Autorius Tema: 2011.03.13 Sekmadienis  (Skaityta 14527 kartus)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
2011.03.13 Sekmadienis
« Įrašytas: Kovas 12, 2011, 11:26 »
Kas ka galvoja, planuoja ar pageidauja zaisti?  :smile:  Dowydas atskleide savo naujaji turima zaidima, tik neaisku ar pats bus sia diena su siuo Resident Evil zaidimu..? Kadangi pats esu sios kompiuterines zaidimo serijos didelis megejas (bet ne filmo), ziauriai noreciau isbandyti ir jeigu ka i'm in :yes:

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
Re: 2011.03.13 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Kovas 12, 2011, 11:37 »
Kažkas ten magija planavo, bet nukėlė, po to planavo doom nauja  scenariju kiek žinau, bet irgi neaišku :D
O daugiau nieko negirdėjau.
Tai va, a dovyds kada pasirodysi su kokiu geimu?

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Hornis

• Master
  • Įrašai: 777
« Atsakymas #2 Įrašytas: Kovas 12, 2011, 11:44 »
Resident evil, beiba - I'm in, užsiimu vietą iš anksto  :butcher:

Dowydas

• Master
  • Įrašai: 661
« Atsakymas #3 Įrašytas: Kovas 12, 2011, 11:47 »
Nu aš minimum su Resident Evil pasirodysiu, wow'o su papildymu negaliu atsinešt nes sleevsu neturiu, o daugiau nežinau ką pasiūlyt. Šiaip del RE, tai norinčiu daugiau nei 4, bet partijos neturėtu trukt ilgiau nei 1h tai manau spės visi išbandyt.
1.Aš
2.Simas, nes jis jau užsiprašė vieta prieš koki mėnėsi :D
3.Maroom
4.
O kitas vietas pasidalinkit, bet kaip sakiau partijos nėra ilgos 30-45min rašo, bet manau pirma kart apie 1h truksim.

Maroom

• Knight
« Atsakymas #4 Įrašytas: Kovas 12, 2011, 12:33 »
As jau buvau uzsiregistraves prie sio zaidimo, kai dar tik uzsipreordines Dowydai ji buvai  :D na bent viena partija tikrai noresiu suzaisti, tikiuosi nenuvils, nors siaip nelabai patikliai ziuriu i tokius zaidimus kur sukuriama pagal kazka populiaraus, daznai kvepia tik komercija  :yes:  Tikiuos yra Nemesis korta??? :D

Dowydas

• Master
« Atsakymas #5 Įrašytas: Kovas 12, 2011, 12:44 »
Citata iš: "Maroom"
As jau buvau uzsiregistraves prie sio zaidimo, kai dar tik uzsipreordines Dowydai ji buvai  :D na bent viena partija tikrai noresiu suzaisti, tikiuosi nenuvils, nors siaip nelabai patikliai ziuriu i tokius zaidimus kur sukuriama pagal kazka populiaraus, daznai kvepia tik komercija  :yes:  Tikiuos yra Nemesis korta??? :D

Yra  :smile:

ExLegendz

• Master
« Atsakymas #6 Įrašytas: Kovas 12, 2011, 12:56 »
Pasirašau ir aš :)

ps. gal zombius kas nori pas mane šiandi?

Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #7 Įrašytas: Kovas 12, 2011, 14:52 »
kadangi varteliuose yra pakeista spyna, o raktu da neturim, todel meginsim patekt pro kiemo didziuosius vartus :)

Xemnon

• Master
  • Įrašai: 656
« Atsakymas #8 Įrašytas: Kovas 12, 2011, 20:11 »
Cia bus mano paskutinis vizitas iki Barselonos, tad stengsiuos nesi'mtg'uoti jei imanoma, jei bus ramas, noreciau RDI palost dar, patiko ziauriai ir joks ten Begginers Luck nebuvo :P
ϕyrexian ϕanatic

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #9 Įrašytas: Kovas 12, 2011, 22:45 »
Sorius, as si sekmadieni dar neatvarysiu, bo is po leliaus gimtaidenio, plius sveikatos dar musu silpnos, bet taisomes ir nuo kitos savaites pareisiu.
Xemai, RDI niekur nedings, o lauks taves griztant is Barselonos, o paskui smukleje aplaistysim tava pergale.
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Dowydas

• Master
« Atsakymas #10 Įrašytas: Kovas 13, 2011, 19:59 »
Šiandien visa dieną pražaidem Resident Evil, neatsimenu kada taip buvo, kad norinčiu žaist buvo per pus daugiau nei galinčių žaist :D, bet išbandėm daug maž visi kurie norėjo, išbandėm tris scenarijus, nors mercaneries mode ir versus mode liko nepaliesti. Šiaip žaidimas visai nieko.
Dar resistence pora partijų spėjom sužaist, o kiti ir picas kepė ir fermas statė :D ir mtg visad taškėsi.

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #11 Įrašytas: Kovas 13, 2011, 20:47 »
Trumpai...
Atejom biski anksciau, suplekem keleta partiju MTG, tada pradejo rinktis kompanija :) Pameginom ilgai laukta ir istempta - Resident evil :) zaidimas panasus savo mechanika i Dominion, tik papildytas keleta idomiu dalyku kaip kovos pries zombius verciant kortas (Mansion duris) kas lb pagyvina pati zaidima :) suzaidziau dvi partijas, pirmoj likau toli gale, antroj likau antras, skerdziau su machine gun visus zombius ...tra ta ta  :chineseevil:   :mob: zaidimas man asmeniskai labai patiko ir dabar Dovydas pats sau pasirase nuosprendi ji tampytis daznai, kadangi jis vietos neuzima daug o ji sulost visada bus norinciu :) amen tau Dovydai :D  :drinks:  
Pavarem po to truputi snipu, eilini karta buvau gerietis, kitaip da nera buve, kazkokia karma negera :D ir ant galu galo dar siek tiek MTG, pakankinau Ruso artefaktus :P Greitai elfai ane Rusai? :D
va taip, nu ir vainikavo viska paskutines sekundes klube, iseinam pro duris, vartai atidaryti, kol uzrakinau jas vartai eme ir uzsidare :D teko naudotis "liftu" per tvora :D pradedu iprast :D

ExLegendz

• Master
« Atsakymas #12 Įrašytas: Kovas 13, 2011, 22:20 »
Residente, taisyklės biški skystokos, tai dar reik perkirt visus niuansus :) O šiaip lošias normaliai, pradžiai neaišku kokia taktika buvo, bet paiškėjo, kad geriau apsiprekint gerai prieš ieškant hebros :D jei nenori likt užnugari. Pirmoj partijoj likau antras, bet su magnumu nupyliau bosą, antroj partijoj kai prifraginau su lanku, ir net eilini kartą bosą man teko garbė pribaigt :D Likau labai toli pirmas su 39 fragais :)

Šnipai eilini kartą triumfavo, gan sausai, nepavyko pasipriešinimui susigaudyt :D net ir su papildymu. Dėja, reik chebrai taktikas tobulint.

Dowydas

• Master
« Atsakymas #13 Įrašytas: Kovas 13, 2011, 22:26 »
Nu čia kaip ir kiekvienam žaidime visi niuansai neaprašyti, reiktu forumuose paklausinėt, bet manau, kad gerai taip, kaip mes nutarėm  :smile:

Maroom

• Knight
« Atsakymas #14 Įrašytas: Kovas 14, 2011, 16:50 »
Po ilgokos pertraukos isbandem paukininkauti. Kad ir koks sudetingas ivairiu strategiju pasirinkimo prasme bebutu agricola, bet mane jis veza :smile:  Laimejau as, bet pateisinama, nes kone as geriausiai si zaidima ir jo niuansus pazinojau :smile:  pasipriesinimo zaidimas kaip visad buvo fun, tik gerieciai gana skystokai sikart pasirode ir nelabai kaip sekesi isrisineti :) pabaigai desertui buvo Resident Evil. Panasiausias i dominion, tik tiek kad pergales taskai gaunami uz zombiu zudymus. Zaidimas tikrai patiko ir zaidziamas bus manau daznai. Su laiku manau sulauksim ir ne viena papildyma sio zaidimo :yes: