Autorius Tema: 2011.04.10 Sekmadienis  (Skaityta 10764 kartus)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
2011.04.10 Sekmadienis
« Įrašytas: Balandis 08, 2011, 12:21 »
Ką planuojam palošt? Gal ką nors rimtesnio šį kart? :)

Pats norėčiau pagaliau išbandyt Neuroshima Hex, neatsisakyčiau ir RftG ar tų pačių Naujakurių :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
Re: 2011.04.10 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Balandis 08, 2011, 15:29 »
Neuroshima Hex butu gal ir neblogai pataktikuoti, seniai ir pats bezaidziau :) Bet gal tada bandom surinkti didesni skaiciu zaideju, nes tada daugiau linksmumo, o ir komandom pasiskirste galetume pakariaut :D Tai butu dar savanoriu? RFtG prigriebti ir galiu. Jei Neuroshima neiseitu, pats pageidauciau tada Stone age :)

Neuroshima Hex (max 6 zaidejai):
1. Maroom
2. Simuck
3. Versetty

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #2 Įrašytas: Balandis 08, 2011, 15:56 »
Mane i ta Nagasaki irgi uzrasykit  nesu megines dar :)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #3 Įrašytas: Balandis 08, 2011, 16:59 »
As ateinu po ilgos pertraukos naktiniu ir prailgintu pamainu ir renku uzkietejusius galavariezus Doomui - uzkurt noriu expansiono pirma epizoda ( pagal kampanijas - sesta ). Kas su manim ? Kadangi tai pirma karta kuriamas reikalas, as privalesiu GM'int, kad jumi supazindint gerai su situacija. C'mon, C'mon - balsuojam balsuojam.
O jei gerai sudoominsim, tai po to pagal situacija prisijungsiu prie kokio lengvesnio geimo, jei bus vietos ir bus noro...ir bus laiko dar pamirsau pasakyti..

P.S. Nors afigenai suzaisciau Wow'a, jei taip nuo dusios kalbet....kad ir be paciu naujausiu expansionu ten..
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Hornis

• Master
  • Įrašai: 777
« Atsakymas #4 Įrašytas: Balandis 08, 2011, 19:14 »
Dovydo, jaučiu, vėl nebus, tai jokio Wowo arba RE :(
Aš nežinau, iš didelių žaidimų kažkaip manęs niekas taip ir neužkabino :| Arba aš jų nelaikau ilgais :D :D :D

4taran2

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 185
« Atsakymas #5 Įrašytas: Balandis 08, 2011, 19:49 »
Bus dowydas su wow, spjausiu ant viso, ateisiu.
42 is the answer \"(bow)\"

Xemnon

• Master
  • Įrašai: 656
« Atsakymas #6 Įrašytas: Balandis 08, 2011, 23:30 »
As pasirodysiu. Seip, jei Doom'o nebus norinciu zaist, as prasyciau Ram'o RDI pasiimti, nes nenoriu kad zmogelis Overburden skill'a gautu :)
ϕyrexian ϕanatic

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #7 Įrašytas: Balandis 09, 2011, 10:40 »
man dooms ar wow tinka

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #8 Įrašytas: Balandis 10, 2011, 21:06 »
6tas doom scenarijus, tikrai pasivaikščiojimas pievose :D daug grenatų, ne tiek daug monstrų, tai žaidžiant su naujokais ir darant klaidas, perėjom, tik 3 fragus atidavę :)
Bang, nepavyko nieko gero nuveikt :D
Magija sulošiau 1-1 vs xem, baltą decką.

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Xemnon

• Master
  • Įrašai: 656
« Atsakymas #9 Įrašytas: Balandis 10, 2011, 22:00 »
Siandien atvykes isbandziau kalade skirta mano bosei. Kaip matem, ji pasirode tikrai gerai, mano nuostabai deckas itin greitas. Anyway, poto nuejom losti Neuroshima Hex, as buvau su Maroom'u ir padraskem gerai, 8 zalos per viena musi tikrai riebiai kibo. Poto kiek pamenu ejom Bang'intis ir mane paaaati pirma greitai nukepe, po kiek laiko, ejom bang'a 3-se, va ten buvo ziauriai smagu, kai Rusas trauke apie 8 kortas per ejima ...
ϕyrexian ϕanatic

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #10 Įrašytas: Balandis 10, 2011, 22:06 »
Doom sesta scenariju ( pirma expansiono scenariju ) mesim lauk. Marinai kai tankai praejo ir vardo nepaklause. Jei tikriausiai galejo laimet uzmerke viena aki ir ranka desine uz nugaros prisirise..nu gal orginaliom taisyklem gal kazka ir butu galima pasiekt, bet su musu house rulem. Vis stebiuosi tuo siaubingu nesubalansavimu scenariju. Zodziu, tas scenarijus nebent naujokus apmokyt, nes net puse fragu nesugebejau surinkt - granatu scenarijaus zemelapyje kaip prish***ta, monstru mazai. Zodziu..su tuo scenarijum aisku. Kita karta kursim arba trecia scenariju, arba septinta ( expansiono antra ).

Snd ziuredamas beveik ismokau zaist Bang. Zaidimas patiko, linksmas , labai gerai Laukiniu Vakaru dvasia. Reiks pasiskaityt taisykles ir kitas syki ateisiu pasaudyt, nes Mindaugas yra prigrasintas, kad be to geimo i kluba neateitu.
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...