Autorius Tema: 2011.04.13 Trečiadienis  (Skaityta 10243 kartus)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
2011.04.13 Trečiadienis
« Įrašytas: Balandis 11, 2011, 11:07 »
Sveiki klubieciai !

A daug zada susirinkt ? Is po Bang sesiju, kol dar ant bangos planuoju atsinest kita "bang'a" - Cash'n' Gunz ( alongside with Yakuza ). Bo jau kuris laikas noriu pakurti...tada kai losem su didele banda klube vieninteli karta, net nespejom suzaist su objektu kortomis, deka ko praradom didele dali malonumo. Istaisom klaida ?
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
Re: 2011.04.13 Trečiadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Balandis 11, 2011, 11:42 »
Noreciau manau gal visai Cash'a palost, neatsisakyciau aisku RDI :D (Ramai as vel minsiu ant mozolio su drakono uzeiga :D ) arba koki blue moon, mes su Simu turim neuzbaigtu saskaitu :D

visoks

• Master
  • Įrašai: 810
« Atsakymas #2 Įrašytas: Balandis 11, 2011, 12:39 »
pameginsiu sudalyvauti, tiek cashas tiek baras man tinka. reik jau pailset nuo dixito ;)
Linkiu klubui, kad šiuo tautinio susvetimėjimo laikotarpiu, kai svetimos kalbos stipriai įtakoja mūsų gležną, tačiau labai gražią ir turiningą kalbą, sulietuvinti klubo pavadinimą, kad jis skambėtų gražiai ir ne kapotai: „Kaulakartė“.
Artūras.

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #3 Įrašytas: Balandis 13, 2011, 22:45 »
Reportas.
Snd musu buvo daug. Kaip treciadieni. Pagrinde pakampem visi lose magija ir tai jau pradeda darytis manija, nes ar netapsim kartais mes mtg klubu.
O siaip snd labai smagiai losesi Keshas. Tik gaila, kad vieno zmogaus pastoviai truko, isivaizduojat, tiek daug buvo, o mes losem 5-se. Nu isskyrus pirma partija, kuria musu su Saulium laimejom tiesiog tobulai. Bet tiek ir tegalim pasigirti, nes paskui prisijunge merginos, Aurelija ir Zivile, tai nzn kas nutiko, bet jos pinigus su kastuvais kase ir vargo nemate, pirma partija nusove Sauliu, antra - mane, tai be pirmos partijos daugiau ko pasigirti ir nera. Bet vis tiek buvo nesveikai smagu, as jau senei norejau pageimint sita geima, dziugu, kad pagaliau prisiruosem, ir kad Zivile su Padauza pagavo kabli, nes ju mes visai neskriaudem. Gaila, kad laikas spaude ir losem pagrinde basic variantus, be jokiu super galiu ir "uzsimaskavusio policininko" , bet ateity manau ta reikala istaisysim, bi tik zmoniu tam reikalui butu.
Ka klube apart magijos veike kiti, papasakos kiti, nors jie zaide Dominiona.

visoks

• Master
« Atsakymas #4 Įrašytas: Balandis 14, 2011, 08:25 »
Aciu, nostromo, kad neisdejai i suns dienas mane :D

Taip, mano nesuskaiciuojama pergaliu serija Kesh zaidime buvo ziauriai ir negailestingai nutraukta ir sutrypta mano pacio krauju. Ramas vieno dalyko tik nepaminejo. Kai baigem pirma partija ir Tomas (versetis), kuriam irgi nepavyko islaikyti pergaliu serijos, su Rusu ir Taranu spruko nuo stalo, mes pradejom kalbinti merginas. Jos ZIAURIAI lauzes... ai ne nafig cia... nieka nesuprantam, ziauru, baisu... va cia ir buvom isdurti. mes jas ikalbejom ir galiausiai patys kentejom :) bet buvo saunu ir ateityje sis geimas turetu susilaukti didesnio susidomejimo merginu tarpe ;)

o zmoniu buvo daugiau ir visi lose mtg, nes turejom sveciu is Svedijos! gal kas nors daugiau papasakos.. :)
Linkiu klubui, kad šiuo tautinio susvetimėjimo laikotarpiu, kai svetimos kalbos stipriai įtakoja mūsų gležną, tačiau labai gražią ir turiningą kalbą, sulietuvinti klubo pavadinimą, kad jis skambėtų gražiai ir ne kapotai: „Kaulakartė“.
Artūras.

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #5 Įrašytas: Balandis 14, 2011, 09:22 »
Mano prisiminimai iš vakar.

Atėjom šiek tiek anksčiau su Tomu ir Artūru, kad pasitvarkyti mažumėlę, bet neilgai trukus į klubą atgužėjo Gerda su porele svečių iš Švedijos, taigi teko tvarkymus atidėti kitam kartui ir sėsti prie stalų.

Kol rinkosi žmonės, su Tomu sumetėm porą MtG partijėlių ir jo bei mano didžiai nuostabai abi partijas aš laimėjau :D Neužilgo pradėjo plūsti žmonės ir visi ruošėsi kas ką žais. Na, o aš, Matas, Aurelija bei Živilė kibom į Dominion ir lošėm tokį pusiau evil scenarijų. Ir ką gi.. gavom nuo merginų i skudurus kaip reikiant, aš pusė žaidimo net nesupratau ką veikiu, o Torturer kankino kaip įgalėdamas. Laimėjo Živilė, Aurelija antra, o aš su Matu pasilikom 3 ir 4 vietas  :cry:

Padarę trumpą pertraukėlę, kurios metu su Tomu sulošėm dar vieną MtG pariją (ji vėl pasibaigė mano pergale :D), sėdom antrą kartą lošti Dominion pagal Mato sukurtą scenarijų ir šį kart prisijungė Gerda su viešnia iš Švedijos. Trumpai apžvelgę taisykles pradėjom, bet neilgai trukus paaiškėjo, kad Matas jau iš anksto perprato scenarijų ir varė tokius ilgus combo, kad jau pradėjom nerimauti ar nereiks iki išnaktų žaisti :) Visgi to neprireikė, o Matas ėmė ir triumfavo.

Vėliau, žinoma, susikrovėm šmutkikes, atsisveikinom su svečiais ir iškulniavom namo.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #6 Įrašytas: Balandis 14, 2011, 09:22 »
Apie treciadieni....
Nu atejo nemazai kaip ir grazu ziuret  :)
Taip Ramai, mtg lose daug, bet kaip Saulius minejo turejom sveciu is Svedijos o jis mtg'istas todel idomu palost su kitu saliu zmonem :)
Tai, va...nuejom lost Kesha....biski su taranu mes susifeilinom tiksliau jam del isnarintos rankos matyt taikiklis nusisuko ir kiek taremes vis ne i ta zmogu jis pataikydavo :D nu bet neesme, gavom putu bet buva smagu :) antra partija buvo total deathmatch  :evil:  isnesiojom Sauliuka nepadejo jam net ir vaistynkes :D gana jam laimet, paskiau tyliai ramiai Rusas sukaupe N pinigu ir laimejo :D Palikau juos su panom saudytis treciai partijai....o pats isejau biski prapurtyt galva nuo kulku ...
Sumetem keleta MTG partiju prie kompanijos su Arturu....viena buvo ypac smagi :D ir isejom namo :P
o siaip pastebejimas vakar valde moterys...jos netik kad istaske visus ant kesho bet ir dominione dergesi is bernu ir makaronus vyniojo jiem taip kad net grazu :D
saunoles mergaites  :Rose:
P.S. Mane vakar lb smarkiai skriaude visi kas netingejo ypac Simas :D

4taran2

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 185
« Atsakymas #7 Įrašytas: Balandis 14, 2011, 21:32 »
Vesai, atsiprasau Ramo. Kad buvau biski slikstus. Bo biski nervotas ir perlauzytas.
Atsiprasau :Rose:
42 is the answer \"(bow)\"

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #8 Įrašytas: Balandis 14, 2011, 23:02 »
Viskas yr gerai. As manau, kad Ziviles tas treciaidenis buvo, bo ji laimejo visus zaidimus is eiles. Bet kaip visada sakau - svarbiausia yra fun, o jo buvo afigenai daug. Labai dziugu, kad pas mus uzsuka ir kitu saliu zmoniu, kurie klube visada bus maloniai priimti ! Gaila, kad neteko pabendrauti ar ka nors suzaisti, bet manau, kad pasaulio pabaiga dar rytoj neateis ir sia galimybe as dar turesiu.

visoks

• Master
« Atsakymas #9 Įrašytas: Balandis 15, 2011, 08:24 »
tai va.. moterys perima valdzia. as ziuriu ka tik saule islindo, iskart visos erkes i miesta brenda, vis maziau rengias, tai maza to ju dominavimo mieste ir vairuotoju blaskymo, bet dar ir klube uzgengavo :) bet smagu ir dziugu... kazkaip maloniau pries dailiaja lyti gauti, nei pries kokius lapuchus ... oi.. tai yra.. pries klubiecius :D

RYspekt merguzeles  :Rose:
Artūras.