galetume eiti zaisti kito geimo :) Nors jei norit lost musu rulsais, tai turit unikalia progra irodyti, kad imanoma praeiti antra scenariju ir tuo but kietesni uz kitus ! Ar isdrisit ? Kita sekmadieni galim suorganizuoti :) Tik dar vieno pamiselio reiks i jusu kompanija, o realiausiai i tokius tiktu tik Sawliukas. Jei ir nelaimesit, tai bent jau bajeriu , "tainatownu" ir juoko butu i valias !
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...