nu ka laikas raportui ane....

Atejom, atnesem magiuka, bus radija paklausyt nors

Sedom 3yse mtg greita partijele as cinga ir Simas - siap ne taip ilgai prasitampe per Simo enchantmentus ir cingos zenitus elfai pasieke pergale

whupiduviwuuu
nu atejo laikas doomui, sastavas buvo pakeistas del Arturo negalejimo dalyvaut, losem pradzioj as, xemons ir taranas

nu as kai pirma karta sedejau tai kol man daejo kas kaip bet siaip karma dare sava, kauliukai krito neblogai, hellknightus per puse mepo kontroliniais gaudziau

ejom kaip tankai BET isejo tarans atejo gintaras, jis zmogus aisku nekalts kad atejo ir mire, ir kai is 3 metimu visi miss bet nu matyt to ir tereikejo luziui

geimas geras, man patiko, sutikciau ir dar karta palost

ir palosiu
nu prisisaude, nusivale krauja ejom pagert i smulke raudonojo drakono

sedejom - as, rams, xemonons ir gintars

pirma partija istaskem rama mygom, po to atejo eile man, nepadejo nei pukis nei burtai laimejo xemonons (begginers luck tipo ane

) nu atejo antra partija - gintaras norejo but gudresnis uz visus ir palaikyt visu pinigus, tai mes supykom ir ji suspardem leisdami uzgert stipriuju gerimu

jis tada lb nuliudo ir isejo namo - tada prasidejo linksmybes - sedim tryse - visi leisgyviai ir viens kitam dubasinam taip atsargiai ir sulinde i aklina gynyba

sulupom xemnona su burtininku, ikisom puki i narva, sulauzem burtu lazdele ir issiuntem pas gerki (gintara)
sedim su ramu - dvi herojes damos - totaliai gatavos ir suluptos - sakom aaai vyrai pffff.... atverciam korta - isgerkim kartu - prisipylem vyno taures - dejom iki dugno, ko ir reikejo kad apsempt kruminius ir tekst galvos ant stalo "damu"

nu va baigem lygiosiom, da taip nera buve

partija buva super
sekmadienis pavykes man patiko, dazniau RDI